sevgilinin kokusunu özlemek 

adana çık aradan

1. sizde yaralar bırakmış birinin akla gelmesinin işaretidir. zor bir durumdur. dolmuşta, otobüste ve bazı yerlerde farkında olmadan onun kokusunu hissedersiniz. yanınızdan geçen karşı cinste onun kokusu var sanarsınız. halbuki yoktur. o farklı bir parfüm kullanır. kimsede olmayan. size ait bir parfüm. gerçek başınıza vurduğunda ise derin bir oksijen çeker ve yolunuza bakmaya devam edersiniz.

*
    (kalexitus, 30.06.2008 01:02)

2. acı verir. sürekli arayış içinde geçer günleriniz. etrafınızdaki her kokuyu ayırt etmeye başlarsınız artık. ama o özlediğiniz kokuyu asla bulamazsınız. çünkü o koku kişiye hastır. onun yerine ne bir parfüm alabilir ne başka bir esans...aradan günler, haftalar, aylar geçse gene de unutulmaz...
    (fernando, 30.06.2008 01:11)
  3. (bkz: ben bilirim)
    (bkz: ben bilirim)
    (artı1, 30.06.2008 01:14)
  4. uzun süreli bir birlikteliğin sonunda ben kişisi ayrılığı hiç sallamazken, birgün dolmuşta sevgilinin kokusunu bir başkasında duymakla, ve aslında benzetmekle birlikte, tahammül sınırlarımı zorlayaraktan iki dakika sonra çıldırmamak için dolmuştan inmeme sebep olmuştur. özlenir. çok özlenir netekim. kavuşunca o kokuyu içine daha derin çekersin. o kokuyu unutmak mı ? asla..
    (anarsik kirmizi, 30.06.2008 01:14)
  5. (bkz: sevgilinin kokusu)
    (enfazlaellikarakterolabilir, 30.06.2008 01:16)
  6. sevgilinin kokusunu özlemek onu özlemek demektir. sevgili kokusu onun kullandığı parfümden ibaret değildir elbette. kimse de yoktur sizin için tektir. nasıl çizgi fimlerde yemek kokusu alan karakterler uçarak yanına gidiyorsa sizde sevgilinizin kokusunu duyduğunuzda ayaklarınız yerden kesilir. yanınızda olmasa dahi bi an onu sardığınızı ve kokusunu içinize çektiğinizi hayal edersiniz. ve bir an önce kavuşabilmeyi dilersiniz...
    (idiot, 30.06.2008 01:19)
  7. kokarcalarda görülmeyen eylem.
    (uçan tavuklar kümesi, 30.06.2008 01:20)
  8. ... akabinde dokunuşlarını, dudaklarınızda bir parçacık öpüşme sonrası kalan tuzlu tadı özlemektir!
    (koyumavi, 30.06.2008 01:20)
  9. insanın azına sıçan bir durumdur. öle afedersiniz göt gibi kalırsınız.

not: daha düzgün bir dille ifade etmek gerekirdi içinde sevgili geçen bir giriyi muhtemelen ama diğer kelimeler dozajları yeteri kadar ifade etmeyebilir.ondan zorunlu kaldım
    (merhemsiz kel, 30.06.2008 01:23)
  10. sevgiliyle bir süre ayrı kalınıcaksa şu şekilde çözümlenebilecek problem: sevgiliye bir tshirt 3-4 gün giydirilir daha sonra bu tshirt bir poşete konulur ve sıkıca bağlanır istenildiği zamanlarda ara ara açılıp koklanır ama çok hava almamasına özen gösterilir ki koku gitmesin.
    (deonisra, 30.06.2008 01:43)
  11. insan yaşarken değerini bilemiyor, boş olaylara boş kişilere kapılıveriyor ve harcıyor yanıbaşındaki büyük sevgiyi..ancak geçen zamanla hafif hafif başlıyor pişmanlık umduğunu bulamama özlüyor herşeyini vanilya kokulu sevgilim benim sözünü, özlüyor 'o'nun o kendine münhasır güzel temiz kokusunu.geç oluyor her şey özlüyor sadece kendini iyi hissetmek için vanilya kokulu parfümü kullanmıyor, kullanamıyor. özlüyor işte öylesine sadece özlüyor!
    (boncuk, 30.06.2008 02:54)