belki ilginizi çeker
  1. · bir kıza asla söylenmeyecek şeyler
  2. · norveçte insanların sıkıntıdan sevişmesi
  3. · sabah ereksiyonu
  4. · sevgili dışında bir erkekle uyumak
  5. · meriç olmak
  6. · hem arkadaşla hem sevgilisiyle yatmak
  7. · beraber uyuduğu kızla sonradan sevgili olmak
  8. · arkadaşlığı seks ile süslemek
  9. · sevgili dışında bir erkekle uyumak
gündem
  1. · boylumlama
  2. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  3. · fotoğraf makinası olmayan japon
  4. · okan bayülgen
  5. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  6. · öğretmenler günü
  7. · the twilight saga new moon
  8. · çayı şekersiz içmek
  9. · gabriel s horn

sevgili dışında bir kızla uyumak  

sayfa  / 3
  1. eğer kız arkadaşınıza yatacak yer ayarlayamamışsanız olası durum. tabi cinsiyetiniz önemli bir detay,göz önünde bulundurulması gerekir.
    (pembe cekirge, 15.05.2005 00:52)
  2. sevgili dışında bi kızla uyumak mı..? olacak iş değil.
    uyumaktan başka şey mi kalmadı sevgilinden başka bi kızla yatıyorsan..
    ( bu süre zarfında cep telefonları daima kapalı tutulur. )
    (bencsbilmem, 15.05.2005 02:09)
  3. çok güzel bir duygudur.
    mesela, abla-kardeş yatmak: eskiden köylerde böyle yatılıyordu zaten!(belki de hâlâ)
    ya da bir kaç arkadaş tatile vs.. gidip aynı çadır içinde kalma durumunda da başınıza gelebilecek zıkkımdır.
    (bkz: lafı götünden anlamak için kasmak)
    (venom, 13.08.2005 16:39)
  4. ancak ve ancak iki tarafında sevgilisini olmaması ve kızın ve erkeğin birbirlerinin yanında osuracak kadar iki yakın arkadaş olmaları durumunda gerçekleşen durum. fakat sabah oldu mu acaba en yakın arkadaşıma istemeden de olsa değdirdim mi endişesiyle uyanmak bir tarafa, sabah ereksiyonunu da onüne geçmek gerekir. bunun en güzel yolu ise vaktiyle bu arkadaşımıza sabah ereksiyonunun tamamen sidik torbasının yaptığı basınçtan dolayı gerçekleştiğini, hiç bir tahriğin söz konusu dahi olmadığını güzelce açıklamaktır. uyku esnasında yanlışlıkla bu yakın arkadaşınıza değdirmek istemiyorsanız götünüzü dönüp yatınız. sevgilisi olmadığınız için götünü döndü yattı öküz demeyecektir. ha uyku ayağına değdirme planları yapıyorsanız o kızın da çok pis güvenini kazanmışsınız demektir, tebrik ederim.

bunun yanında her hangi bir erotik rüya görme, hatta sayıklama, konuşma olabilir. amaaan yakın arkadaşsanız sorun değildir.

peki bir gün bu kız arkadaşla kaşık pozisyonunda uyanıverirseniz ne olacaktır?
    genelde durum taşağa alınarak geçiştiriliverilir. içgüdüsel olarak yapılan bir hareket güzel bir dostluk ilişkisini içinden çıkılmaz hale sokmamalıdır.

aslında insan bir sevgili edinip onunla yatmalıdır. ama dostun olan bir kızla yan yana uyumak da iyi ve de güvenilir bir insan olduğunu düşündürür insana. bazen de ülen çok mu aseksüel duruyorum diye de düşünmeden edemez. ülen bu kadar mı zararsız gözüküyorum len der insan bazen ama bunlar yersiz düşüncelerdir. ne olursa olsun güzel bir histir dostunu öpüp, iyi geceler diyerek, kıçını dönüp uyumak. ertesi sabah uyanıp sohbet etmek ve rüya anlatmak.
    (hepten aykırı, 13.08.2005 17:49 ~ 17:51)
  5. bunlardan biri diğerinden yıllardır hoşlanıyorsa ve bunu da sağır sultan bile duymuşsa ve de hoşlanılan tarafın sevgilisi varsa çok kötü sonuçlar doğurabilir.
    (bkz: kan çıkar)
    (bkz: namus cinayeti)
    (fırtık, 13.08.2005 19:17 ~ 24.08.2006 00:14)
  6. asla kabul edilemeycek hazmedilemeyecek bi durum diye düşünüyorum.sevgilisinn kendisi dışında bir erkekle uyumasını nasıl karşılardı acaba bu uyuyan beyefendi.
    (jizel, 14.03.2006 16:15)
  7. "sabah uyanınca ben ereksiyon olmuş olacam, sakın korkma" şeklinde önceden uyarı yapılması gereklidir.
    (chaghdash, 12.05.2006 14:42)
  8. kızın muhtemelen kurban olacağı aktivitedir. eğer horultuya dayanıklı kulakları ve sabrı varsa o başka.
    (chixculub, 12.05.2006 16:33)
  9. bir de bunun yatış anı hatırlanmayan fakat sadece "sevgili dışında bir kızla uyanmak" şeklinde olanı vardır ki, çok daha tehlikelidir.
    (chaghdash, 18.05.2006 03:03)
  10. eğer bu kız bir de en yakın arkadaşınızın sevdiği kızsa, işin sonunun nereye varacağını kestirmek hiç de zor olmaz.
    (bkz: başıma geldi ordan biliyorum)
    (quarion, 18.05.2006 10:26)
  11. (esdora, 18.05.2006 10:42)
  12. pek çok defa yaptığım şey. ama geçenlerde yaklaşık 250 kişiyle yaptıydık o ilginç olduydu. kız, erkek 250 kişi...

