sürprizi seven bünyenin hiç sürpriz yapmasını bilmeyen sevgiliden bulunduğu taleptir. ters tepebilir. karşınızdakinin sürpriz anlayışına bağlıdır.
- aşkım ben sürpriz yapmanı, şaşırtmanı istiyorum senden.
- .........
- çok mu şey istedim ya çok monoton oldu valla bak.
- .........
- hem ben çok severim sürprizlerii
- yumoşum ben.
- ne dedin sen ?!
- beğendin mi sürprizmi nasıl bak suratına renk geldi
+sevgilim bana sürpriz yapar mısın?
-tabi ki de...
(5 dakika sonra)
-al sana sürpriz!
+bu ne ayol?
-kinder sürpriz yumurta +ay bu ne be?
-açsana hayatım ne varmış içinde?
+manyak mı ne ayol?
-ahan da kamyon çıktı (hemen yapmaya başlar)
+hüseyin senin sürpriz anlayışın bu mu?
-vıııın... vııın...
+hüseyin!
-düüüüt!
karşıdaki sevgili öylesine odundur ki ne bir güzel söz söyler, ne birgün sizin olduğunuz yere sizden habersiz gelip sizi mutlu eder, nede size herhangibir güzellik yapar.
buna karşın onun her odunluğuna karşın siz hala sürprizler dizisine devam etmektesinizdir.ama o man kafa, o angut sevgili (kadın da olabilir erkek de) hala sizin sürprizlerinize sevinmekte ama maddi veya manevi herhangibir girişimde bulunmamaktadır.
bu duruma düşen balık burcu sevgililer intihara kadar gidebilir.ama o sevgililer cenazede bile bir buket çiçekle de olsa sürpriz yapmayı akıllarına getiremezler.
gereksiz bir taleptir. sürpriz yapmayı bilse, sevse yapardı, romantik tarafta böyle bir talep ihtiyacı hissetmezdi. zorlamanın manası yok.
üç seçenek var.
-olduğu gibi kabulleneceksin, öyle seveceksin.
-ya sen sürprizler yaparak örnek olacaksın
-ya da memnun değilsen hiç uğraşmayacak, sürpriz yapmasını bilen birini bulacaksın
-sefkilim, senden bi süpriz istiyorum.
-peki o zaman. sana artık jale'den bahsetmenin zamanı gelmişti zaten...
-jale mi?? jale kim?
-bizim iş yerindeki sekreter. bir süredir onunla beraberdim ve artık senden ayrılmak istiyorum.
-!
-al sana süpriz, şimdi elveda.
ıliski monotonlaşmaya başlar. sonrasında....
-aşkım bana bir sürpriz yaparmısin bu aralar?eskiden yapardın ya hani hep..
-(biraz düşünür..) hmm..söyle nasıl bir sürpriz istiyorsun? ne yapim?
-!!!!!!
ilişkinin monotonlaşmaya başladığı, hayatın renklerinin yitirildiği anlarda pasif partnerinizden, oyuna heyecan katması için yenilik filan istemektir.
- aşkım bana bir sürpriz yapar mısın bu aralar? eskiden yapardın ya hani hep..
- gel güzelim, bungee jumping yapmaya gidiyoruz. havada ensene üfleyip kulağına seni seviyorum dememe ne dersin?
- oha ne heyecan dolu
- yea i'm livin life in the fast lane babe
(bkz: salak kız nasıl tavlanır)
- aşkoom..ya..nebliyim..ilişkimiz çok monotonlaştı sankii..böyle bi süpriz yapsan bana bi kere yaaa.
+ denizin dibinden gelen buz gibi yoğğrrağımı istiyormusun anuna goduğuum.
- !#$#% mintax error !$%!
mahmut ve aysel arasında vuku bulan şu trajik olaya kulak verelim.
bu arada hikayede geçen kişi ve olaylar tamamen hayal ürünüdür. gerçek kişi ve kurumlarla bir ilgisi yoktur.
- üff mahmut bana sürprizler yapsana ne duruyosun boş boş
- ama hayatım daha dün evine çiçekler gönderdim. yemekte keman çalan o adamlar falan unuttun mu?
- onlar dündü mahmut
- e bu sabah kapınızın önüne güllerle seni seviyorum yazdım ya!
- bana ne bana ne istiyoruuum!..
bunun üzerine kahramanımız mahmut ani bir hareketle pantolonunu ve akabinde külotunu indirip anadan üryan bir hal alır...
- a aaa! ne yapıyorsun ayol giy şu külotu. ay delirdi herif!
-tükendim aysel tükendim artık. aklıma daha yaratıcı bir fikir gelmiyor. gelemiyor.
- sevgilim senden bi' sürpriz rica etsem?
+ tabii ki sevgilim, al iki kişilik paris seyehati, bi' de tek taş yüzük...
- teşekkür ederim sevgilim, hıçkırığım geçti.
+ ay yirim ben seni...
-hayatım sana bu sevgililer gününde sürpriz yaptım.
+ahhh canııııım. ne aldın bana?
-hiç bişey almadım. süpriz olsun dedim. iyi alışmıştın.
+çok romantik.
ancak taleple aklına geliyorsa hiç uğraşmaya bile gerek yoktur, sittin sene de aklına gelmez. o yüzden eğer bu kişi seviliyorsa katlanılmalı, sevilmiyorsa terkedilmelidir. çünkü ne yapılırsa yapılsın, kafasını kıracak derecede laflar edilsin sonuç değişmez. kişinin mizacı öyledir yapacak bir şey yok. eğer hayat, bu kişiyle birleştirmeye karar verilmişse, ömür boyu sürpriz talep etmeye ama gene de sürprizsiz kalmaya da alışmak gerekir.
- ya sevgilim hep aynı hep aynı bi' kere de sürpriz yapsana
+ bence de hayatım chelsea yerine reading'e verelim oranı 4.30'muş.
- sürprizlerle dolusun hayatım..
+ bi' tutsun hele, paranın amına koyucaz necla..