bugün karşılaştım kendisiyle. aslında bu bi üst versiyonuymuş onu farkettim. hem kıskanç, hem saygısız, üstelik salak.
`
içerik bilgisi`; kız arkadaşını tanıdığım halde pek sık konuşmadığımızdan siliyordum, silmeme rağmen ekliyordu beni geri.
[ soul meets soul on lover's lips. (l) ]:
kimsin?
yaquri-:
sen de bi türlü tanıyamadın gitti he
yaquri-:
hem ekliyosun hem kimsin diye soruyosun
yaquri-:
madem tanımıyosun niye ekliyosun sürekli
yaquri-:
bi dengesizlik bi gariplik
yaquri-:
allah akıl fikir versin ne diyim
lan gerizekalımısın nesin bu kız arkadaşımın msni ne konuşup duruon boş boş manyqmısın nesin bi kaybol (
emo kesin)
yaquri-:
kız arkadaşının msn'iyse kız arkadaşın beni tanıyodur demektir. kendimi ayrıca sana tanıtmaya ihtiyacım yok herhalde. böylece şu an aslında gerizekalılığını sen kanıtladın.
kız arkadaşım yabancı senin gibi bi öredeğide tanıma ihtimali yüsde sıfır kaybol bi yaa (tahrik edici cümle)
yaquri-:
kız arkadaşının yabancı olduğunu biliyoruz. senin gibi bi salakla çıkıyor olmasına şaşırıyorum ben asıl. yazık etmiş kendine. dünyanın en salak erkeği yarışmasını kazandın öyle tanıdı herhalde seni. ehueheu
(ses yok)
yaquri-:
kuruyup kalman da güzel
* o zaman bi daha söylersin kız arkadaşına beni ekleyip durmasın onu sildiğim halde. gerçi tüm bu söylediklerimi ona iletebilecek kadar beyin kapasiten var mı merak ediyorum ama okuman yazman varmış, okursun artık. hadi canım sağdan sağdan...
insanı çileden çıkarıyorlar lan.