belki ilginizi çeker
  1. · sahte hesapla sevgili test etmece
  2. · hsktirmnskym
  3. · sevgili var
  4. · sevgilisini msnden başka adresten deneyen kız
  5. · sevgilisini msnden başka adresten deneyen kız
gündem
  1. · sözlük yazarlarının itirafları
  2. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  5. · fotoğraf makinası olmayan japon
  6. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  7. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  8. · ilginç ikiz adları
  9. · gop

sevgilisini msnden başka adresten deneyen kız  

sayfa  / 2
  1. (bkz: sevgili var)
    (bkz: denemek var)
    (bkz: msn var)
    (bkz: türkçe bilmek yok)

edit: kel başa şimşir başlık.
    (nickim kırk dokuz karakter olsun diye uğraşıyorum, 29.05.2009 00:39 ~ 12.09.2009 00:16)
  2. kendisiyle problemi olan kızdır. yatmadan önce çoraplarını çıkarmayı unuttuğu gibi, güvenmediği biriyle sevgili olmamayı öğrenememiştir. ilişkiyi zedelemekte master yapmış kişidir.
    (sorella, 29.05.2009 00:43)
  3. kendisi de başka adresten(!) denendiğinde gücenmemesi, nazik bedenlerinin incinmemesi gereken kızdır.
    erkek versiyonu için ap ayrı hikayeler, rivayetler vardır...
    (maniacxx, 29.05.2009 00:44)
  4. ben de bunu eski sevgilim üzerinde denemiştim.
    ayrılmamızın üstünden bir ay falan geçmişti, hala barışalım diye peşimde dolanıyordu bu şahıs.
    çok da tırt bi sepepten terk etmiştim, yeniden şans vermeyi düşünüyordum.
    ama şeytan mı dürttü nedir, başka bi kız msni alıp bunun msn adresini ekledim.
    kıza hemen yavşaması bi yana, 1 senedir sevgilim yok dedi.
    tabi ben bu lafı duyunca kontorulumu kaybettim, avatara kendi fotoğrafımı koydum.
    bu kız kim o zaman falan diyince afalladı, bunlara rağmen ben olduğumu anlamadı denyo, sen kimsin nerden biliyorsun falan dedi.
    her iki adresten de hayatımdan da sildim, engelledim.kendi salaklığıma yanayım, ben adamı affetmeyi düşünürken, onun zaten hayatına girmemişim, o öyle dedi valla.
    şimdi bunu deneyeceklere tavsiyeler sunayım nacizane:
    yakalanmak istemiyorsanız onu deneyeceğiniz zaman; sevgilinize o saatte kesinlikle işiniz olduğunu bildirin ama üstüne basa basa değil.misal; yorgunum akşam heme uyumayı düşünüyorum.o sizi uyuyor sanarken siz msnde başka kimlikte onla konuşuyor olabilirsiniz.
    sonra yazdığınız belli kelimelere dikkat edin, misan canım yerine cnm yazıyorsanız yazmayın efendim janımmm bile yazabilirsiniz ama cnm yazmayın.
    yazı stilini kesinlikle ve kesinlikle değiştirin, aynı zamanda rengini de.
    ve hemen kendinizi belli edecek sorular sormayın, sohbete soft devam edin, istediklerinizi ancak böyle öğrenirsiniz.
    (moonlight, 29.05.2009 00:47)
  5. (wondrous, 29.05.2009 00:48)
  6. - merhaba ben kamuran, tanışabilir miyiz?
    + tabi ki hayatım.
    - nerden anladın yeaaaaaa deneyecektim ben seni.
    hsktirmnskym
    + mehehehe anlarım tabi yahu. eööö. sevgilim ayıp değil mi yahu hehe
    (epik artemis, 29.05.2009 00:54)
  7. ismail yk ruhlu insan modeli.
    lan durup dururken hatunun biri beni ekliyor. hatun fotolardan görüldüğü kadarıyla avril lavigne'in türkiye şubesi. kimsin nesin muhabbetinden sonra istanbul'lu olduğunu söylüyor. 9 eylül'de okuyup tınaztepe'ye "tıknaztepe" diyor. istanbul'da oturduğu yerin şehrin hangi yakasında olduğunu bilmiyor. böyle bir insan işte. sonra muhabbet ilerledikçe kalkıp bana "sevgilin var mı? cevaplamak zorunda değilsin." diyor. e be gerzek eski sevgili. salak mı sandın sen beni? hayır bildiğin hakaret lan bana. madem bir bok yiyorsun adabınla ye hazırlan öyle çık karşıma. ayrıca işin en güzel tarafı da benim kontörsüzlükten sevgiliye ulaşamamamdır. yani mesaj falan atamıyorum. sevgili kişisi de bana önceden o gün bir arkadaşıyla buluşacağını söylemiştir tam da o saatlerde. arkadaşının yanında annesi falan da varmış da fistan da. yalana bak bak. lan arkadaşının annesiyle ne işin var senin? yalanın kuyruklusu. tabi sonradan ortaya çıktı ki eski sevgili kişisi o gün sabahtan kendi eski sevgilisi ile son bir görüşme yapmaya gitmiş benden habersiz. üstüne gelip msn de beni keklemeye çalışmış. ne güzel kombo yapmış değil mi aynı gün içerisinde. neyse burası başka başlığın konusu geçiyorum.
    akşam görüşüldü tabi, böyle böyle bir kız ekledi msn den dedim. sonradan itiraf etti o bendim diye kendiliğinden. bir bok da olmadı. en çok sinirlendiğim konu da anlamıştım dediğimde "yok artık nerden anlayacaksın ki" demesiydi. sıçtın bari sıvama değil mi?
    (sofsotik, 29.05.2009 00:55)
  8. kaderi aslı güngör'ün son öpücük klibinde ki kızla aynı olan paranoyak kız tipidir. bile bile lades demekten başka birşey değildir bu.
    (breeze84, 29.05.2009 01:02)
  9. deneyip yanılan kızdır.
    (çitlenbiks, 29.05.2009 01:04)
  10. sevgilisinin tapusunu almış gibi davranmasa, rahatına ve oluruna bıraksa ilişkisini, zaten aldatılmayacak olan kız bu.

bir de , trip atmak kadınlığa özgüdür, kadın erkeği süründürmeli gibi gerizekalı bir anlayış var, konuyla alakasız olarak. ben ona da çok hasta oluyorum. ee, ben kendimi ağırdan satıyorum, neden bu herif gelmiyo peşimden diyen kızlara üzülüyorum. ağlıyorum onlar için.
    (scherzi, 29.05.2009 01:06)
  11. canı sıkılan kız modelidir
    (indrowus, 29.05.2009 01:14)
  12. ----------------
    mahmut size bir titreşim gönderdi..
    ----------------

----------------
    şu anda bir titreşim gönderdiniz..
    ----------------

mahmut oturumu kapattı..

berensu oturum açtı..

berensu: ayrılmak istiyorum..

çükentay: neden noldu aşkım?

berensu: ibne çıktın sen?

çükentay: ne diyosun canım sen?

berensu: titrettin az önce.. çakma msn'den titrettim ve karşılık verdin.. buraya kadarmış..

çükentay: lan?!

..
    (773, 29.05.2009 01:15)
  13. gereksiz işler peşinde koşan kızdır.
    (baardabaar, 29.05.2009 01:16)
  14. eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmekten başka hiç bir işe yaramaz bunu deneyen kızın yaptığı .
    insan bünyesinde oluşturan ikilik

