"kızım bırak hamileliği filan sen kaç o heriften" şeklinde cevaplanması daha makbul soru. adam saf bulmuş kızı belli. e haksız da değil. e bir de herif hayvanın önde gideni. var gerisini sen düşün artık
''adam niye havuza boşalıyor? kadın bunu biliyorsa havuza niye giriyor? bu insanlar gerizekalı mı? değilse neden havuza gidiyorlar? neden havuz? niye deniz değil?'' gibi soruları bünyeye sordurtan güzel durum.
ultrason da gerçekleşecek muhtemel diyalog şöyledir..
-hımm..çok garip!.
-ne oldu doktor bey ters giden bişeyler mi var?
-hanımfendi, siz nasıl hamile kaldınız?
-sevgilim havuza boşaldı doktor bey.
-anlıyorum..hanımefendi görünüşe göre yakında bir kızınız, iki de su kaplumbağanız olacak.. tebrikler.
-doktor bey, sevgilim dün bahçedeki ufak süs havuzuna boşalmış. hamile kalma ihtimalim var mı?
+sen geçen hafta "sevgilim akvaryuma boşalmış, hamile kalıcam mı" diye bana gelen kız değil misin?
-evet doktor bey. yalnız sorumun cevabını acil almam lazım, sevgilim beni olimpik havuza boşalmakla tehdit etti.
+seni beyin cerrahi bölümüne yolluyorum kızım.
-sevgilim havuza boşaldı hamile kalır mıyım?
+ohoo senin yine iyi sevgilin boşalmış. geçen aqua park'a gittim ben. gelen geçen vurdu şerefsizim
-yaa öyle mi?
+allah'tan korunuyodum
-oh
+çok şükür
-amin
"sadece sen mi güzel kızım? herkes hamile kalabilir. ya da belki de sen kalmazsın da, olay saatinde havuzda bulunan başka bir kadın hamile kalabilir. ah be yavrum biraz dikkat etsen sevgiline. kaçırıcaksın vala çocuğu. yarın hamile kalan kadınla evlenirse ne bok yiceksin." diye yanıt verilmesi gereken soru. zaten bu soruyu soran, bu yanıtı da yer.