|
|
- dikkat edilmesi gereken noktalar şunlardır:
1-sevgili gözünüze, kaşar cüzdanınıza bakar.
2-sevgili göğsünüze yaslanıp uyur, kaşar kıçını yaslayıp uyur.
3-sevgili işinizi sever, kaşar tatilinizi.
4-sevgili sizin için arkadaşlarından uzaklaşır, kaşar sizin arkadaşlarıza yakınlaşır.
5-sevgili uzak kalınca özlem ne demek öğrenirsiz, kaşardan uzak kalınca heman başka bir kaşar bulursunuz.
6-sevgili yemez yedirir, kaşar hem yer hem de edirmez.
7-sevgili bir tanedir, kaşar bin tane.
8-sevgili ile aşkı öğrenirsiniz, kaşar ile hayatı.
- genelde sevgili olarak görülen,değer verilen dişiye kız,hatun vs.. kaşar olarak görülenlere ise karı demesinden kişinin subjektif ayrımı anlaşılabilir.
- kaşarı ekmeğin arasına koyarsın, sevgilini kollarının arasına...
- (bkz.evlenilecek kız - eğlenilecek kız) olayı da bu duruma örnek verilebilir
- kaşarın tadi orjinal ketçap ile onaylanilir.gereki kan , ketçabın yerini tutmamaktadır.
sevgilinizin uzerine az olmak sureti ile ketçap dokünüz ve yalamaya başlayınız.eğer ki 4 yıllık annenizin özenle sakladığı kaşar'ın tadını veris ise direk imha ediniz.imha yontemi kolaydir , zor gelenlere gösteriyorum...
malzemeler :
1-traşlı kafa
2-losyon
yapılışı :
dokun ve sokun !(scum, 18.05.2004 11:52 ~ 11:53)
- bazı er kişiler, zamanında canından çok sevdiği kız arkadaşından ayrılınca, o insan hakkında hiç acımadan ileri geri konuşabilme hakkını görür kendinde.
- abi x'le aran nası
+ ayrıldım.
- niye ya ne güzel anlaşıyodunuz
+ kapa bu konuyu, kaşar ya işte.
- eyw
- (bkz. geyşa ile normal kadın farkı) daha çok
(bkz. erkekler bir kadından ne bekler)(deccal, 27.08.2004 13:45 ~ 13:48)
- az kaşardan tost, çok kaşardan sevgili olmaz. ayırımı iyi yapmak gerekir.
- böyle bir ayrım neden yapılır ki dedirten ayrım. yahu bir insana sevgili dedikten sonra onu ne diye 'kaşar' olarak tabir edilen türle karşılaştırmak gerekir ki?
(letgo, 08.03.2007 21:37)
- birini yatağa "atarsın" ve kadınlığına (o an için) sahip olursun. diğerinin kulu olursun ve her şeyini sahiplenirsin.
- sevgilinin kaşara ,kaşarın sevgiliye dönüşebilme ihtimali son derece yüksek olduğundan gereksiz bir ayrımdır.
- bazen de ayrımı olmayan durumdur. farketmezsin, gözünü boyamıştır. sen herşey çok güzel gidiyor, çok mutluyum derken, o arkandan türlü işler çeviriyordur, bilemezsin. bir anda hayatını karartır, bütün hayallerini yıkar. süründürür, ağlatır. sonra geçer gider. unutursun, üzülüp ağladığınla kalırsın. yani yapamazsın o ayrımı, tanıdıkça anlarsın.
- kaşar yüksek ateşte(!), sevgili yüksek doz aşkta erir.
- kaşar, sizin gibi on tane bulur. doğası gereği.
sevgili, yerinize kimseyi koyamaz. doğası gereği.
madem karşılaştırma yapıyoruz,
(bkz: orospuyla kaltak arasındaki fark)
(bkz: @2044019)(tatalu, 02.12.2007 03:06 ~ 03:09)
- hani her insanın yemeği çok sevdiği bir şey vardır.
şirinlik olsun diye ona o yiyecekle hitap edersiniz.
örn: elma sevgilim benim
ha ola ki sevgiliniz kaşarı çok seviyor o zaman bu durum:
"kaşar sevgilim benim" olacaktır
aman dikkat her kız şaka kaldırmayabilir.
- en güzeli, biri ile tost bile yapabilmek, diğeriyle/diğerinin ise 1m yakınına dahi başkasının girmesine izin verememek...
- sevgili sevilir, kaşar yenir.
|