belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ugg düşmanı ezik kızlar
  2. · okan bayülgen
  3. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  4. · aklidengegorecelibikavramdir
  5. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  6. · yılmaz özdil
  7. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  8. · rüyada okulu görmek
  9. · sebze

sevgililer gününde sevgiliye hediye almayı unutmak  

1. karşı cins tarafından affedilmeyecek durumdur

"eee şey hayatım sana layik hediye bulamadım, seni seviyorum" deyip geçiştirmek güzel bir çözüm gibi dursada (bkz: yemezler) ilerleyen günlerde mutlaka hediye alınlmalıdır. tabii hala ortada sevgili varsa
    (anthelas, 05.02.2007 21:07)
  2. alınacak hediyede kırmızı herhangi bir şey varsa isabet olan durumdur. nitekim bıktık sevgililer günü ne özel kırmızı yastıklardan, mumlardan, kitapçıklardan... aman.
    (1 ocak 2006, 05.02.2007 21:15)
  3. -sevgililer günün kutlu olsun hayatım
    +ne sevgililer günü mü?
    -evet. yoksa..
    +yok canım biliyorum ama beni bilirsin kahrolsun kapitalizm.para tuzağı bunlar.
    -aşkooomm
    +eki eki
    (ucuruldukcaucurulanucurtma, 05.02.2007 21:18 ~ 21:29)
  4. (bkz: sevgililer günü ertesi sevgiliden ayrılmak)
    (callandor, 05.02.2007 21:37)
  5. büyütülmemesi gereken hadiselerden biridir. sonucunda verilecek tepkileri göz önüne alırsak, maddiyatın hayatımızda ne kadar büyük yer kapladığını gösterir. sevgiline sevgililer gününde hediye alsan ne, almasan ne? zaten sevgini aldığın hediyeyle ölçen bir sevgiliye sahipsen hiç durma kaç derim ben.
    (chicaloca, 05.02.2007 21:55)
  6. artık büyük ihtimalle eski sevgilisinizdir (bkz: kendimden biliyorum)
    (vade retro satana, 05.02.2007 22:22 ~ 22:24)
  7. mamafi bir sevgilin de olmadığını anladığından 5 saniye öncedir.
    (bkz: 13 şubat saplar günü)" onmousedown="return bkc('1138113','+%6013+%FEubat+saplar+g%FCn%FC%60')">13 şubat saplar günü)
    (yıldıztornavida, 05.02.2007 22:23)
  8. sevgililer gününde sevgilinize hediye almayı unutmuşsanız unutmaktan bahsediyoruz bu insani bir eylemdir.ve istem dışıdır.kimse birşey isteyerek unutmaz unutmak istedim de unuttum diye bir olay yoktur istem dışıdır.ve bunun sonucunda sevgiliniz tarafından terk edilmişseniz.şansılınız hayatınızda olmayı haketmeyen biri hayatınızdan çıkmıştır.zira karşınızdaki insan sizi hediye almadığınız için terk ediyorsa büyük ayıp ediyordur ve 3 kuruşluk şey için sevgilisinden vazgeçebilecek biri sevgili sıfatını haketmiyordur.burada unutmaktan bahsediyoruz buna anlayış göstermeyecek sevgili sizinle menfi duygularla beraberdir.anneler gününde annesine hediye almayı unuttu diye evlatlıktan reddedilen evlat duydunuz mu ? yahut babalar gününde var mı böyle vakalar ? tabi ki yok neden çünkü gerçek bir sevgi bağı ile bağlıdır anne yahut baba oğluna eğer ilişkinizdede bu denli bir bağa erişebilmişseniz hiç sorun olmayacak durumdur.nice ilişkiler vardır ki ekonomik durum yüzünden taraflar birbirine hediye alınmasını bile istememiştir.hediye kabul ederken zorlanmıştır.birilerinin cebine daha fazla para girsin diye çıkarttığı bu ottan boktan günlerde hediye alarak karşı tarafa sevginizi belli edebilirsiniz belki ama bundan çok daha etkili yöntemlerin de olduğu aşikardır.sevgililer gününde cebinde parası olmadığı için sevgilisine hediye alamayan bir insanın hissettiği ezikliği düşünelim.ne için sırf birilerinin cebine fazla para girsin diye çıkarttığı günlerden.insan gibi sevene her gün sevgililer günüdür.her gün hediye günüdür.o hediye ne olursa olsun.evet sevgiliye hediye alınmalı bu da bir sevgi gösterisi olabilir.ama bunun özel bir günü olmamalı bu her gün yapılabilir.eğer maddi durumunuz o ara müsaitse içinizden gelir alırsınız sevgilinize bir şey ama buna özel bir gün atfedip de kutsallaştırmak gereksizdir.
    (winston, 05.09.2009 02:41 ~ 02:42)
  9. saçınızı boyattığınızı anlamaz bozulursunuz,
    ilk sinemaya gittiğiniz günü hatırlamaz bozulursunuz,
    sevgililer gününde işleri vardır, hediye alamaz bozulursunuz
    yemeğe çıkarmaz bozulursunuz. amaaa yemeğe çıkarınca eliniz bi cebe gitmez şimdi iş mi bu allah aşkına. ya sabır olamaz mı? hadi almadı noolcak? sana aşkı mı bitmiş, bu mu sonuç? te allaam ya böyle devam et anacım sürünüyo erkekler arkanda. tapıyolar sana.
    (she wolf, 05.09.2009 03:06)
  10. asla yapmadığım hareket. zaten almam ki unutayım!
    istediğin gün al hediyeni sevgiline ya da ikiniz için de anlamlı olan bir günde. mesela tanıştığınız gün. 14 şubat anlamsız. yoksa 15 miydi lan? neyse herhalde 14, bilemedin 15 işte...
    ama bak şu olabilir. sevgilin olmaz, elinde hediyenle yanaşırsın gözü yaşlı yalnız bir hatuna bu günde. o işe yarayabilir belki.
    (mae govannen, 05.09.2009 03:15)
  11. bu durum sonucunda, haliyle kızgın olan sevgiliden paçayı kurtarmak için '' kapitalist düzenin dayattığı..'' bahanesine sığınılabilir. ancak öncesinde, ne olur ne olmaz diye ''kapitalist düzenin dayattığı'' başlığı altında edilmiş cümlelerle, unutulabilinecek günler için bir zemin hazırlığı yapılması bahanenin etkili olması açısından yararlı olabilir. aksi halde;