+nerden biliyosun nasıl emin oluyosun?
    -ya git başımdan biliorum o öle bir şey yapmaz
    +erkeklere güven olmaz kaç defa dedim sana. bence bir dene ne kaybedersinki?
    -hayır ben ona güveniyorum, yapmaz o
    +sende biliyosunki sazan gibi atlıyacak.
    -hayır o beni seviyor yapmaz ölye bir şey. ben güveniyorum.
    +bence denemelisin... aklında kalacağına...
    -ya aklımda filan değildiki! geçen tuvalete gittiğinde de telefonunu karıştırmam konusunda böyle demiştin!
    +e sende beni dinlemiştin!
    -hayır ben onun için telefonuna bakmamıştım!
    +tabi öledir..
    -ya tamam baktım ama sor niye baktım resimlerimizin yenilerini atmış mı telefona diye bakıyodum ben...
    +evet o yüzden mesajlara girdin...
    -tamam baktım ama bu sefer seni dinlemeyeceğim!!
    +bence dinlemelisin
    -bir kere bu kendime saygısızlık olur ne başta...
    +bırak bu kişisel gelişim argosunu kızım biliyosun sende atlayacağını .korkuyosun olacaklardan.
    -hayır o öyle bir şey yapmaz eminim!
    +neyse ben gidiorum hadi bir cinnet
    nereye lan... dur ...
    lan???
    ???
    (bir cinnet, 29.05.2009 01:21 ~ 01:22)
  15. trip okyanusunda bitmek bilmeyen kulaçları hala usanmadan atan kızdır. güvensizliğin ürünüdür.
    (nickcode, 29.05.2009 13:35)
  16. annesi, babası tarafından aldatılan veya aldatılmış kızdır.
    (blackwish, 29.05.2009 13:38)
  17. kuzenim nişanlısıdır kendisi. tüm ailevi problemlere rağmen sadece birbirlerine aşık oldukları için herkesi karşına alan iki insandı bunlar. ikiside kendilerinden beklenmeyecek bir şekilde evlenme kararı almışlardı. bu yaşta evlenilir mi diyenleri dinlemeyip, birbirinize uygun değilsiniz diyenleri dinlemeyip nişanlamışlardı. olayın gelişimini yani kızın böyle bişeye neden gerek duyduğunu bilmiyorum ama bu metodu denediğine göre birşeylerden şüpheleniyordu mutlaka. benim salak kuzenim de oltaya geldi, sahte hesaptan kızla yazıştılar, ne nişanlısı olduğunu söyledi kıza ne sevgilisi olduğunu... hepsinden öte ayan beyan sarktı o sahte hesaba, çaktırmadan yazmak, ima etmek diil, hoşlandığını beyan etmek bile değil, çok daha ileri boyutlarda neler beklediğini neler istediğini neler düşündüğünü yazdı salak salak. ayrıldılar. tanıdığım kadarıyla kuzenimin ilk ve tek aşkıydı o kız, ilk defa birini gerçekten seviyordu ve ilk defa bu kadar acı çekti aradan geçen yıllara rağmen toparlanamadı hala. anlamıyorum erkekleri. bu kadar çok sevdiğin biri varken neden başkalarına kayar ki kalpleri, hayatında ki tek aşkı bulmuşken neden gözü dışarda olur. o msn konuşmalarını yaparken nasıl biricik aşkı gelmez insanın aklına, bu kadar mı iradesiz bu erkekler, bu kadar mı basiretsiz? anlamıyorum erkekleri, hiç bir zaman da anlamayacağım.
    (himeko, 29.05.2009 13:42 ~ 13:51)
  18. muhtemelen tahtası eksik paranoyak kızdır.
    (duygusalamaagresif, 29.05.2009 14:14)
  19. (bkz: çakal)
    (defanstaki son adam, 29.05.2009 14:15)
  20. güven yoksunu kızın davranışıdır.he bir de büyüyememiştir o ayrı.

şunu sölemeden geçmiyim avatardaki bayan kişisi pek ala güzelse, sizinde sevgilisini msnden başka adresten deneyen kızolabilecek sevgiliniz vardır.önce buna dikkat edelim istedim.
    (eristhabella, 29.05.2009 14:22)
  21. izlemesi pek bir keyifliydi. girmişler kızın kafasına bir dene nerden biliyorsun atlamayacağını diye.
    ilk adım internet cafeye gitmek.evden olmuyormuş. ip falan alır ne olur ne olmaz tedbir olsun dedi.önce yeni hesap açtı ardından da yonjadan taş bir hatun fotoğrafı seçtik.ben seçtim hatta çok güzeldi şerefsiz karı. işin en zor kısmı "neden ekledin beni?tanışıyormuyuz? öyleyse nerden tanışıyoruz?"kısmına cevap vermekmiş. buna hazırlanmadan güzel bir bahane bulmadan eklemeyin iş burda kopuyor çünkü.şimdi işler kolay aslında.eklersin facebooktan paşalar gibi.neden ekledin niye nasıl zart zurt ettiğinde fotoğrafını beğendim dersin ki eğer varsa yavşama potansiyeli de daha bir ortaya çıkar.neyse dönelim konuya. muhabbet şöyle gelişti bizimkilerin arasında :

- ben blabla forum sitesine üyeyim.ordan tanıyorum seni.yazılarını takip ederdim hep tanışmak istedim sadece (ayarı da verdik )
    +teşekkür ederim.kıvanç ben.isim neydi bu arada?nerelisin?okul filan? ( hatun: aha sordu sanane lan yavşak )
    - buse. izmirliyim.yıldız teknik üni'de okuyorum ( hocalarını kampüsünü iyice tanıdığınız bir okul seçin.bölümünüzü, derslerinizi de bilin.bu da önemliymiş. çocuk sordukça hatun afalladı.neyseki google koştu yardıma)
    .........

- ee neler yapıyorsun.sevgilin filan var mı? ( bok var hemen sor zaten.adam kıllanmaya başladı)
    muhabbet ilerledi.sevgilisi olduğunu söylese de sohbetin samimileşmesiyle bizim kız delirdi.ilk baştan engellememiş olması bile onun için - puandı çünkü.

ve hiç beklemediğimiz bir şekilde çocuk kıza telefon etti. kız çıktı dışarı birşey yokmuş gibi sevgiliyle konuşuyor.ama sevgili bir taraftan da msnde yazıyor.bende çakmasın diye geçtim klavye başına.kız çaktırmamaya çalışsa da yaptığı şeyi, attığı triple iyice serdi foyasını ortaya.

sonuç: ayrıldılar. adam bastı tekmeyi bana güvenmiyorsan işim olmaz senle diye.onu suçlayarak, kıza yavşamasının yükünden de kurtulmuş oldu.neden ayrıldı bilmiyoruz.herhalde taş hatunu görünce "ulan ne kızlar varmış beeeh bende bizimkinin dırdırını çekiyorum" demiş olabilir.
    bu arada çok ilginç birşey : o taş kızı hergün görüyorum.hatta arkadaş olduk bir dönem. fotoğrafta daha bir güzeldi. hayat garip...
    (evlenmeden olmaz, 12.06.2009 12:35)
  22. eninde sonunda muhakkak üzülecek kızdır. eleman olaya atlamasa bile, tek bir kelimeden bile bir anlam çıkartabilecek moda girmiştir zira. ayrıca güvensiz ve huzursuzdur. kıskançlıktan kafayı kırmıştır ve sürekli olasılıklar ve komplo teorileriyle yaşıyordur. yazıktır lan. ayrılın.
    (laein, 12.06.2009 15:44)
  23. msn'i olan, üstelik bunu kullanan, daha üstüne bir de oradan denenebilir bir sevgilisi olduğu için çok üzüldüğüm kızdır.
    şimdi öğüt zamanı: bunlara vakit ayırmayan bir erkek bulduğun ya da aradığın zaman, hatta o seni bulduğu zaman, denemeye ihtiyacın olmayacak.
    (kabaramazsınkelfatma, 12.06.2009 15:48)
  24. anlamadığım mesele, hadi güvenmiyorsun msnden elemanı deniyorsun, güvenmediğin adamla neden çıkarsın ki?
    (kypbnlk, 12.06.2009 16:04)
  25. kızın en kralı da olsa erkeğe güvenmez.. ünlü sözdür eski kadınlar arasında: "çocuğun götüne, erkeğin sözüne güvenmeyeceksin!" bu sözün çağdaş yaşamdaki yansımasıdır bahsi geçen tipleme.
    (turkchekarakter, 12.06.2009 16:12 ~ 16:13)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil