sizin için ilişkinin bittiği andır. artık kafanızda ne aşk kalmıştır ne de sevgili. sebebi belki sizsinizdir belki de o ama o andan sonra ayrılana kadar artık bir azaptır. onu hala seviyorsunuzdur belki ama aşkla değil. çıkışı çok sancılı olacak bir yoldur bu bazı insanlar için.
gözlerinde ışıltının bittiği, "seni seviyorum" dediğiniz zaman, biliyorum dediği; sarıldığınız zaman içinizi ısıtmadığı andır. illa resmi olarak ilişkinin bitmesine gerek yoktur. tam anlamıyla bir o andır
eskide kalmış mutlu anlar gelir akla onları sayıklarsınız.sizde biliyorsunuzdur ya gittiğini,bir daha dönmeyeceğini hala bir umut,o küçücük umut yaşatır anılardaki canlılığı.hatırlamaya zorlarsınız kendinizi ilk bakış ilk gülüş...sonu yok gibi gelir..sonra birden farkedersiniz her şey bitmiştir bir daha asla yanınızda olmnayacak gecenin bi yarısı arayamayacak onun gözleri güldüğünde sizinde dudaklarınızdan bir tebessüm geçmeyecektir.bazen çok ani olur isyan edersiniz bazende ardından söylenebilecek tek söz küçük,hıçkırıklara karışan bir 'hoşçakal'dır...
eğer sevgilim dediğiniz insan size eski sevgiliniz olduğu o an'ı telefonda söylüyorsa, yani sizin gözlerinizin içine bakarak seni seviyorum dediği anlara kıymet vermeyerek, suratınıza bile söyleyemeyecek kadar önemli (!) görüyorsa sizi, boşverin gitsin...
onun arkadaşlarıyla şen şakrak izlenen futbol maçının ardından arkadaşlarla öpüşülüp "iyi ki sen de geldin akça çok eğlendik di mi" safsatalarından sonra elele gidilen beşiktaş sahilinde banka oturmanın akabinde,"herşey ne kadar da mükemmel tanrım" düşünürken tam da,bankta konuşulan toplam 30 cümle..hayatına yön verdiğini düşündüğün tesadüfler zinciri onun için çok da büyüleyici değildir.sonra banktan kalkıldığında elini tutarken bile gurur duyduğun sevgilinin senin için senin ona hissettiklerini hissetmediğinin farkına vardığın andır sevgilinin eskidiği an..artık elini tutmaz,eller cepte otobüse doğru yürünür son kez..bitmiştir en güzel hikaye.
"artık sana karşı bir şey hissetmiyorum" lafının duyulduğu an. hemen arkadaş seviyesine düşülür, duruma göre tekme de yenebilir. o an ntv bile size yardım edemeyecektir.