öpmesinin bir anlamı kalmadığı için sadece teşhir yapan insandır. hayır, "olan var olmayan var" insanı değilim, sadece dünyadaki ilk sevgililer gibi davrananları sevmiyorum.
gösteriş yapan insandır. tamam çok seviyor olabilir* ama sokakta yürürken iki adımda bir durup mırç mırç öpüşmesine gerek yoktur. beş dakkada bir öpüşen sevgililer çok aşık, diğerleri değil gibi bi önerme çıkar ortaya o zaman.
gösteriş meraklısıdır. en son hatırlıyorum da geçen kış karlı bir günde iki sevgiliye rastlamıştım. herkesin burnunun aktığı, ayakkabılarına su dolduğu bir günde kızı sürekli öpüp duruyordu bir adam. millet bir an önce işine gücüne gitmek isterken, bunlar da sahilde yürüyormuş havası vardı. ilginç.
aslında normal insandır. mesela bir mekanda sürekli öpüşen bir çift mi var. rahatsız mı oldun. bakma arkadaşım.
yolda yürürken öpüşen bir çift mi gördün. geçecek gidecek amına koyiiim. takma kafana. hem orda öptüyse her yerde öpüştüklerini nerden biliyorsun? sen o çifti takip ediyorsan kusura bakma ama gariplik öpüşen çiftte değildir.