belki ilginizi çeker
  1. · sevgilisi olup da sevgilisi yokmuş gibi hissetmek
  2. · yollu bu yollu
  3. · flörtöz
  4. · erkek orospusu
  5. · flörtşör
  6. · alternatif intikam yeminleri
  7. · piç
  8. · flörtör
  9. · seni seviyorum ama başkasına aşığım
  10. · married but available
gündem
  1. · ugg
  2. · yasaklanması gereken şeyler
  3. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  4. · the twilight saga new moon
  5. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  6. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  7. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  8. · rock n fuck
  9. · triny

sevgilisi varken başkasıyla yakınlaşan insan  

sayfa  / 4
  1. (pufderti, 30.08.2007 23:33)
  2. yakınlaştığı insana da, sevgilisine de, kendisine de ayıp eden insandır. ne istediğini bilmemekten kaynaklanır çoğu kez. ayrıca bir tür yedekleme davranışıdır. sevgiliden ayrılırsa, geride onu bekleyen biri hazır olsun ister. ama kesin olan şudur ki; kendisi dahil kimse bu insandan hayır görmez.
    (kendini dayı sanan ayı, 30.08.2007 23:38)
  3. kötü olduğunu bildiğim halde zamanında benim de aralarında bulunduğum insan tipidir.

sevgilimle mesai bitiş saatinde mecidiyeköyden ayrıldıktan sonra bakırköy belediye otobüsüne binmiştim. bir başkasıyla bu kadar yakınlaştığımı hatırlamıyorum.
    (hansvoralberg, 30.08.2007 23:42 ~ 31.08.2007 09:11)
  4. terimsel olarak flörtör ya da flörtöz insanlardır..ilgi odağı olmayı normal insanlara oranlar daha çok sevdiklerinden dolayı bu işe gönül vermişlerdir..gönül vermiş derken yanlış anlaşılmasın, işi o boyuta sürüklemek istemezler..sadece gönül eğlendirirler..amaç odur yani..
    (zeus, 30.08.2007 23:54)
  5. daha sonra ağlamaklı gözlerle sevgilisine yaklaşıp "ühühü ben başkasına aşık odum", "böyle olsun istemedim ama ne yapayım" der bunlar. tek istekleri süründürülmektir bu tiplerin, ezin, vurun kırbacı sizin olsunlar. bir de arkadaşları vardır bu tiplerin "o kadar büyük kalbi varki 2 kişiyi birden sevebiliyor" derler. ben o kalbi zikiyim. o kalbinin büyüklüğünden değil hormonlarının başkaldırısını engelleyememesindendir.
    (gibigibi, 04.12.2007 16:05)
  6. (psikopat yazar, 04.12.2007 16:08)
  7. eğer sevgilinin yokluğuyla varlığı birse, ona her ihtiyaç duyduğunuzda o gün çok yorulduğu,
    çok uykusunun geldiği gibi nedenlerle sizi başından atıyorsa her ne kadar iğrenç bulsanız da o kişi siz olabilirsiniz.
    (kay scarpetta, 04.12.2007 16:59 ~ 05.12.2007 21:34)
  8. sevgilisine kapının yolunu göstermek üzere olan insandır.
    (ellisande, 04.12.2007 17:13)
  9. alternatif enerji kaynakları arayan bünyedir.

başarabilirse eğer, ardında alternatif intikam yeminlerieden bir ex aşk bırakma olasılığı yüksektir.
    (solt, 04.12.2007 17:37)
  10. başkalarını "ilgisizlik bütün bunlara neden oldu" diye kandırsa da, kendini kandıramayan insandır. aynı zamanda eden bulur felsefesinin en gaddar örneklerinden birini de deneyim edebilir bu yakınlaşmadan sonra. yapayalnız ortada kalıverir, ne eskiye dönebilir ne de yeni insanlar keşfetmek ister.

ama buna rağmen öğrendiği çok şey vardır. bir daha tekrarlamamak adına kendine onlarca kez söz vermiş, "uslandım ben artık" diyebilmektedir.
    ama burada sevgili atalarımızın bir sözü vardır ki cuk diye oturmaktadır.

(bkz: geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye)
    (yeni yazar, 04.12.2007 18:18)
  11. erkeğine piç, dişisine orospu denir.
    (sageeth, 04.12.2007 18:25)
  12. sevgilisine bağlı olmayan insandır.
    (angellore, 04.12.2007 18:26)
  13. erkeğine çapkın, dişisine orospu denir.

(bkz: adalete bak)
    (gülmeyen komedyen, 04.12.2007 18:28)
  14. sevgilisine layık gördüğü boynuzları bir tarafına monte ederse pek şık görünecek olan ve hatta bir rivayete göre kısmetinin daha da açılacağı insandır.
    (applepie, 04.12.2007 18:31 ~ 18:32)
  15. evliyken başkasıyla yakınlaşan insanın beta versiyonu.
    (tembel, 04.12.2007 18:45)
  16. sevgilisini gerçekten sevmeyen her davete açık insandır. arayışı sürmektedir. bağlanma korkusu vardır. içinde bulunduğu ilişki ciddileşmeye başlayınca bağlanmaya başladığını hissedince soluğu başka birinin yanında alır. tatminsizdir bir nevi zavallıdır. bu eğilimin hissedildiği kişi ve kişilere "hayatta başarılar" dilemek suretiyle yol verilmelidir.
    (billy, 05.12.2007 11:13 ~ 24.07.2009 15:48)
  17. şeref yoksunu insan, antipatik şahsiyet.
    (wither, 16.06.2009 20:47 ~ 24.07.2009 16:45)
  18. erkeğine şerefsiz, dişisine orospu denir.

ne lan bu kızların günahı, hey allam.
    (hencecalik, 16.06.2009 20:51)
  19. gözü doymamış insandır.
    (hipoaktivite, 16.06.2009 20:52)
  20. olmayan öz güvenini iki kuruşluk hareketler kazanacağını sanan insandır.aslında bunlara insan demek de yakınşaıyor demek de yanlıştır çünkü bunlar yakınlaşmaktaki duygusallığı yaşamayı bilmeyen ibnenin önde gidenleridir.onlar anca karşısındaki kaş göz yapıp ilgilerini çekerler , diğer kızlar onla ilgilensin hem piyasası artsın hem de egosu tavan yapsın isterler. bu durumu da sevgiliden saklama gereği duymazlar yani sanki açık veriyormuşçasını bir şeyleri gözler önüne serip bak çok hayranım var durumu yaratırlar.ama eninde sonunda sevgilinin canına tak ettiğinden, afiyetle kıçlarına tekmeyi yerler.

(bkz: bugün de doyduk çok şükür)
    (bkz: biri ibne mi dedi)
    (ameliyathanede kolbastı oynayan oynak doktor, 16.06.2009 21:14)
  21. hayatım boyunca anlamayacağım, anlamaya çalışmayacağım, nefret katsayımı asla düşürmeyeceğin nadir insan gruplarından bir tanesi. yaptıklarının asla ve asla mantıklı bir açıklaması olduğuna inanmıyorum. yaptıkları ya düpedüz ya orospuluktur ya da şerefsizliktir...
    (aydeliselman, 16.06.2009 21:22)
  22. lanet olsun böyle insanlara. bunun farklı bir çeşit olanı da sana ümit verir, kalbini çalar ama daha sonra eski sevgilisine geri döner. hepsi aynı bokun farklı türevleridir, hepsinin yaptığı yavşaklıktır.
    (ne fatih öldü mü olamaz olamaz kesinlikle olamaz, 16.06.2009 21:24)
  23. erkeği erkek orospusu dişisi bildiğin orospudur. başka da açıklama getirilmesi gereksiz insandır. cehennemde yansındır. tüm mahalle ziksindir.
    (rabbim bana nick alma dedi, 16.06.2009 21:29)
  24. (amphitrite22, 16.06.2009 21:41)
  25. ya kafası karışmış insandır, ya da art niyetlidir.

kafası karışmış ise, sevdiği insanla sürdürdüğü ilişkide bir problem vardır, ilişkinin miadı dolmuştur da taraflar farkında değildir, duygular yıpranmıştır, yakın vadede bitmesi gerekmektedir. ancak bunu itiraf etmek - sevdiği bir şeyin bittiği kabul etmek herkes için zordur elbette - zor geldiği ve ertelendiği için böyle bir durumla kendini belli eder. o halen devam ettiği sanılan ilişki derhal mümkün olan en acısız şekilde bitirilmeli ve olay arabesk nidalara bağlanmadan temiz ve insani bir ayrılık gerçekleştirilmelidir.

art niyetliyse, insan kullanan ve 'yalan' yaşamak ruhuna işlemiş yapayalnızın tekidir. yalnızdır, çünkü gerçekten paylaşmayı, gerçekten sevmeyi ve gerçekten - ne tür olursa olsun - ilişki yaşamayı bilmez bu insanlar. sürdürdüğü ilişkisi yalandır, karşı taraftan maddi manevi bir çıkarı vardır; yakınlaşması da yalandır merak etmeyin. egosunu şişirecek herhangi bir fırsata balıklama atlar zaten bu tipler.

eğer kafası karışmış ise, karışıklığı bir an önce gidermesi için destek olunasıdır.

eğer art niyetli ise, kendisine kötü bir haberim var: yalan ruhu öylesi büyük bir kısır döngüye düşmüştür ki, insanlarla ruhundaki açık yaraları onarmaya çalıştıkça onlarla gerçekten temas edemeyecek, insanlara temas edemedikçe yalnızlığı büyüyecek, ruhunu yaralayacak ve ruhu yaralandıkça yeni insanlardan yama aramaya devam edecektir.

yazıktır.
    (haşmet asilkan, 16.06.2009 21:55)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil