sevgilisi olmayan genç ve yakışıklı erkeklerin talip olması gereken kişi.
sevgi kelebekleri vardır, papatyalara konarlar. diyorum ki bu seferlik papatyaya değil de daha yararlı bir şeye konsa bu sevgi kelebeği. ben inanıyorum ki konacağı şeyi dikkatli seçerse ömrü bir gün değil bin yıl olur. ahhh işte, bir bilse konacağı yeri. rahatlasa kelebek de, konulacak şey de. o zaman dünya ne güzel olacak.
zaman zaman sevgilisi olan, bazen de olmayan, birinden ayrıldıktan sonra boşluğa düşüp hemen yenisini bulma ihtiyacı hissetmeyen, idarelik ilişki yaşamayan kadındır.
ne mutlu ona.. hem genç hem güzel hem de sevgilisi yok..
ama yakındır "benim neyim eksik de benim de bir sevgilim yok, yalnız ölmek istemiyorum" diye bunalımlara girmesi.
eşcinsel kadındır. eşcinsellik konusunda tabuların yıkılmaktan ziyade eşcinsel kadınların varlığından bir nebze haberi olmayan güzel türkiyemde "erkek arkadaşı" olmadığı için "yalnız" damgası yemiş "ihtimaller" kadınıdır.
"g.tü kalkık" damgası yemiş kadındır, halbuki kimisinin niteliklerinin arasında gerçek aşka değer vermesi ve laf olsun diye kimseyle çıkmaması da vardır, bu bir erdemdir, ahlaki değerdir, takdir edilmelidir.
eski sevgilililerinden bir çok kazık yemiş ve artık yeter demiş kadındır. yalnız ve güzel olması illa birinin talip olması ya da birine talip olmasını gerektirmez. özgürlük istiyor olabilir biraz ya da erkekler gibi biraz takılmak da istiyor olabilir. saygı duyulmalı , şiirler yazılmalıdır. güzeldir ya. ha bir de kısa sürede kilo alabilir.
genç ve güzel olunca istisnasız senenin 12 ayı, 52 haftası, 365 günü 6 saati sevgilisi olmak zorunda mı? sorusunu akla getiren aklı başında kadın. insanın ömrünün hiç bir dönemi yanlız geçemez mi, hepinizin libidosu bu kadar mı yüksek?
başlığı sevgilisi olmayan genç "ve" güzel kadın diye algıladım ilk başta yani sevgilisi olmayan genç(erkek kişi) ile güzel kadın(dişi kişi)(?*=)gibsinden. sonra dedim ne duruyo yazsın hemen (erkek kişi). lan insanın içinde bulunduğu ruh durumu algıyı etkiliyor be. (abaza falan değilim yanlış anlama olmasın.). sonra doğru algıladğımı varsayarsak, her genç güzel kadın, bu kişi genç yakışıklı erkek de olabilir, çok süper bir hayatı vardır, bir sürü sevgilisi olur bu konuda zorluk çekmez diye düşünmeyelim. sonuçta onlarda insan ve kişilikleri var. evet onlarda yanlız olabilirler.(bkz ben diye bir bkz verirdim ama gerçekçi olalım) hayatta doğru kişiyi bulmadan öylesine bir ilişki yaşamak istemiyor olabilir bu genç ve güzel insanlar.