belki ilginizi çeker
  1. · sevgiliyi seks yapamayacak kadar sevmek
  2. · don the godosh perlimplin
  3. · hayvansın rıza
gündem
  1. · yeşim salkım
  2. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  3. · bir kadının bilmesi gerekenler
  4. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  5. · öğretmenler günü
  6. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  7. · beşiktaş
  8. · sipariş şimdi çıktı abi
  9. · alternatif aladdin ile cin diyalogları

sevgilisini sikmeye kıyamayan insan  

1. onun beynini zamanında sikmişler.

edit: sözlük ahlakı denilen bir şey var. ilk entry'nin silinmesi olayı engellenmeli. sanki başlığı ben zırvaladım gibi olmuş. hayrettin bişi, agresifim, ülkeden uzaktayım, itüsözlük yazarıyım.
    (sarc, 13.10.2009 00:45 ~ 13:19)
  2. (mgun, 13.10.2009 00:46)
  3. (bkz: don the godosh perlimplin) ve kendisi eklemekte 'kıyamadım amk azıma sıçtı kız'.
    (chicqo, 13.10.2009 00:46)
  4. gay olduğunu farkında olmayan bir insan olabilir. bu demek değil ki her sikmeyen gay.
    (napalm yutmuş kedi, 13.10.2009 13:11 ~ 13:15)
  5. sikmek yerine seven kişidir.

(bkz: aaa ne tatlı,amcığını yerim senin)
    (sonbahardaacanciceginustunebasanadam, 13.10.2009 13:31)
  6. en aşağı 20cmlik bir alete sahiptir. incitmekten korkuyor olabilir. (bkz: bu da bi fikir)
    (togisama, 13.10.2009 13:31)
  7. en baştan yanlış bir tutum içerisindedir. çünkü bu kişi ergenliğinin başlarından beri hep hayat kadınlarıyla para karşılığı birlikte olmuştur, adam akıllı bir ilişkisi olduğunda ise onunla cinsel bir ilişki yaşayamıyordur psikolojik olarak. eğer aralarında bir cinsellik olursa sevgilisini hayat kadınıyla aynı pozisyona sokacağını düşünür. yazık.
    (simliboya, 13.10.2009 13:34)
  8. valla bu şekilde adlandırıldığında kimse kıyamaz diye düşündüren hödö.. hani biraz daha sevgi dolu olsa; sevgiliyle beraber olmak, sevgiliyle seks yapmak gibi.. bak o zaman nasıl kıyıyor. kelimelerin etkisi bu olsa gerek. poponun kibar, kıçın normal, götün küfür olması gibi..
    (pandoranın kukusu, 13.10.2009 13:35)
  9. her türlü kavgada, olayda, anlaşmazlıkta karşı tarafı incitme amaçlı edilen küfürlerin en baskın fiilinin "sikmek" olması bu olayla doğrudan ilintilidir. çünkü "sikmek" bize göre karşı tarafa zarar vermektir, sevişmek o kadar ağır değil bakın, ilişkiye girmek de gayet naif duruyor ama sikmek, sikişmek, sikertmek cidden insanın sevdiceğine yapamayacağı bir eylem. yani en azından biz bu bilinçaltıyla büyütülüyoruz.
    (idrak yolları, 13.10.2009 13:39)
  10. (oerlikon, 13.10.2009 13:40)
  11. sikmek ile sevişmek arasındaki farkı bilen insandır.

arasında bir fark yok derseniz: "ben bu konuda fazla muhafazakarım" der konuyu kapatırım.

şunları da burada hatırlatmak isterim,
    sikmek sadece erkeğe ait bir eylem değildir.
    sikmek sadece fahişe veya jigolo ile yapılan bir eylem değildir.
    (diabetik nöropati, 13.10.2009 13:45)
  12. a:seni öpmeye koklamaya doyamadım...
    b:siksen doyardın!
    (luckfortune, 13.10.2009 15:54)
  13. sevgilisi tarafından sikilecek insandır.

(bkz: deveye diken insana siken)
    (alttantire, 13.10.2009 15:56)
  14. türkiye gibi bir yerde yaşayan ve hemcinslerinin ne kadar ikiyüzlü olduğunu bilen, erdemli insandır. bir şey olur da o sevgiliyle evlenemezse, kızın başına gelecekleri düşünebilendir. yani olay sevişmeye kıyamamak değil, daha sonraki aşamalarda sevgiliyi düşünmek ve belki de öldürülmesine engel olmaktır.
    (dünyarüyaiçinderüyadır, 13.10.2009 15:58)
  15. doyulur mu doyulur mu
    canana kıyılır mı
    canana kıyanlar
    hakk'ın kulu sayılır mı

(bkz: neşet ertaş)
    (lapatos piços, 13.10.2009 16:09)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil