|
|
- sevgili ile öpüşürken abisinin odaya girip her şeyi mahfetmesidir. olayımıza dönüp her şeyi baştan anlatalım.
evde otururken telefonumun çalması ile telefona baktım. telefona gelen mesaj " bize gelir misin ? bilgisayarım bozuldu :( " cevap yazmadan sevgilimin evine gittim. o da ne ? sevgilimin minibüsçü abisi de evdeydi. hemen uslu, dini bütün çocuk imajına yatıp selamınaleyküm dedim.
- selamınaleyküm
- aleykümselam.
- nasılsınız? iyi misiniz? [ yalaklık akıyor]
- eyvallah gözüm.
[ mission completed ]
evet, sevgilimin abisinin gözüne girmeyi başarmıştım. artık her şey bilgisayarı tamir edip sevgilimin abisinin gözünde süper erkek imajı yaratmaya kalmıştı. o işin basit kısmıydı.
sevgilimin abisi bizi odada yalnız bırakmıyor, kendi dizüstü bilgisayarı ile film izliyordu. ben bilgisayarı virüslerden temizlerken onun orda film izlemesi bana çok koymuş, kendimi ezilmiş, hor görülmüş, örselenmiş hissetmiştim. ama olsun, intikamımı alacaktım. ama ne zaman? planlarımı şimdiden yapıyordum. evet, intikam en iyi soğukken yenen bir yemekti. ve ben en çok sac kavurmayı seviyordum.
abisi sırtını döndüğü zaman sırf kendi egomu tatmin etmek, o abinin sırtından iş çevirmek için kız arkadaşıma yanaştım. dudaklarına iki parmak mesafedeydim. olan oldu. abisi sırtını döndü. kızla öyle kalakalmıştım. saniyeler içinde suratıma inecek yumruğun hesabını yaparken mükemmel zekamı çalıştırdım vee...
- gg. sen bir şey mi sürdün? acayip kokuyorsun .
- hayır!
evet, zekamı kullanıp sevgilimin suratında bir koku olduğunu, onu koklamak için yaklaştığımı söylemiştim. evet, sevgilimin minibüsçü abisi bu numarayı yemiş, tekrar filmine dönmüştü.
o günden sonra aklıma değişik intikam şekilleri geliyordu ama bir türlü gereken sonucu alamıyordum. ta ki...
başka bir başlıkta anlatırım umarım.
[ not: sevgilinin güvenliği için ismi gizlenmiştir]
- (bkz: sözlüğe renk geldi)
- sevgili ile öpüşürken minibüsçü ağabeyinin gaza basması
hemen akabinde;
sevgilinin apışıp kalması
(bkz: vay vay vay)
|