izlemesi pek bir keyifliydi. girmişler kızın kafasına bir dene nerden biliyorsun atlamayacağını diye.
ilk adım internet cafeye gitmek.evden olmuyormuş. ip falan alır ne olur ne olmaz tedbir olsun dedi.önce yeni hesap açtı ardından da
yonjadan taş bir hatun fotoğrafı seçtik.ben seçtim hatta çok güzeldi şerefsiz karı. işin en zor kısmı "neden ekledin beni?tanışıyormuyuz? öyleyse nerden tanışıyoruz?"kısmına cevap vermekmiş. buna hazırlanmadan güzel bir bahane bulmadan eklemeyin iş burda kopuyor çünkü.şimdi işler kolay aslında.eklersin
facebooktan paşalar gibi.neden ekledin niye nasıl zart zurt ettiğinde fotoğrafını beğendim dersin ki eğer varsa yavşama potansiyeli de daha bir ortaya çıkar.neyse dönelim konuya. muhabbet şöyle gelişti bizimkilerin arasında :
- ben blabla forum sitesine üyeyim.ordan tanıyorum seni.yazılarını takip ederdim hep tanışmak istedim sadece (ayarı da verdik )
+teşekkür ederim.kıvanç ben.isim neydi bu arada?nerelisin?okul filan? ( hatun: aha sordu sanane lan yavşak )
- buse. izmirliyim.yıldız teknik üni'de okuyorum ( hocalarını kampüsünü iyice tanıdığınız bir okul seçin.bölümünüzü, derslerinizi de bilin.bu da önemliymiş. çocuk sordukça hatun afalladı.neyseki google koştu yardıma)
.........
- ee neler yapıyorsun.sevgilin filan var mı? ( bok var hemen sor zaten.adam kıllanmaya başladı)
muhabbet ilerledi.sevgilisi olduğunu söylese de sohbetin samimileşmesiyle bizim kız delirdi.ilk baştan engellememiş olması bile onun için - puandı çünkü.
ve hiç beklemediğimiz bir şekilde çocuk kıza telefon etti. kız çıktı dışarı birşey yokmuş gibi sevgiliyle konuşuyor.ama sevgili bir taraftan da msnde yazıyor.bende çakmasın diye geçtim klavye başına.kız çaktırmamaya çalışsa da yaptığı şeyi, attığı triple iyice serdi foyasını ortaya.
sonuç: ayrıldılar. adam bastı tekmeyi bana güvenmiyorsan işim olmaz senle diye.onu suçlayarak, kıza yavşamasının yükünden de kurtulmuş oldu.neden ayrıldı bilmiyoruz.herhalde taş hatunu görünce "ulan ne kızlar varmış beeeh bende bizimkinin dırdırını çekiyorum" demiş olabilir.
bu arada çok ilginç birşey : o taş kızı hergün görüyorum.hatta arkadaş olduk bir dönem. fotoğrafta daha bir güzeldi. hayat garip...