bir spor salonuna dizilmiş matların üzerinde uyku tulumlarımız içinde 9 gece uyuduk.
    (azwepsa, 18.05.2006 11:21)
  13. sevgili dışında biriyle uyumak fiziksel aldatmayla beraber duygusal aldatma boyutuna da geçer ki aldatılan sevgilinin moralini oldukça bozacak durumdur. sevgili dışında biriyle sevişmek durumunda en azından kişinin hayvani içgüdüleriyle hareket ettiğini anlarız ancak beraber uyumak eylemi genelde romantik bir davranış olarak adlandırılır.

belki de sevgili çok yakın bir arkadaşına sarılarak uyumak, onu bütün şefkatiyle arkadaşça sarmak istemiştir. (bkz: ybsg)
    (tangerine, 22.07.2006 20:57 ~ 21:00)
  14. modern toplum zırvalarından biridir, iskandinav ülkelerinde görülebilir sanırım.(görülür demedim çünkü görmedim orayı sonuçta) bunu yapan da özgür insan olur. (hiç gülesim yoktu ya bu saatte)

bunu okuyan bunu da okudu:
    (bkz: norveçte insanların sıkıntıdan sevişmesi)
    (bkz: arkadaşlığı seks ile süslemek)
    (bkz: aşksız seks)
    (hell guardian, 28.07.2006 02:25 ~ 02:33)
  15. öncelikle maskülen şahsiyet tarafından dişisi, sevgili dışında bir erkekle uyumak durumu ile birlikte düşünülmeli,şöyle bir hayal edilmeli,ölçülüp tartılmalı,sonra popo yiyorsa eyleme geçilmelidir.
    (tebetha, 21.08.2006 11:44)
  16. bu birlikte uyuyan çoçuğun sevgilisinin kesinlikle hoş karşılamayacağı bir eylemdir, anne ya da kardeş olmayan bir dişiyle uyuması, hatta bundan söz etmesi bile kötü sonuçlar doğurur. bu durumda kesinlikle empati yapması lazımdır söz konusu kişinin, ya onun sevgilisi de çok yakın! bir erkek arkadaşıyla beraber uyursa o nasıl karşılayacaktır? ya ben yaparım o yapamaz derse bu ne perhiz ne lahana turşusudur? unutulmamalıdır ki en umursamaz, doğal karşılayan kız bile umursar, çıldırır, delirir, ve bilinçaltına kavga güdüsü yerleştirir, hatta ve hatta bu durum kısa zamanlı ayrılığa bile götürebilir. ondan sonra gitsin o en yakın arkadaşıyla çıksındır.
    (fırtık, 21.08.2006 12:12)
  17. ayrılık gerekçesidir.
    (selenge, 21.08.2006 17:31)
  18. (kırmızıkanguru, 02.09.2007 20:24)
  19. uyumayı becerebilene zaten en ufak duygusal değişim yaşatmayacaktır. uyur, uyanır.
    (insert coin, 02.09.2007 21:05)
  20. festival ortamlarına yolladıgınız sevgilinin cadırında yapacagı seylerden en masum olanıdır.
    (tepside kan damlaları sızan böbrek, 02.09.2007 21:09)
  21. sevgilinin duyması halinde başa gelecekler konusunda önceden fizibilite çalışmaları yapılmalıdır. zira sevgili bu durumu farkederse başa gelecekler, bir kaya büyüklüğündedir*
    (sahra, 02.09.2007 21:19 ~ 22:45)
  22. siz uyurken yanınıza yatarsa şüphesiz ki hemen elinizi...

+ spaindustrial ne yazıyorsun!?!
    - yok valla hayatım öylesine giriler işte (yersen)
    + neymiş konu?
    - sevgili dışında bir kızla uyumak.
    + hmm.. ee, neymiş sonra!!!!!!
    - ee öö öhm. şüphesiz ki hemen elinizi omzuna dürtüp kalkmasını söylemeniz gerekir diyecektim de. (tırrrsss)
    + iyi aferin akıllı ol.

(bkz: cinayet sebepleri)
    (bkz: bir kıza asla söylenmeyecek şeyler)
    (spaindustrial, 02.09.2007 21:26 ~ 21:28)
  23. söz konusu eylem uyumak ise:

(bkz: neden olmasın)
    (purplepain, 02.09.2007 21:30)
  24. (bkz: aldatan erkekler)
    yada
    (bkz: abazan erkek)
    (x sentos, 02.09.2007 21:31 ~ 21:31)
  25. gerçek aldatmadır...
    (fluwn, 02.09.2007 21:44)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil