belki ilginizi çeker
  1. · doğum günü hatırlayamamak
gündem
  1. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  2. · the twilight saga new moon
  3. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  4. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  5. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  6. · annenin gençlik fotoğrafları
  7. · ugg düşmanı ezik kızlar
  8. · enron
  9. · empyrium

sevgilinin doğum gününü unutmak  

1. ilişkinin sona ermesine dahi sebebiyet verebilecek eylem.
    (iussy, 03.01.2008 11:51)
  2. ölüm fermanını imzalamak
    (turkette, 03.01.2008 12:43)
  3. çok büyük bir ayıptır. hediye beklentisi olup olmadığı kişiye göre değişir ama hepten unutmak da ayıptır, özellikle bu çağda. bilgisayardaki ajandaya, cep telefonuna vs kaydederek hatırlatmasını sağlamak mümkünken.
    (arapbebek, 03.01.2008 12:47)
  4. o iş senin bu iş benim o arkadaşla görüştüm bu arkadaşla da görüşeceğim şeklinde çok yoğun bir gündemi olan bir sevgili için gayet normaldir. zaten kariyer ilk etapta gelir sevgili kişinin özel günü de neymiş. hem zaten doğum günü kutlamak gavur icadıdır.
    (guenhwyvar, 18.03.2008 18:24)
  5. "her sene kutlanıyo seneye kutlarız"şeklinde kötü bir espiriyle geçistirilemeyecek kadar önemli,bir ilişkinin bitirilmesine neden olmayacak kadar önemsiz unutkanlıktır.
    (ruhtamircisi, 18.03.2008 19:57)
  6. iki türü var. içinde bulunulan günün doğum günü olduğunu unutmak ise sorun yok. seneye hallederiz. ama sevgilinin doğum tarihini hepten unutmaksa bahsedilen iş cüzdan karıştırmaya kadar gider.
    (recai pengül, 18.03.2008 20:45)
  7. bu doğum gününü unutmanızın sebebi sevgilinizi biriyle aldatmış olmanız hatta aynı zamanda yakalanmış olmanız ise size hesap sorarken fatih terimvari bir basın açıklaması sizi kurtarabilir...

unutan, aldatan, bir de utanmadan yakalanan sevgili : kamil
    doğum gününde aldatılan sevgili : leyla

kamil : leyla, it doesn't matter for us, for me. big games easy than the other games, unfortunately.

leyla : ne diyosun kamil, yani bu yellozun kasesi benimkinden büyük diye mi unuttun sen şimdi doğum günümü?

kamil : ama hayatım, everytime is we have the control the games, under the control the games, during the games, we have the some possibility, some big chances, some big okazyon

leyla : demek ki aldatma fırsatı senin için çok büyük fırsat, çok büyük şans. bi kere yakaladın mı affetmezsin. öyle mi kamil?

kamil : something like that but, what can i do, sometimes. it is the fıtbıl (bkz: football), that is the fıtbıl. something happened everything is something happened.

leyla : allah belanı versin kamil. maç mı bu? demek herşey bi anda oldu ha!

kamil : but anyway, now is in the tabele, we have to see the situation, now is second position, and, one point more,

leyla : puan olarak haneye yazdın yani bu karıya attığın golü. bir de beni ikinci pozisyona düşürdün, metres mi oldum ben şimdi senin için?

kamil : leyla, i don't want to see the back, i want to see the front and i hope so tomorrow my team...

leyla : siktir git kamil, bundan sonra ne önden ne de arkadan veririm sana. git takımını başka yere sok. bu iş burada biter...

(bkz: fatih terim ingilizcesi)
    (everdead, 18.03.2008 21:12)
  8. (bkz: rezalet)
    (selenikom, 18.03.2008 21:46)
  9. (bkz: skandal)
    (recai pengül, 18.03.2008 21:48)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil