belki ilginizi çeker
  1. · statü ile arasında alaka olan yazar modeli
gündem
  1. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  2. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  3. · yasaklanması gereken şeyler
  4. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  5. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  6. · yeşim salkım
  7. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  8. · practice makes better
  9. · avrupa birliği

sevgilisinden ayrılmış statüsü ex aşk olan yazar  

1. gelenin gidenin vurduğu garibandır. var di mi aramızda? vardır elbet.

neden kaymış paradigma veya yoda filan değil de ex aşk, hiç düşündünüz mü? böyle tesadüf olur mu lan. resmen planlı bi şey bu bence. statü bile taşak geçer mi insanla? geçebilir demek ki.

bunlar hep eski sevgililerin oyunları. kendini unutturmamaya çalışıyor köftehor.

koca bir nah diyelim hepsine o halde.

not: ben değilim lan bi arkadaşa şey olduydu.
    (kopush, 20.02.2009 00:54 ~ 00:56)
  2. sevgilisinden ayrılmış, statüsü bile olmayan yazarsa durum daha da vahimdir.
    (supo, 20.02.2009 00:55)
  3. evet evet bu benim, yani bendim, isyanımı duydu sözlük ve statüm yoda oldu, ama ex-aşk iken çektiklerimi bir ben bilirim..

isyanımı belirttiğim giri numarasını ise elimde olmayan sebeplerden dolayı yazamıyorum buraya..*

edit: (bkz: @3130318) kl7mu,beyazleblebi kondomyokbuseferbanababadiyeceksin'e ilgilerinden dolayı teşekkürler..pek kolaymış aslında, benim de mallığım pek üstümde, bir de sözlük üstüme gelince böyle oldu demek ki..bildiğin kopyala yapıştır..
    (bacanga, 20.02.2009 00:59 ~ 01:09)
  4. (kumdan kız, 20.02.2009 01:03)
  5. yine bu insan oluvermişim bi anda, ama etkilemiyor artık, gerçekten..
    (bacanga, 21.02.2009 01:15)
  6. yıllar yılı yalnız olup da müzmin bekar statüsüne sahip olandan daha hallicedir.
    (spitzer, 21.02.2009 01:30)
  7. iki yılı aşkın bir süredir bulutlar üstünde yaşayıpta sürekli bu statüyü yaşamak zorunda kalan ama yinede ondan vazgeçemeyen şahsiyet(bkz: prometeus)
    (prometeus, 21.02.2009 03:24)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil