büyük ihtimalle normal bir insanın bir ikili ilişkide gerçekleştirmekle ahlaki olarak yükümlü olduğu sadakat öğesini gerçekleştirdiği için kendisini ezik olarak niteleyen ezikleri şaşkınlıkla izleyen tiplerdir. hey yavrum hey.
hormonel bir durumdur aslında.
sevgilisi yobazın teki değilse düzenli bir seks hayatı vardır bu gencin.
bu durumda aldatmak için fırsat kollamaz zaten.
sonu hiç de hoş olmayan erkek modelidir. zira kendi aldatmıyorsa aldatılmaya bir hayli yaklaşmıştır. özeelikle uzun süren ilişkilerin sonucu bu tip erkekler için yıkımdır.
sevgilisini gerçekten seven egosu gelişmiş aldatmanın yapılabilecek en büyük adilik olduğunu bilen kendini kanıtlamak için çabalamayan erkeklerdir bunun eziklik ve tipsizlikle değil kişilikle alakası vardır
gerçekten sevmiş erkek modelidir, model yaftası ne kadar uygundur bilemem ama şu ayrım ne kadar uygunsa bu yafta da o kadar uygundur zannımca. sevgili sevilen kişiyse adam gibi adamlar sevdiğine sadıktır, o halde.
akrep burcu erkeği olup sadık kalanlar da vardır. hatta bazen o kadar incilirler ki sadık kalmamayı isterler fakat başaramazlar bunlar hep yıpranmaya üzülmeye mahkum olan erkeklerdir genelde.
vardır böyle tipler mucize sanırsınız, inanırsınız vesaire. ama bu muhteşem yaratıklar son anda yaparlar yapacaklarını.
şöyle ki, aldatmaz evet, ama göz bu yani his filan işte her ne boksa, bizim delikanlının gözüne biri takılır. başta vicdan yapabilir en muhteşemleri ki bir elin parmaklarını geçmezler sanıyorum, gözlerine mühür basmaya çalışsalar da hatun etrafta olduğu sürece bu na-mümkündür. sonra uzun uzun düşünür bu muhteşem eril, köpek muamelesi yapar sevgili sıfatına sahip olup, diğer hatunla bir ilişki için engel teşkil eden hatuna. hatun ağlamaya zırlamaya başlamıştır bu arada. sonra eleman yeni hatunu "tek bir teklif kıvamına" getirdiğinde döner gelir sevgili sıfatına "seni seviyorum ancak seni üzerim.* ben seni hak etmiyorum" falan filan zırvalar ki buna erkek jargonu diyorum, toplu bir eğitimden geçtikleri yolunda iyimser şüphelerim var. yoksa hepsi düz mantık mı ilerliyor?bilemem.
sonra işte hatun kızımızın kafası basıyorsa,*bu güne kadar üzmedin de şimdi noldu lan?! diye sorabilir. erilimizin lafı bombadır: yeni bir döneme giriyorum. uzak dur!
sonra da basit bir hoşça kal çeker ki en cilalısıdır ona göre.
artık erilin vicdanı rahat, iradesi hür koşar gider yeni hatuna. ve bu da bir döngüdür en nihayetinde..