belki ilginizi çeker
  1. · sevgilinin msn ini kontrol etmek
  2. · sevgilinin msn şifresini istemesi
  3. · sevgilinin msn ini kontrol etmek
gündem
  1. · ezel
  2. · 8taş deyip f3n3rbahç3 lafına bozulan ezik fenerli
  3. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  4. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  5. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  6. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  7. · aşk
  8. · san antonio spurs
  9. · hasılı

sevgilisinin msn sini kullanan mongol  

1. (noty, 08.12.2007 02:16)
  2. (lethromar, 08.12.2007 02:21)
  3. (the artful dodger, 08.12.2007 02:22)
  4. (bkz: ibne)
    (transistör kazancı, 08.12.2007 02:22)
  5. (bkz: oçöç)
    (transistör kazancı, 08.12.2007 02:25)
  6. araştırılması incelenmesi gereken insandır.vücudundaki tüm uzuvlar derinlemesine tetkik edilmelidir.bu mongol türünün her bir yeri didik didik edilmelidir.bir sorun vardır.bu çok açık.
    (nyksss, 08.12.2007 02:28)
  7. "kimsin ?" diye girerler. profil resimlerine polat alemdarı koyarlar. "kimsin ?" ne demek be yarrak listemdeki kişiye tekmil mi vereceğim. bildiğin baltadır, büyük ihtimalle bütün gün dikildiği internet kafe önünde yarım saat bilgisayara oturup onlarca kişinin huzurunu kaçırırlar, kafenin önünde yaptıkları gibi.
    (gibigibi, 08.12.2007 02:33)
  8. kıskanç ve iz peşinde.
    (fahriyeabla, 08.12.2007 02:36)
  9. (iki nokta üst üste biri altta biri üstte, 08.12.2007 02:46)
  10. sevgilisine güvenmeyen erkek modeli.
    (zeyneq, 08.12.2007 04:11)
  11. hakikaten fitil olunacak tiplerdir bunların tümü.

sırf erkek olarak da ele almamak lazım. hala ülkemizde, özellikle şehir hayatı içerisinde sevgiyi, karşılıklı güveni anlayamamış binlerce cahil kızımız büyük bir azimle her sevgisinin msn şifresini bir şekilde alıyor ve belirli sıklıklarla bu msn messenger oturumundan girip sevgilisinin internet yaşamını kontrol ediyor.

benim çok yakın olduğum bir çift var mesela. long distance relationship denen naneden yaşıyorlar. aralarındaki güven genellikle sıkı olsa da kıskançlık durumları başlarını ağrıtıyor kimi zaman. bu ikisinde de birbirlerinin şifreleri var. ama bunlar o kadar abartmışlar ki işi, belli aralıkları bırak, sevgilisi internete erişemedi zamanların hemen hemen hepsinde oturum açıp mal mal kim ne yazmış bakıyorlar.

ulan, hayır sevmesem ikisini de çok pis küfredicem. ben o adamla/kızla konuşmak istiyorum, sen ne arıyorsun hesapta? her seferde şöyle bir diyalog gelişiyor;

misal erkek olana bir şey anlatıcam değil mi

- naber lan?
    + x yok.
    - sen kimsin
    + ben y(sevgilisi)
    - üf ya bir şey anlatacaktım :(
    + bana anlat

neden sana anlatayım lan?! belki özelim. sevgilin diye onun bildiği her şeyi bilmek zorunda mısın? hayatlarınızı birbirinize kiraya mı verdiniz lan?

sonuç olarak aşk adamı salak ve gerizekalı moda sokarak mongol yapıyor. frp öldürüyor derler, ulan aşk herkesi öldürüyor asıl. ve herkes yaşıyor mk.

bu salaklar bir de karar verip facebook vs. hesaplarını kapatır/kitlerler. kendi hayatlarını yaşayamayan dangozlar sizi.

- aşkoooom, facebook hesaplarımızı kapatalım. ne gerek var değil mi.
    + tamam aşkım, hemen yapalım.

manyaklar.
    (sycrone one, 22.09.2008 23:36)
  12. (tatalu, 23.09.2008 00:04)
  13. (bkz: msn sini)
    (bkz: oeh)
    (whothehell, 23.09.2008 00:24)
  14. bugün karşılaştım kendisiyle. aslında bu bi üst versiyonuymuş onu farkettim. hem kıskanç, hem saygısız, üstelik salak.
    `
    içerik bilgisi`; kız arkadaşını tanıdığım halde pek sık konuşmadığımızdan siliyordum, silmeme rağmen ekliyordu beni geri.

[ soul meets soul on lover's lips. (l) ]:
    kimsin?
    yaquri-:
    sen de bi türlü tanıyamadın gitti he
    yaquri-:
    hem ekliyosun hem kimsin diye soruyosun
    yaquri-:
    madem tanımıyosun niye ekliyosun sürekli
    yaquri-:
    bi dengesizlik bi gariplik
    yaquri-:
    allah akıl fikir versin ne diyim
    lan gerizekalımısın nesin bu kız arkadaşımın msni ne konuşup duruon boş boş manyqmısın nesin bi kaybol (emo kesin)
    yaquri-:
    kız arkadaşının msn'iyse kız arkadaşın beni tanıyodur demektir. kendimi ayrıca sana tanıtmaya ihtiyacım yok herhalde. böylece şu an aslında gerizekalılığını sen kanıtladın.
    kız arkadaşım yabancı senin gibi bi öredeğide tanıma ihtimali yüsde sıfır kaybol bi yaa (tahrik edici cümle)
    yaquri-:
    kız arkadaşının yabancı olduğunu biliyoruz. senin gibi bi salakla çıkıyor olmasına şaşırıyorum ben asıl. yazık etmiş kendine. dünyanın en salak erkeği yarışmasını kazandın öyle tanıdı herhalde seni. ehueheu

(ses yok)

yaquri-:
    kuruyup kalman da güzel* o zaman bi daha söylersin kız arkadaşına beni ekleyip durmasın onu sildiğim halde. gerçi tüm bu söylediklerimi ona iletebilecek kadar beyin kapasiten var mı merak ediyorum ama okuman yazman varmış, okursun artık. hadi canım sağdan sağdan...

insanı çileden çıkarıyorlar lan.
    (gitana, 05.01.2009 02:53)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil