yakınlaştığı insana da, sevgilisine de, kendisine de ayıp eden insandır. ne istediğini bilmemekten kaynaklanır çoğu kez. ayrıca bir tür yedekleme davranışıdır. sevgiliden ayrılırsa, geride onu bekleyen biri hazır olsun ister. ama kesin olan şudur ki; kendisi dahil kimse bu insandan hayır görmez.
kötü olduğunu bildiğim halde zamanında benim de aralarında bulunduğum insan tipidir.
sevgilimle mesai bitiş saatinde mecidiyeköyden ayrıldıktan sonra bakırköy belediye otobüsüne binmiştim. bir başkasıyla bu kadar yakınlaştığımı hatırlamıyorum.
terimsel olarak
flörtör ya da
flörtöz insanlardır..ilgi odağı olmayı normal insanlara oranlar daha çok sevdiklerinden dolayı bu işe gönül vermişlerdir..gönül vermiş derken yanlış anlaşılmasın, işi o boyuta sürüklemek istemezler..sadece gönül eğlendirirler..amaç odur yani..
daha sonra ağlamaklı gözlerle sevgilisine yaklaşıp "ühühü ben başkasına aşık odum", "böyle olsun istemedim ama ne yapayım" der bunlar. tek istekleri süründürülmektir bu tiplerin, ezin, vurun kırbacı sizin olsunlar. bir de arkadaşları vardır bu tiplerin "o kadar büyük kalbi varki 2 kişiyi birden sevebiliyor" derler. ben o kalbi zikiyim. o kalbinin büyüklüğünden değil hormonlarının başkaldırısını engelleyememesindendir.
eğer sevgilinin yokluğuyla varlığı birse, ona her ihtiyaç duyduğunuzda o gün çok yorulduğu,
çok uykusunun geldiği gibi nedenlerle sizi başından atıyorsa her ne kadar iğrenç bulsanız da o kişi siz olabilirsiniz.
sevgilisine kapının yolunu göstermek üzere olan insandır.
alternatif enerji kaynakları arayan bünyedir.
başarabilirse eğer, ardında
alternatif intikam yeminlerieden bir
ex aşk bırakma olasılığı yüksektir.
başkalarını "ilgisizlik bütün bunlara neden oldu" diye kandırsa da, kendini kandıramayan insandır. aynı zamanda eden bulur felsefesinin en gaddar örneklerinden birini de deneyim edebilir bu yakınlaşmadan sonra. yapayalnız ortada kalıverir, ne eskiye dönebilir ne de yeni insanlar keşfetmek ister.
ama buna rağmen öğrendiği çok şey vardır. bir daha tekrarlamamak adına kendine onlarca kez söz vermiş, "uslandım ben artık" diyebilmektedir.
ama burada sevgili atalarımızın bir sözü vardır ki cuk diye oturmaktadır.
(bkz:
geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye)
erkeğine
piç, dişisine
orospu denir.
sevgilisine bağlı olmayan insandır.
erkeğine
çapkın, dişisine
orospu denir.
(bkz:
adalete bak)
sevgilisine layık gördüğü
boynuzları bir tarafına monte ederse pek şık görünecek olan ve hatta bir rivayete göre kısmetinin daha da açılacağı insandır.
evliyken başkasıyla yakınlaşan insanın beta versiyonu.
sevgilisini gerçekten sevmeyen her davete açık insandır. arayışı sürmektedir. bağlanma korkusu vardır. içinde bulunduğu ilişki ciddileşmeye başlayınca bağlanmaya başladığını hissedince soluğu başka birinin yanında alır. tatminsizdir bir nevi
zavallıdır. bu eğilimin hissedildiği kişi ve kişilere "hayatta başarılar" dilemek suretiyle yol verilmelidir.
(billy, 05.12.2007 11:13 ~ 24.07.2009 15:48)
şeref yoksunu insan, antipatik şahsiyet.
(wither, 16.06.2009 20:47 ~ 24.07.2009 16:45)
erkeğine
şerefsiz, dişisine
orospu denir.
ne lan bu kızların günahı, hey allam.
gözü doymamış insandır.
olmayan öz güvenini iki kuruşluk hareketler kazanacağını sanan insandır.aslında bunlara insan demek de yakınşaıyor demek de yanlıştır çünkü bunlar yakınlaşmaktaki duygusallığı yaşamayı bilmeyen ibnenin önde gidenleridir.onlar anca karşısındaki kaş göz yapıp ilgilerini çekerler , diğer kızlar onla ilgilensin hem piyasası artsın hem de egosu tavan yapsın isterler. bu durumu da sevgiliden saklama gereği duymazlar yani sanki açık veriyormuşçasını bir şeyleri gözler önüne serip bak çok hayranım var durumu yaratırlar.ama eninde sonunda sevgilinin canına tak ettiğinden, afiyetle kıçlarına tekmeyi yerler.
(bkz:
bugün de doyduk çok şükür)
(bkz:
biri ibne mi dedi)
hayatım boyunca anlamayacağım, anlamaya çalışmayacağım, nefret katsayımı asla düşürmeyeceğin nadir insan gruplarından bir tanesi. yaptıklarının asla ve asla mantıklı bir açıklaması olduğuna inanmıyorum. yaptıkları ya düpedüz ya orospuluktur ya da şerefsizliktir...
lanet olsun böyle insanlara. bunun farklı bir çeşit olanı da sana ümit verir, kalbini çalar ama daha sonra eski sevgilisine geri döner. hepsi aynı bokun farklı türevleridir, hepsinin yaptığı yavşaklıktır.
erkeği
erkek orospusu dişisi bildiğin orospudur. başka da açıklama getirilmesi gereksiz insandır. cehennemde yansındır. tüm mahalle ziksindir.
ya kafası karışmış insandır, ya da art niyetlidir.
kafası karışmış ise, sevdiği insanla sürdürdüğü ilişkide bir problem vardır, ilişkinin miadı dolmuştur da taraflar farkında değildir, duygular yıpranmıştır, yakın vadede bitmesi gerekmektedir. ancak bunu itiraf etmek - sevdiği bir şeyin bittiği kabul etmek herkes için zordur elbette - zor geldiği ve ertelendiği için böyle bir durumla kendini belli eder. o halen devam ettiği sanılan ilişki derhal mümkün olan en acısız şekilde bitirilmeli ve olay arabesk nidalara bağlanmadan temiz ve insani bir ayrılık gerçekleştirilmelidir.
art niyetliyse, insan kullanan ve 'yalan' yaşamak ruhuna işlemiş yapayalnızın tekidir. yalnızdır, çünkü gerçekten paylaşmayı, gerçekten sevmeyi ve gerçekten - ne tür olursa olsun - ilişki yaşamayı bilmez bu insanlar. sürdürdüğü ilişkisi yalandır, karşı taraftan maddi manevi bir çıkarı vardır; yakınlaşması da yalandır merak etmeyin. egosunu şişirecek herhangi bir fırsata balıklama atlar zaten bu tipler.
eğer kafası karışmış ise, karışıklığı bir an önce gidermesi için destek olunasıdır.
eğer art niyetli ise, kendisine kötü bir haberim var: yalan ruhu öylesi büyük bir kısır döngüye düşmüştür ki, insanlarla ruhundaki açık yaraları onarmaya çalıştıkça onlarla gerçekten temas edemeyecek, insanlara temas edemedikçe yalnızlığı büyüyecek, ruhunu yaralayacak ve ruhu yaralandıkça yeni insanlardan yama aramaya devam edecektir.
yazıktır.