|
|
- kapıdan girer girmez insanların bakışlarına maruz kalacağınız eylem. ayrıca tek kişilk yer varsa, ikili koltuklarda tek oturan insanlara dik dik bakmanıza neden olan durumdur. eğer sadece bir tek koltuk boş ise o zaman sevgilinizi mutlaka oturtacağız ve muhtemelen yolculuk boyunca ayakta kalacağınız olaydır.
ayrıca;
(bkz: sevgili)
(bkz: aşk)
(bkz: aylık akbil)
- bir de eski sevgiliye rastlanılır ki allaaaah keyfe bak. arada öpüşülürken sınıf arkadaşı vs. ile karşılaşılır bazen, alay konusu olacağına mı yanarsın, misss gibi öpüşme yarım kalmış ona mı yanarsın sen karar ver.
(bkz: ahh iett ahhh)
- otobüste dik dik bakıp sonunda dayanamayıp salça olan laf sokan yobazlar yüzünden çekilmez hale gelebilecek hareket. iki dakkada erkeği terbiyesizlikle kızı orospulukla alenen suçlayan bu tipler yüzünden katil olmak işten bile değil. hayır, çift abartıp yalap şalap yapsa bi derece diycem, sarılmış gidiyolardı sadece. belki küçük bi öpücük. ama yok arkadaş, sevgiyi görmeye dayanamıyor bunlar.
(bkz: bak gene sinirlendim)
- ter kokularını birlikte içine çekme eylemi; kalabalık arasında elin nerede?; ben bu kokuyu hissetmek istemiyorum; kaybettim seni; neden yanımda değilsin gibi soruları otobüste sorma ve bütün bakışları üzerinize alarak rahatsız olma.
- bi de şu vardır:
(bkz: sevgili ile metroya binmek)
- sevgilinin centilmenliğini ölçmek için kullanılabilir ,eğer cam kenarını size bırakıyorsa artı puan verebilirsiniz.
(thyme, 24.03.2006 21:33)
- tüm yolcularına biz insan taşıyoruz sözünü, tüm şöförlerine de siz karpuz taşıyorsunuz sözünü özümsetmeyi ve benimsetmeyi hırs eden kurumun ekmek teknelerine; arada duygusal bir ilişkinin olduğu insanlarla binme eylemidir.
ancak, olay kuvvetle muhtemel "hilmi sürtme artı yeter ya!" nidası ile son bulur.
- düşünceli bir sevgilinin yapacağı hareket cam kenarını sevgiliye ayırmaktır ki onun bunun orası burası sevgilinin orasına burasına değmesin.eğer sevgili malsa boşalan bir koltuk gördümü kendi oturmaktaysa o sevgiliyi hareket halindeki otobüsden atarak terketmek en etkili ve kesin bir çözümdür.
- sıkıca belimi sarmasına hayran olduğum anlar.düşmeyeyim diye koruyup kollaması harika bir duygu.
- iett otobüsü tıka basa dolmuşsa başkaları fırsat kollamasın diye sevgilinin arkasına geçilir,kol kanat gerilir.*
|