lezzetli bir ilişkiye sahip olmak isteniyorsa dikkat edilmesi gereken hususlardır. beli gamzeli olan sevgili adayları şekerlenmişlerdir, tatlı dillidirler. kalın dudak sahibi iseler olgun olduklarının göstergesidir. esmer tenli ise yeterince güneş alan bir yerde, uzun boylu ise sulak bir yerde yetiştiğini gösterir. çekik gözlü olmaları ince eleyen sık dokuyan bir insan olduğunu gösterir. kepçe kulaklı ise küçük bir fısıltıyı bile duyabilir, konuşurken dikkat edin. dibini kokladığınızda yoğun bir koku geliyorsa altına sıçmıştır büyük ihtimal; hayır gelmez böylesinden, bir de bez bağlamakla uğraşmayın. ardından düşünün "ben manyak mıyım?" diye.
neyin hususu, neyin seçimi kardeşim. turfanda sebze mi seçiyoruz anlamadım ki. sevgili lan bu, belki gelecekteki hayat arkadaşın. mülakat mı yapacağız yani? simit testi mi uygulayacağız? geçiniz efendim geçiniz. sevgili bu, bir şekilde karşına çıkar, husus musus aramadan bir de bakmışsın ki kaptırmışsın kendini. o kaddar. biz böyle gördük, böyle yaşadık.
son olarak:
(bkz:
bunun bir yenisi çıkmış çok acayipmiş)