k:aşkım, hadi ama saat kaç oldu . eve gitmemi mi bekliyorsun yoksa .. ayy eve mi yolladın yoksa ?

e:neyi canım?

k:hımm anladııım önce ben vereyim istiyorsun kıyamaaaam, tamam al o zaman bu benim sana ilk sevgililer günü hediyem.

e: içses : hassktir!

k :ne o yoksa unuttun mu ?

e: ....ııı

k :hiii unuttun değil mi? inanmıyoruuum. bir plan da mı yapmadın yani ! yada ne bileyim romantik sürprizler, içinden gül çıkan oyuncak ayının böğrüne saklanmış kutudaki, pembe hışırtılı kağıtlara sarılmış, ısırınca içinden aşk iksiri dökülen kalpli kalpli çikolatalar ? ? .. ya ufff yaa aşşkııaam şaka yapıyorsun değil mi ?

e: ehemm .. öö unutur muyum hiç bebeğim ondan değil, bunlar kapitalist düzenin dayattığı .. eee.. işte milleti periyodik şekilde soymak için yapılan kandırmacalar .. işte bak sevgilin ne akıllı ki çözmüş bitirmiş olayı öbürleri gibi kapitalist düzenin boynuna tasmayı geçirmesine izin vermiyor.. sevinmen lazım eheheh ..

k: ya giiiit dokunma banaaa. thhss sevgilim var ama sevgililer günümü kutlayamıyorum. neden çünkü bula bula entelin tekini bulmuşumda ondan! halbuki ne ciksler ne öküzler istedi de vermedim.. ay varmadım.

e:höö ..?!
    (bourka, 05.09.2009 04:00 ~ 08.09.2009 16:30)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil