belki ilginizi çeker
  1. · kaçan kovalanır
gündem
  1. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  2. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  3. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  4. · fotoğraf makinası olmayan japon
  5. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  6. · the twilight saga new moon
  7. · zongul ducks
  8. · victoria road
  9. · viçe

sevgili tavlama yöntemleri  

1. söz konusu sevgili adayı bir hatun ise, en etkili yollardan biri önce kişiyi ilgi manyağı yapmak, sonra ilgi bağımlısı olmuş arkadaşı bi güzel iplememektir. tepkisiz kalması zordur. ama bu kedi-fare oyunu sadece ilk aşamada kalmalıdır, ilişkiye başladıktan sonra devam edeni genelde hızlı bir bitişe sebebiyet verir.saçmadır.
    (illusion, 12.05.2004 11:21)
  2. kaçan kovalanır mantığıyla hareket etmek.
    (pati, 01.05.2006 22:49)
  3. zaten tavlanmış olanı tekrar tavlamaya yönelik eylemlerdir, boşunadır. sevgilime tekrardan aşık oldum diyorsanız başka.
    (easy company, 01.05.2006 23:06)
  4. önce sevgiliye her türlü oha falan olacağı şeyler yapılır.bu konuda yalanda dolanda sınır tanınmaz.adına şarkı yazılır,şiir yazılır,her gün mailine buram buram aşk kokan yazılar atılır.kal de kalayım öl de öleyim yollarına döküleyim modunda yaklaşılır.kendisini bebek gibi prenses gibi hissetmesi sağlanır,hayatınızda hiçkimseyi onun kadar sevmediğinizi hatta ve hatta aşkı ilk defa onunla yaşadığınızı anlatan her türlü durum ve davranışlarda bulunulur.daha sonra sıra sevgiliyi sürüm sürüm süründürme dönemine gelir.bu da onu iplememekle olur.bu durumda sevgili haliyle bir ezilir büzülür "aramadın beni" şeklinde hafif bir serzenişe girer.işte böyle bir durumda "hayatım pardon yaa kurtlar vadisini izliyordum seni unutmuşum kusura bakma" denir.bu cevapla sevgili "ben bir hata mı yaptım acaba farketmeden? neden böyle olduk? artık beni sevmiyor mu?" gibi sorularla başbaşa bırakılıp geceleri uyumaması sürekli sizi düşünmesi sağlanır.bu zamanla bağımlılığa dönüşür artık sevgili olmuştur.öl deseniz ölür kal deseniz kalır yollarınıza dökülür.
    (touch of pink, 01.05.2006 23:22 ~ 23:24)
  5. kendin gibi davranmak mesela. en etkili yol olsa gerek.
    (marvin, 01.05.2006 23:30)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil