off çok kötü bir hadise.sevgilinle mutlusundur seviyosundur, öbür tarafta arkadaşını kırmak istemezsin.arkadaş kişisinin ısrarcı görüşelim talepleri hep bir bahaneyle atlatılır, sevgiliye söylenilirken 'ama o benim arkadaşıımmmm' triplerine girilir.msn e"bugün aşkımla çook güzeldii" gibi saçma iletiler yazılır arkadaş kişisinin gözüne sokulur, olay uzar vs vs.....
(boncuk, 06.03.2007 19:46 ~ 19:46)
kızların bu olgudan korkarak, ya da paranoyak halde böyle olduğunu zannederek ilişkisini, ilişkisindeki mutluluğunu, erkek arkadaşını falan durduk yere gözünüze sokması, salakça birden bire soğuk davranması dünyanın en sinir bozucu davranış biçimlerinden biridir. dikkat edilmeli, emin olunmadan bu tarz davranışlara girilmemelidir...
sevgilinizle aranız iyiyse, seviyorsanız birbirinizi hiç bir sorun değildir. hatta kızın adını alırsınız ağzınıza bi kaç kere seviglinizle dalga geçersiniz. sevgili sizi seviyorsa kıskanır güler eğlenir sarılırsınız. ibneyseniz kızla dalga geçersiniz ibne olmasanız da geçebilirsiniiz tabi. sevgili ile hoşlanan kişinin önünden geçerek kişi kıskandırılır her türlü pislik yapılır. kızı kaale almazsınız. öyle sonunda kız hoşlanmayı bırakır tabii sizden pas gelmeyince.
kıza benim sevgilim var lan git başımdan çok seviyorum onu ben diyerek kısa yoldan da kurtulabilirsiniz kızla. ama size zararı yoksa boşu boşuna üzmeyin kızı. sevgiliyle eğlenin arada kızı kıskandırın yani. tabii bunları çekecek bir kız olsun. yoksa sevmiyosa sizi uraşmam senle ben der çeker gider. ama sizi seviyorsa zaten ikiniz de takmazsınız o kızı.
ha birde kız böyle pislik çıkar sevgilinize falan laf atacak olursa kesinlikle yüzüne bir tane yapıştırınız...
sevgiliyi seviyorsanız tınlanmayacak durumdur.