belki ilginizi çeker
  1. · msn de aşk
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · erkekte ses tonu
  2. · disko kralı
  3. · insanın hayatına sıçan şeyler
  4. · aylin aslım
  5. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  6. · aşk ı memnu
  7. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  8. · tüm internet içeriğini indirmek
  9. · haşat

sevgilisine şiir yazan demode erkek  

1. yerine göre gayet hayati bir müdahalede bulunmuş sayılabilecek erkek olmakla beraber, çoğu zaman gaflete düşmüş erkektir.
    (yavaş gel saçın başın dağılmasın, 21.03.2008 00:27 ~ 00:28)
  2. sevgilisine şiir yazmaktan hicap duyan öküz erkekten kat ve kat daha iyi olan erkektir.
    (billy, 21.03.2008 17:32)
  3. bıktım artık her yüzde seni aramaktan
    her dil sürçmesinde seni sayıklamaktan
    her şarkıda biraz seni bulmaktan
    ya çek elini güneşimden
    ya da yak beni.
    ama bil ki bıktım bu aşktan
    .
    .
    .
    jimmy
    şimdi ben bu şiiri sevgilime yazmadım.gözünü yorupta okuma zahmetine giren arkadaşlar az çok anlamıştır.işin aslı şu ki başlık bir garip.sanki şiiri demode yapıyor. evet zaman ilerledi artık msn denilen bir teknoloji harikası var.türlü laf cambazlığıyla ayarlayabiliyorsun.lakin seven kalp hassastır efendim.şöyle düşünün çok kızgınsınız acilen de bu siniri boşaltmalısınız.şimdi bu sinir boşaltmak için teknoloji bir ton yöntem sunmuş size .kum torbası yerini koşu bandına bırakmış.aranızdan birileri az çok ''lan ne alaka '' diyebilir.gelelim bu işi aşkla bağlamaya.

eskiden öyle sanıldığı gibi aşık iki insan birbirinin yüzünü pek göremezmiş.yani etraf tutucuymuş.büyük babalara , büyük annelere sorarsanız anlatırlar.şimdiyse insanlar msn, telefon , skype gibi teknolojik aletlerle birbirlerinden haberdar olabiliyor.lakin eski aşıklar bir anlık bakışla aylar geçiriyormuş.dolayısıylada bu duygu yoğunluğunu şiire döküyorlarmış.bizim şiir yazan demode arkadaşlarda çok aşık olmuş olacaklar ki bu tarz bir aktivite içerisinde bulunsunlar.yapılan ulvi mi ? evet.çünkü bu zamanda bu tarz bir duygu yoğunluğu hoş. anlayacağınız insanlar sevgilerini farklı türlerde gösterebilirler.kimisi saçını kazıtır,kimisi kıllarını aldırır kimisiyse çok aşıktır şiir yazar.demode mi ? eh biraz.çünkü o şaşa lı aşklar eskide kaldı.yani demode olan erkek değil bu tarz bir eylem içerisine sokan aşk.
    (jimmy, 21.03.2008 17:48)
  4. -başarısız bir kayser * denemesi...
    (emrahman, 21.03.2008 17:52)
  5. (bkz: hadi ordan seksi)
    (komposto, 21.03.2008 17:58)
  6. şiir sebep yüzünden yazılmaz. şiir sebeptir. şiir aşk için yazılmaz, şiir aşktır.
    dünya şiir günü olması vesilesiyle...
    (fakespeare, 21.03.2008 18:01)
  7. gerçekten demode erkektir. modern yöntemlere örnek için;
    (bkz: msn de aşk)
    (bkz: msn de ilan ı aşk etmek)
    (bkz: cepten kalbe en güzel aşk mesajları)
    (luto, 21.03.2008 18:44)
  8. edebiyatla ilgilenen erkektir, hislerini bodoslama bir seni seviyorum ya da ucuz küfürlerle ifade etmeyen erkektir, üzerinde uzun süre düşünüp yarattığı şiiri sevgilisine sunan anlık iletişimin ekmek su gibi tüketileceğini fakat uzun süren bir yaratım sürecinden sonra ortaya çıkan şiirinin en azından kendisine kalacak bir damla anı olacağını bilen erkektir, cüzdanında prezervatif taşımayan erkektir... ..
    (taze bitti, 22.03.2008 23:09)
  9. hakkında kızların ne düşündüğünü erkeklerin onun hakkında ne düşündüğünden daha çok merak ettiğim erkektir. buradan çıkacak sonuç benim için önemli olabilir.

edit: cidden bir iki mesaj bekliyorum bu konu hakkında.
    (kalbime gömerim o zaman, 22.03.2008 23:27)
  10. şiiri birisi için, birisinin beğenisine sunmak için yazıyorsa kesin fransızdır.

hazır yeri gelmişken hepsi eşcinsel olan sahtekar fransızların hiç bir ürününü almayın aldırmayın derim.
    (just call me daydreamer, 22.03.2008 23:29 ~ 23:36)
  11. yeter artık dedirten erkeklerdir. yeter artık, bıktık kendilerinden. ulan sizin işiniz gücünüz yok mu? şiir yazacağınız sürede kaç kız düşürürsünüz msn'e lan. manyak mısınız? hakikaten ahmaksınız, siz şimdi sevdiğiniz kızdan ayrıldıktan sonra gizli gizli ağlıyorsunuzdur. lan yoksa siz gizli gizli ağlayan gizli eşcinsellerden misiniz? kesin öylesinizdir. tek gecelik ilişki için kız milletini mal ya da meta olarak görmüyor musunuz yoksa? valla dalarım hepinize lan. getirmeyin beni oraya.

geçen gördüm yaw, itirazım var sayın yönetici diye bir gerzek şiir yazıyordu buralarda. yok "seni seviyorum sonser" yok bilmem ne. hakikaten gerzek adam. kusura bakmasın kendisine hakaret ediyorum ama öyle işte. kusura bakıyorsan bak lan ne olcak sümsük herif.

msn'ine ilginç ilginç şeyler yazıp duruyorsun, mal mısın nesin? neymiş efendim yılmaz güney ne demiş, "biz de bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını" yok efendim nazım hikmet pirayesine yazmış "buruşuyor hâlâ gelmeyen mektubun avucumda"

bazen anlıyorum sizleri ama, bazen yerinize koyuyorum kendimi. hakikaten kendimi çok gerzek hissediyorum o an. çoğunuz milli bile olmamaıştır, hayır ümit milli bile olamazsınız siz bu gidişle. yazık sizlere yaw. oturup şiir yazıyorsunuz, siz var ya siz hakikaten dümbüksünüz. devam edin şiir yazmaya millet msn'de kız tavlayıp aynı anda bir sürü kızı idare ediyor siz takılmışsınız tek kızın peşine gidiyorsunuz, sizi dingili kırık kamyonlar sizi.

elime geçmeyin lan siz, korkuyorum olm yakında kız milleti bizden de şiir yazmamızı isteyecek. hay allah belanızı versin. olm var ya size daha ne küfür edecem ben ama malum burası kamulsa alan, bizi mit dahil bütün sivil toplum örgütleri takip ediyor. susuyorum a.q.

söyleyecek çok şey var yoksa, ya ben lan neyse bişey demiyorum
    (itirazım var sayın yönetici, 29.03.2008 14:07 ~ 14:10)
  12. çok sık bulunmayan,özellikle şu zamanlarda mumla aranan erkek modelidir.sevgiliye duyguları şiirle anlatmak çok zordur ve bunu yapabilen pek az erkek vardır.tabii bu şiir yazma işini fazla abartıp sevgiliyi sıkmamak gerekir.eğer ipin ucu kaçırılırsa işte o zaman demode olunur.
    (the world is mine, 29.03.2008 14:13)
  13. bu tür erkeklere demode denilsede aslında diyenlerin ulaşamadıkları ciğere mundar demesi gibi bir durum söz konusudur.erkeklerin geneli duygularını anlatma yollarında sıkıntı yaşadıkları için sevgilisine şiir yazan erkek baştan olaya 1-0 galip başlamıştır.demodelikten ziyade güzel bir kabiliyetin becerinin sevgisiyle hisleriyle bütünleşmesi sonucu ortaya çıkan güzel eserdir şiirleri.çiçek almak,şarkı yollamak herkes tarafından yapılır ama şiir yazmak hele hissedilen duyguları anlamlı ifadelerle bütünleştirmek her baba yiğitin harcı değildir..tebrik edilesidir..
    (palmira, 30.03.2008 04:07 ~ 04:09)
  14. demodeliği öznel bir bakış açısının algılayışı olan ama nesnelliği sadece şiir yazışı olan erkektir.
    (albastropos, 30.03.2008 04:10)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil