belki ilginizi çeker
  1. · kız arkadaşın ayak tırnaklarını yemek
  2. · halotosis
gündem
  1. · darwin i bitiren balık
  2. · çok istenip de olunamayan meslekler
  3. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  4. · öğretmenler günü
  5. · demokratik sol halk partisi
  6. · günün tek cümlelik özeti
  7. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  8. · ters ozmoz
  9. · fıydırmak

sevgilinin ağzının kokması  

1. sevgili sahibi olunduğunda sakıza daha çok para vermeye başlamanın nedeni olan sorunsal...
    (ungoot, 06.06.2004 23:10)
  2. en çabuk bulunabilecek ayrılık nedeni
    (nesseja, 26.11.2004 20:01)
  3. ilk öpüştüğüm kızın tartar ve diş eti hastalıkları ile ilgili sorunları vardı.

ilk öpüşmemiz sonrası ne hissettin diyen kız arkadaşıma

"halkalı çöplüğünde kanatlanan özgür bir martı gibiydim" demiştim...

ayıp oldu.
    (hansvoralberg, 13.01.2008 00:26 ~ 20.01.2008 00:23)
  4. (bkz: hastalık)
    (horasco, 13.01.2008 13:40)
  5. titiz insanlarda (bkz: littlemy) huzursuzluğa neden olan, sevgiliyi yemeğe götümeye (bkz: açlık kokusu) veya tatlıcıya götürmeye (bkz: yemek kokusu) (bkz: sigara kokusu) iten sevimsiz durumdur. tabii "o benim sevgilim, ağız kokusunu yerim ben onun" diye düşünenler olabilir, kendilerine saygı duyulur, bol soğanlı sarımsaklı günler dilenir.
    (littlemy, 13.01.2008 13:57)
  6. amerikan filmlerinde gördüklerini pratiğe aktarmanın negatif bir yan etkisi.

adamlar uyanır uyanmaz sevişiyor arkadaş, dedim ki elin amerikalısından daha mı iyi bilicem, vardır bi kerameti. bi sabah uyanır uyanmaz yapıştım bizimkinin dudaklarına... yapmayın!! en azından dişlerini fırçalamasına izin verin.

genel istek üzerine edit: sevişme falan olmadı tabi ki, kalktım işe geldim. kodumun amerikalıları, ağızlarında pastille uyuyor sanki ibneler.
    (diazepam, 06.03.2008 18:15 ~ 18:17)
  7. sevgilinin ayak tırnaklarını yiyebilecek kadar abaza insanın önemsemeyeceği durum.

(bkz: kız arkadaşın ayak tırnaklarını yemek)
    (cumaya gittim gelicem, 06.03.2008 18:57)
  8. sürekli yanınızda sakız taşımanızı gerektirecek durumdur...şöyle diyaloglar da yaşanabilir ;

+ aşkım sakız ister misin ?
    - yok aşkım saol...
    + aa lütfen ama bir tanecik...
    - yok aşkım saol istemiyorum...
    + hiç mi hatırımız yok,senin için aldım...
    - nasıl yani,ne demek istiyorsun sen ??
    + evet ağzın kokuyor...
    - allah belanı versin...
    + bi tane çiğne geçer
    - git başımdan...
    (vamişkunan, 12.08.2008 17:01)
  9. dişlerinde çürük vardır.
    kendini sevgilisinin kollarından önce diş hekiminin kollarına bırakmalıdır.
    (diamondmonster, 11.01.2009 23:19)
  10. (aragones, 11.01.2009 23:24)
  11. yakın münasebet sonucu karşısındaki irrite edecek bir durum.tıbbi adı halotosisdir.birçok sebebi olabilir. sistemik veya dişsel sebepleri sebeplr olarak ayırabiliriz. diyabetli hastalarda ağızda tipik amonyak kokusu vardır. ayrıca karaciğer fonksiyon bozukluğu olanlarda da görülebilir. dişşsel sebeplere gelecek olursak periodontal yani dişeti problemleri en başta gelir. yaygın olarak görülen diştaşları, dişeti iltihapları ağız kokusuna sebep olurlar. diğer bir sebep de çürüklerdir. gerekli diş tedavileri yapıldıktan sonra bu problem çözülebilir. ondan sonra da rahat rahat öpüş koklaş sevdiğinle.
    (herut, 11.01.2009 23:41 ~ 23:42)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil