sevgiliden ayrılma cümleleri 

sayfa  / 5
adana çık aradan

1. sen çok iyi bir insansınla başlayan herhangi bir cümle
    (kısaaralıklarlalustral, 25.03.2005 20:57)
  2. "senin artık daha çok üzmek istemiyorum."
    "eğer daha az ağlayacaksn ayrılalım gitsin."
    gibi cümlelerdir bunlar. karşınızdakini düşünüyormuş gibi gösterir ancak o sırada düşündüğünüz tek şey kendi iyiliğinizdir.
    (esdora, 10.04.2005 16:02)
  3. biz birbirimize uygun diiliz..
    (ava adore, 10.04.2005 18:55)
  4. -neyin var??
    -düşünüyorum sadece...
    -neyi düşünüyorsun canım?
    -bizi düşünüyorum nalan...sence biz "biz" olabilecekmiyiz?
    -nasıl yani rıfkı,yoksa senn???
    -evet nalan bitsin artık bu çile...
    (hemera, 10.04.2005 18:59)
  5. saf bir kıza;ya fatmagül sen bana fazla iyisin. ben seni gerçekten haketmiyorum..
    (bliss, 10.04.2005 19:37)
  6. (bkz: sen benden daha iyisini hakediyorsun)
    (akaydo, 10.04.2005 22:49)
  7. biliyorum ben bi hayvanım..
    seni haketmiyorum...
    (wonderwall, 10.04.2005 22:51)
  8. biliyorsun ayrılmamızın nedeni bir kız değil kesinlikle...

dipnot: sizinle çıkmaya başladığında eski kız arkadaşına da aynı cümleyi sarfederek ayrılmıştır.. sizin de saf olduğunuzu düşünerek bunu yutmanızı ummaktadır.
    dipnot2: bu cümle sarf edilirken yeni kız arkadaş 2 metre ötede o p.çi beklemektedir.
    dipnot3: insan o p.çe dalmasın da naapsın?
    (amy, 10.04.2005 22:59)
  9. içimde kötü bir his var.
    (pembe cekirge, 10.04.2005 23:06)
  10. 3 ay ömrüm kaldı
    (gertaugh, 10.04.2005 23:06)
  11. en klişe ve kolay olanı, aynı zamanda gerek ve yeter koşulunu sağlayan bahane; artık seni sevmiyorum veya daha hafifletilmiş üslubu ile artık sana karşı hislerim aynı yoğunlukta değil türevleridir.
    (napoleon, 10.04.2005 23:09 ~ 23:10)
  12. - ''şimdi sana söylenecek tek cümle: bende sana yetecek kadar ben kalmadı...''

(bkz: yılmaz erdoğan)
    (bkz: bende sana yetecek kadar ben kalmadı)
    (rosie, 04.03.2006 19:03)
  13. evet dedi..ben de seni aldattım..bir kez de değil üstelik!
    çünkü beni çok kanattın..
    bitsin artık gönülçelen..
    (absinthe, 10.05.2006 23:35)
  14. - aşkım artık seni üzmeyecem, hiç kavga etmeyecez , çok mutlu yaşayacaz, bik bik ....
    +bitti...
    -artık yanında hiç osur... ne bitti mi?
    +bitti bebeğim...
    -ama ... ama bitti?
    +biz yok artık. sen var , ben var. dışarıda bir ton kız bir o kadar da erkek var. git seç kızlardan birini, ben de bir erkek seçerim. hatta seçtim. senin bana mesaj attığı için kızdığın çocuk var ya? hah onu seçtim işte. hoşlanıyodu benden zaten uzun zamandır. yakınlaştık falan. güzel oldu. sen de git bul. güzel oluyomuş ben bunu keşfettim canım.
    -ya bari kucağımdan inseydin be!
    +olmaz ben senle daha arkadaş kalıcam hatta gidip ev arkadaşının odasında ağlayacağım ki daha dokunaklı olsun. severek ayrıldık mesajı vereyim.
    -ühü ne pis kadınsın sen be!
    +daha bitmedi. ayrıldıktan yirmidört saat, kırksekiz saat sonra ve bir hafta sonra olmak üzere üç kere arayacağım ki , ben arkadaş kalma görevimi ifa edeyim. sen de daha üzgün zamanlarında olduğun için benimle konuşmayı reddedeceksin muhtemelen. ben de gönül rahatlığıyla yeni ufuklara yelken açabilirim.
    -ne vicdansız kadınsın sen be git lan! . bari kucağıma oturup sözlerinin bittiği her an beni dudaklarımdan öpme. aşığım hala sana.
    +biliyorum. ee nerde kalmıştık. sonra banyoya gideceğim. son kez göreyim pis banyonuzu. orada yüzümü yıkayacağım ki gerilmiş ve üzgün eski sevgili imajım perçinlensin. sonra beni üzen bi olay düşünürüm. ama senle ilgisiz olmalı. o zaman ağlayamam çünkü. mesela ben dört yaşındayken babannem öldü. onu daha tanıyamamıştım ama tanısam üzülürdüm herhalde. bir de mangodaki indirimi kaçırdığım için çok ağlamıştım gitti güzelim etek. bunun için ağlanır işte. ben üç gece eteğin arkasından ağladım biliyo musun? ondan sonra ev arkadaşının odasına geçer ağlarım. en sonunda da taksime çıkmam lazım. toyguncan bekliyor. kutlama yapıcaz. dur son kez öpeyim.
    -öpm... ıhf! gitme.
    +bitti. gitmem lazım.
    -gitmeee...
    +bitti.. çaav!
    (peng, 11.05.2006 00:19 ~ 00:20)
  15. - necmi senden elektrik alamıyorum artık, bitsin bu iş ayrılalım.
    - trafomuyum lan ben töbe töbe bitsin tabi! sen git başka elektriklisini bul.
    (mellek oldum sonunda, 11.05.2006 00:27)
  16. sen benim bulmacamın eksik parçası değilsin.biraz marjinal bir ayrılık cümlesi...
    (jonah, 11.05.2006 01:14)
  17. - sorun sen değil benim.
    - artık yalnız takılmak istiyorum.
    - kafam çok karışık.
    - mutlu değilim.
    - bütün bunlar tamamen benden kaynaklanıyor.
    + başka sıkıntın?
    - işte ayrılırsam senden rahatlıycam.
    + e peki madem. azat ettim.
    - sorry!?
    (amorph, 11.05.2006 01:17)
  18. hüzünle karışık özgürlük renginde son ve boş cümleler...
    (grace, 11.05.2006 11:49)
  19. ayrılma cümleleri söylenmeden önce ilişkinin bittiği sevgilinin gözlerinden okunabilir. sevideceğin ters davranışları, sesinin soğukluğu, buluşmak istememesi ve gözlerindeki o eski bakışın artık orada olmaması. bunu hisseden şahıs sevgiliye ayrılma cümleleri ettirmemelidir. belki konuşmaksızın son bir öpücük ardından çekip gitmek onura iyi gelecektir.. ayrılma cümleleri dökülmeye başladığında iki tarafta yalana başvurur. kötüdür.

-sen çok iyi birisin osman ama ben ...
    -sorun sende değil bende ..
    -biz ancak sosyal arkadaş olabiliriz. ben ilişkiyi beceremiyorum ..

uzar gider bu liste.. ortak paydası ise yalan olmasıdır..
    (eyledebeylede, 05.07.2006 12:27)
  20. ''artık sana karşı bir şey hissetmiyorum,sana değer veriyorum fakat artık sevgilim olarak artık seni görmek istemiyorum,kimseyi istemiyorum hayatımda.''

(bkz: based on a true story)
    (great dilemma, 18.07.2006 20:39)
  21. "artık sana karşı birşey hissetmiyorum"
    ilk başta çok kanatsa da sonrasında çoğu insan gibi bahane uydurmayıp doğru söylediği için saygı duyulması gerekir
    (bkz: zorla güzellik olmaz)
    (pasiflora, 18.07.2006 20:53)
  22. gay olmayı düşünüyorum ( çok sakat ama sonuç kesin olabilir)
    (ccuk, 19.07.2006 20:27)
  23. -durumunu değerlendirdim ve senden ayrılıyorum.
    (xander, 19.07.2006 20:45)
  24. her ne kadar bir cümle olmasa da;

yüz yüze konuşulurken konu hakkında söyleyip gitmek açısından: "nokta!"

mesaj atılıyorsa her hangi bir yerden, mesajı yazıp bir daha tepki vermemek, görüşmemek açısından: "."
    (theone, 19.07.2006 20:49)
  25. mesaj üzerinden ayrılmaya çalışılmaktadır. 5 saatlik mesajlaşma süresinin sonunda şöyle bir mesaj gelir:

+ şimdi ben ne dicem etraftakilere? herkes sormicak mi neden ayrıldınız die? herkes senden nefret edicek! ama benle de dalga geçicekler!!

cevap:

- benden nefret etsinler o önemli değil. etrafındakilere de senin beni terkettiğini söyleyebilirsin. neden derlerse "burnunu karıştırıyodu" diyebilirsin. cidden. hadi kendine iyi bak.

tabi bu mesajla kalmaz. ardı ardına tehditler falan..*
    (gxix, 25.11.2006 14:00)
 sayfa  / 5