aksinin sevgilisiz ama belki de hurili bir hayat olduğu eylemdir.
önemli olan sevgilinin yanında nefes almamaktır. sevgilinin nefesini kesmek, kimi açıdan ilişki için gereklidir. mutlu orgazm, ilişkiyi de etkiler.
tüm sıkıntıların,dertlerin unutulmasıdır.
gerçekten nefes almaktır...ciğerlerinin de aşkla,aşık olduğun insanın kokusuyla dolmasıdır.
denizin içinde değilsem yada atmosfer dışında, normal bir eylemdir.
(bkz:
ne alam mahmut mu alam)
sevgilinin kokusuyla doldurmaktır ciğerleri. hissetmektir varlığını. tekrar tekrar hayat bulmaktır.
gerçekten hissederek, yaşadığının farkına vararak nefes almaktır. her nefeste sevgilinin kokusunu içine çekmektir.
hayat gerçeğidir.
oğlum saçmalamayın lan? ne demek sevgilinin yanında nefes almak lan!? nasıl anlam katılır oğlum buna? sikeyim. asdlşşlksadşlkasd hala gülüyorum lan.
çoğu zaman normal olandan daha farklı olur böyle bir an gelir gözleriniz karşılaşır kesilmeye başlar nefesiniz, kalbinizin atışları hızlanır.
(alkım, 01.09.2009 01:55)
fazla irdelemeyindir. aksi taktirde olmadığı an nefes almak zorlaşır.
kaşık pozisyonunda uyurken almamaya, rahatsız etmemeye çalışırsınız tatlı uykusundan uyanmasın diye. uzun bi ayrılık sonunda ise derin derin sevgilinin boynunda alınır, özlenen, burnunuzda tüten o kokuyu iyice sindirebilesiniz diye
alan bilir ki, bu nedir, nasıl bir iksirdir. bu tahayyül ki, tatlısı acıya temeldir.
o'nun nefesini solumaktır.
"bana nefes ver, seni özledim"
günün telaşesine dalmış nefes aldığınızı sanıyorken, gelen bu smsle sizin de nefesinizin kesilmesidir.
alamamaktan daha kolaydır.
ayıptır. hiç insan sevgilisinin yanında nefes alır mı? osurursun da sen şimdi.. cibiliyetsiz!
uzun, upuzun bir ayrılığın ardından inanılamayandır. dönüp dönüp o güzel yüze bakmanıza neden olandır. "yaşamak bu kadar güzel miydi?" diye kendi kendinize sordurandır.
erkek arkadaşının kulağına geğireni bile gördüm, siz hala nefes almaktasınız dedirten garip saptamamsı cümle.
gerekmez. sevgilinin senin yerine de alması lazım. almıyosa ayının tekidir, terkedin hemen. baktınız almaya çalışyo ama alamıyo o zaman bi problem vardır. sünni teneffüs ya da alevi teneffüs yapmak suretiyle onunla yiyişebilirsiniz.
(bkz:
iğrenç espriler)
yoğun bir günün ardından sevgilinin yanında bulmak kendini.
zannımca yanında nefes alıyorsanız sevgiliniz değildir önermesini aklıma getiren eylemdir kendileri. zira sevgilinin yanında nefes alamazsınız, nefesiniz kesilir, soluksuz kalırsınız.