bu doğum gününü unutmanızın sebebi sevgilinizi biriyle aldatmış olmanız hatta aynı zamanda yakalanmış olmanız ise size hesap sorarken fatih terimvari bir basın açıklaması sizi kurtarabilir...
unutan, aldatan, bir de utanmadan yakalanan sevgili : kamil
doğum gününde aldatılan sevgili : leyla
kamil : leyla, it doesn't matter for us, for me. big games easy than the other games, unfortunately.
leyla : ne diyosun kamil, yani bu yellozun kasesi benimkinden büyük diye mi unuttun sen şimdi doğum günümü?
kamil : ama hayatım, everytime is we have the control the games, under the control the games, during the games, we have the some possibility, some big chances, some big okazyon
leyla : demek ki aldatma fırsatı senin için çok büyük fırsat, çok büyük şans. bi kere yakaladın mı affetmezsin. öyle mi kamil?
kamil : something like that but, what can i do, sometimes. it is the fıtbıl (bkz:
football), that is the fıtbıl. something happened everything is something happened.
leyla : allah belanı versin kamil. maç mı bu? demek herşey bi anda oldu ha!
kamil : but anyway, now is in the tabele, we have to see the situation, now is second position, and, one point more,
leyla : puan olarak haneye yazdın yani bu karıya attığın golü. bir de beni ikinci pozisyona düşürdün, metres mi oldum ben şimdi senin için?
kamil : leyla, i don't want to see the back, i want to see the front and i hope so tomorrow my team...
leyla : siktir git kamil, bundan sonra ne önden ne de arkadan veririm sana. git takımını başka yere sok. bu iş burada biter...
(bkz:
fatih terim ingilizcesi)