ancak ve ancak iki tarafında sevgilisini olmaması ve kızın ve erkeğin birbirlerinin yanında osuracak kadar iki yakın arkadaş olmaları durumunda gerçekleşen durum. fakat sabah oldu mu acaba en yakın arkadaşıma istemeden de olsa değdirdim mi endişesiyle uyanmak bir tarafa, sabah ereksiyonunu da onüne geçmek gerekir. bunun en güzel yolu ise vaktiyle bu arkadaşımıza
sabah ereksiyonunun tamamen sidik torbasının yaptığı basınçtan dolayı gerçekleştiğini, hiç bir tahriğin söz konusu dahi olmadığını güzelce açıklamaktır. uyku esnasında yanlışlıkla bu yakın arkadaşınıza değdirmek istemiyorsanız götünüzü dönüp yatınız. sevgilisi olmadığınız için
götünü döndü yattı öküz demeyecektir. ha uyku ayağına değdirme planları yapıyorsanız o kızın da çok pis güvenini kazanmışsınız demektir, tebrik ederim.
bunun yanında her hangi bir erotik rüya görme, hatta sayıklama, konuşma olabilir. amaaan yakın arkadaşsanız sorun değildir.
peki bir gün bu kız arkadaşla kaşık pozisyonunda uyanıverirseniz ne olacaktır?
genelde durum taşağa alınarak geçiştiriliverilir. içgüdüsel olarak yapılan bir hareket güzel bir dostluk ilişkisini içinden çıkılmaz hale sokmamalıdır.
aslında insan bir sevgili edinip onunla yatmalıdır. ama dostun olan bir kızla yan yana uyumak da iyi ve de güvenilir bir insan olduğunu düşündürür insana. bazen de
ülen çok mu aseksüel duruyorum diye de düşünmeden edemez.
ülen bu kadar mı zararsız gözüküyorum len der insan bazen ama bunlar yersiz düşüncelerdir. ne olursa olsun güzel bir histir dostunu öpüp, iyi geceler diyerek, kıçını dönüp uyumak. ertesi sabah uyanıp sohbet etmek ve rüya anlatmak.