belki ilginizi çeker
  1. · irreversible
gündem
  1. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  2. · cehennemin girişinde yazan söz
  3. · 29 kasım 2009 barcelona real madrid maçı
  4. · yasaklanması gereken şeyler
  5. · aşk
  6. · giyotine yolladılar gitmedim
  7. · colin kazım richards
  8. · 5 mayıs 2007 beşiktaş fenerbahçe maçı
  9. · ayyaş

sevgilinin eskiden tecavüze uğradığını öğrenmek  

1. (easy company, 11.10.2005 08:13)
  2. eğer ilişkide uzun bir süreden sonra gerçekleşirse, aslında sevgilide güven duygusunu pek de uyandıramadığımızın göstergesidir.
    (gelirsemkal, 12.04.2006 22:12)
  3. - ah bebeğim, iyi ki belçika'da evlenelim demişsin. çok güzelmiş burası.
    - dediğim kadar varmış değil mi muhittin?
    - evet aşkım, şarabın bittiyse içeri girelim. balkon soğuk biraz.
    - acele etme muhittin, bundan sonra hep beraberiz artık.
    - ama hayatım, evlenmeden olmaz diye diye iliğimi kuruttun. işte evlendik artık.
    - muhittin, sana söylemem gereken bir şey var.
    - ne oldu bebeğim? yüzün asıldı birden.
    - ben küçükken mahallemizde bir bakkal vardı.
    - yoksa sana kötü bir şey mi yaptı?
    - anlatacağım muhittin. sakin ol. bakkalın vitrininde cicili bicili poşetlerde çikolatalar...
    - ah sevgilim... bunda senin ne kusurun var? lütfen kendini suçlu gibi...
    - raflarında kutu kutu şekerlemeler, tezgahında kıpkırmızı elma şekerleri olurdu.
    - ah bebeğim, artık kendini iyi hissettiğini söyle bana, gerisi hiç önemli değil.
    - bir gün bakkal amca bana, abdullah içeri gelsene dedi.
    - abdullah kim?
    - anlatacağım muhittin, sakin ol.
    (muzevir, 07.01.2008 21:04)
  4. yıkıcıdır. saçını okşamaya kıyamadığınız sevgilinize bunun yapıldığını düşünmek öldürücüdür.

tabii bir de, daha önce bekaretini isteyerek teslim ettiğini, sevgilisinin suratına karşı söyleyemeyen, tecavüz gibi yıkıcı bir olayı, bakire olmamasının sebebi olarak gösteren, palavra atan bir kesim de var... ne denir bilemiyorum...
    (tatalu, 07.01.2008 21:19 ~ 12.01.2008 11:32)
  5. tecavüze de uğrasa, gönül rızasıyla versede kızlığını, kesin ikincisinizdir, takmayın kafanıza.

meraklısı da değilim orası ayrı ama 3. olmak namümkündür. 3 kere reenkarne olup her üç yaşamınızda da aynı kadınla birlikte olsanız bile her seferinde 2. olacaksınızdır, takmayın kafanıza.

bunun muhabbetini yapıp biraz tabiri maruz görünüz,kafa yaparsanız bu 2.sin muhabbetiyle, arada biri daha olduğunu ama onun sayılmayacağını söyleyebilirler.

tamam bekareti takmasan bile geriyor adamı bu ikircikli, hesaplı konuşmalar.

en enteresanıda birlikte olursunuz, yada olma teklifi alırsınız. bir açıklama gelir, senden önce şununla, şu zaman diye, sanki sormuşsunuz gibi.ama ondan başkası olmadı eki de yanında promosyonu.

edit: eksilemeyin, eksilemeyin.

tamam, tamam.

sakin, sakin.

hep 2. yiz tamam.

sakin ama lütfen.

lütfen, lütfen.

edit: neden bu girim muhteviyatının beğenilmemesine müteakip eksilendiğini anladım. çünkü bir hesap ve mantık hatası yapmışım. düzeltiyorum.

şimdi 3 kere reenkarne olan biri toplamda 4 yaşam sürer. halbu ki ben her 3 ünde de yazmışım. oysa ki szölüğümüzün zekasından şüpheye düşme haddinde olmadığımız güzide yazarları bu hatayı hemen farkedip basmışlar eksiye. neyse düzeltiyorum.

''meraklısı da değilim orası ayrı ama 3. olmak namümkündür. 3 kere reenkarne olup her dört yaşamınızda da aynı kadınla birlikte olsanız bile her seferinde 2. olacaksınızdır, takmayın kafanıza.''
    (just call me daydreamer, 07.01.2008 21:41 ~ 11.01.2008 17:46)
  6. yapılan/yapılacak yorumlara ithafen,

(bkz: kadınları karalamak kolaydır)
    (bkz: sana ne)
    (nisan cadısı, 07.01.2008 22:06)
  7. gerçekten 'sevgili'yse ona sımsıkı sarılmayı gerektirir. sarılmalı ve bırakmamalı insan sevdiğini zor durumlarda. geçmiş geride kalmıştır, değiştirilemez, ama gelecek için çaba sarf etmek gerekir. geçmişteki acılar bir kenara bırakılmalı, gelecek için emek harcamalıdır ve kimi zaman bu emek, sınırsız, sonsuz, büyük bir destek olmaktan geçer.
    (haşmet asilkan, 07.01.2008 22:10 ~ 08.01.2008 23:37)
  8. sevgi, öyle bir boktur ki, kerhanede çalışan orospu olsa siklemez. yok eğer tecavüze uğramış, orospuymuş, senden önce 20 kişiyle sikişmiş, böyle şeyler fark ediyorsa, afedersin ama götüne koyayım öyle sevginin
    (karakter sınırını sonuna kadar kullanan genç insan, 18.02.2009 21:35)
  9. düştüğünde tutamamış olsan da ayağa kalkarken ellerini bırakmamak.
    (sorgusual, 18.07.2009 04:50 ~ 04:50)
  10. (kilisede kolbastı oynayan imam, 13.09.2009 00:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil