tecavüze de uğrasa, gönül rızasıyla versede kızlığını, kesin ikincisinizdir, takmayın kafanıza.
meraklısı da değilim orası ayrı ama 3. olmak namümkündür. 3 kere reenkarne olup her üç yaşamınızda da aynı kadınla birlikte olsanız bile her seferinde 2. olacaksınızdır, takmayın kafanıza.
bunun muhabbetini yapıp biraz tabiri maruz görünüz,kafa yaparsanız bu 2.sin muhabbetiyle, arada biri daha olduğunu ama onun sayılmayacağını söyleyebilirler.
tamam bekareti takmasan bile geriyor adamı bu ikircikli, hesaplı konuşmalar.
en enteresanıda birlikte olursunuz, yada olma teklifi alırsınız. bir açıklama gelir, senden önce şununla, şu zaman diye, sanki sormuşsunuz gibi.ama ondan başkası olmadı eki de yanında promosyonu.
edit: eksilemeyin, eksilemeyin.
tamam, tamam.
sakin, sakin.
hep 2. yiz tamam.
sakin ama lütfen.
lütfen, lütfen.
edit: neden bu girim muhteviyatının beğenilmemesine müteakip eksilendiğini anladım. çünkü bir hesap ve mantık hatası yapmışım. düzeltiyorum.
şimdi 3 kere reenkarne olan biri toplamda 4 yaşam sürer. halbu ki ben her 3 ünde de yazmışım. oysa ki szölüğümüzün zekasından şüpheye düşme haddinde olmadığımız güzide yazarları bu hatayı hemen farkedip basmışlar eksiye. neyse düzeltiyorum.
''meraklısı da değilim orası ayrı ama 3. olmak namümkündür. 3 kere reenkarne olup her
dört yaşamınızda da aynı kadınla birlikte olsanız bile her seferinde 2. olacaksınızdır, takmayın kafanıza.''