-mu ne mu?..
-armut..
-armut... mmmmm..
-ay çek elini!
(bkz:
hanzo)
belden yukarısı olan biriyle sevgili olanın her an başına gelebilecek olay. evlerden ırak.
eğer erkekseniz ona karşı olan sevginizin salt cinsel isteğe dönüşmeye başladığına delalettir.
kızsanız sevgilinizin ibneye dönüşmeye başladığına işarettir.
eğer kızsanız ve sevgilinizin erkek olduğunu düşünüyorsanız üzücü bir durumdur..
(bkz:
anne ben lezbiyen oldum)
genelde sevgiliden ayrıldıktan sonra oluşan farkındalık.
- göğüslerin büyüdü mü senin?
+ hayır, daha büyük değil sadece daha erişilmezler.
ancak ve ancak ilkokul dördüncü sınıftan beşinci sınıfa geçerken gerçekleşecek olaydır (iklim koşullarına göre zaman kısalıp artabilir). sadece bu geçiş döneminde bir uyanış ve şaşkınlık yaşanır. çünkü ortaokuldan sonra, sevgili olmasa da karşı cinsin her tür ayrıntısı erkek zihnine kazınır. tamam, illa ki yatın demiyoruz ama karşınızdakinin de bir kız olduğunun da farkında olun canım.
hatunun annesinin ''göster ama elletme '' ihtarından sonra ortaya çıkan durum. ''ne potansiyeller varmış behu ! '' dedirtir, havada taklalar atılmasına bile vesile olabilir.
sevgili erkek ise, derhal doktora yollanıp hormon testine tabi tutulmalıdır.zira erkek arkadaşın göğüslerinin olması hormon bozukluğuna delalet edebilecek bir bulgudur.
(bkz:
jinekomasti)
dönüm noktasıdır, bir bakıma da yıkım anıdır. hormonsuz, masum, güzelim çocukluk aşkları geride kalmıştır yazık ki. çünkü onun göğüsleri vardır ve sen bunu farketmişsindir.
sevgilinin tarz değiştirip bol tişörtlerden vazgeçip dar bodyler giymesiyle olacak olan eylemdir. hele bir de dekolteye başlarsa eğildiğinde kafaya dank edecek eylemdir.
(bkz:
sevgilinin dalıp gitmesi)
(bkz:
sevgilinin çadır kurduğunu fark etmek)
söz konusu sevgili
seray sever ise fazla gecikmeyecek eylem.
ayrıldıktan sonra farkedilen durumdur.
(bkz:
geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye)
(sageeth, 16.06.2007 02:03 ~ 02:03)
sevgiliniz erkekse, enteresan; sevgiliniz kadınsa, bu hususu sevgili olduktan sonra fark ettiğiniz için salakça; sevgiliniz platonik aşkınızdan ibaretse yahut hayâl âlemindeyse onu geliştiriyorsunuz, yaratıcısınız.
-bak elif alınmaca gücenmece yok
-noldu?
-bunlar ne allah aşkına
-neler ne?
-bunlar bunlar!!
-ayy! dur sıkma be salak
-cevap ver bana ne bunlar
-hasta mısın arif? göğüs!!!
-bunu bana en başında söylemeliydin elif!
-görmedin mi??
-ben de onu diyorum çok küçükler be!
-hayvan
-ne dersen de limon gibiler ya!
sevgilinin göğüsleri olduğunu farketmek kişinin pipisinin olduğunu farkettiği ana denk düşer.aksi mümkün değildir.
- nuri bak
+oha onlar ne, var mıydı bunlardan sende
- olma mı,
zuma'dan fırsat bulup bi baksan...daha neler var.
eğer çok ufak ise, evde büyüteç veya teleskopla çalışma yapılırken fark edilebilir,
hüzünle karışık bir mutluluk dolar insanın içine.