belki ilginizi çeker
  1. · bacağını da dola istersen
  2. · sevgili dışında bir kızla uyumak
  3. · baba ile uyumak
  4. · mandayı sikse bağırtır
  5. · abiyle uyumak
  6. · sevgili dışında bir kızla uyumak
  7. · kuzendir kuzen
  8. · ateşle barut yan yana durmaz
  9. · sevgili dışında bir erkekle uyumak
gündem
  1. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  2. · boylumlama
  3. · google wave
  4. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  5. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  6. · dünyanın en seksi şarkısı
  7. · her yerinden öpüyorum rüştü
  8. · kerime
  9. · tuna

sevgili dışında bir erkekle uyumak  

sayfa  / 3
  1. eğer o erkeğe güvenebiliyorsanız sorun olmayacak durumdur. tabi sorun olmaması için o an erkek arkadaşınızın olmaması ya da gayet modern görüşlü (o da ne demekse) olması gerekmektedir.
    o değil de, neden sevgilin olmayan biriyle uyumak için kasıyorsun ki?
    (esdora, 12.05.2006 15:09)
  2. öğrendiği an sevgilinin,kızı boğazlaması muhtemel olay.modern görüş falan hikaye.hiçbir erkek,sevgilisinin başka bir erkekle uyumasını kabul etmez.

(bkz: istisnalar kaideyi bozmaz)
    (olahabeoy, 12.05.2006 15:18)
  3. (bambuk, 12.05.2006 15:24)
  4. bunda büyütülecek ne var? uzun süre bir erkek arkadaşın olmadı ve bir gece arkadaşlarla toplandınız, yanyana uyuyakalmışsınız. veya yanı boştu, yanına kıvrılıverdiniz. sadece yalnızlığınızı sizin gibi yalnız olan bir arkadaşınızla paylaştınız. merak etmeyin o da size dokunmayı aklından bile geçirmedi. o da aynı şeyleri hissetti. yanında yatmasınızdan büyük mutluluk duydu ama inanın o an yanında bir başkasının olmasını deli gibi isterdi. aynı sizin gibi. siz o gece birbirinize yardım ettiniz o kadar. birbirinizin üstünü örttünüz. birrbirinizi avuttunuz. ertesi sabah uyandınız. kahvaltı yaptınız. ve hayat devam etti. siz başkasına, o başkasına aşık olmaya devam ettiniz.
    (hepten aykırı, 12.05.2006 21:33)
  5. durumuna göre gayet normal olabilir.

(bkz: sözlükçülerin aslında demek istedikleri) diye atlayanlar da olabilir tabi.
    (anfinindistortiondugmesi, 12.05.2006 21:39 ~ 13.05.2006 00:01)
  6. (eksiksizuyum, 12.05.2006 22:05)
  7. bahsi geçen erkek baba, kardeş vs. değilse yapılacak en iyi şey kıçını dönüp gözlerini kapayıp sevgiliyi ya da sevdiğini hayal etmektir.tabi burada daha önce göz önünde bulundurulması gereken nokta neden bu kızımızın sevgilisi dışında bi erkekle uyuduğudur.belki mecbur kalmıştır.evde yeterince yatak yoktur falan.o zaman başta dediğim gibi yapılır, erkeğin farklı hayallere dalmasını az da olsa önleyebilmek için 2 satır geyik yapılır; uyunur.
    bu olay bir de şöyle olmuş olabilir.tek eşliliğe karşı kızımız sevgilisi dışında biriyle birlikte olmuştur ve sonrasında uyumuştur doğal olarak.fakat bu durumda üzerinde durulacak nokta uyumadan önce yapılanlar olacağı için pek de bişi söylemeye gerek yok sanırım.
    (crimsonspider, 12.05.2006 22:33)
  8. istek ya da planlama dışı gerçekleşmesi çok istisnai durumlar haricinde mümkün olmayan hadise.

zira böyle bir durumda kalındığında,mesela o meşhur bi ton insan evde içip, bir yerlere sığışamamak durumunda,bir yerlere ilişilir, sevgili dışı erkek de kendi başının çaresine bakmak zorunda kalır;ya da sevgilisiyle uyuma planları yapan bir dişi,sevgilisinden ayırılır,onunla yatılır,öbür yatakta da açıkta kalacak sevgili dışı erkek ile sevgilisinden ayırdığınız kızın sevgilisi berabercene uyurlar.olay hallolmuş olur.yok dişican illa "ben şu adamla uyicam" diyorsa ya çok saftır,ya erkeğin aşmış ya da gay olduğunu görüyordur,ya da ne istediğini biliyordur.
    (tebetha, 21.08.2006 14:06)
  9. (selam kelamı, 28.08.2006 15:20)
  10. birlikte uyumaktan kastedilen şeye göre değişebilen bir kavram..
    yan yana uyunması gerekiyorsa; nasıl bir çağda yaşıyoruz uyunur zor durumda kalınırsa..he ancak tercih edilme durumunda olursa seçilmemeli gerekir o da ayrı..
    (despinaa, 28.08.2006 15:32)
  11. ayrılık gerekçesidir.

(bkz: sevgili dışında bir kızla uyumak)
    (bkz: deja vu)
    (selenge, 28.08.2006 15:35 ~ 15:35)
  12. gereksiz bir harekettir. akabinde sevgili olan insan , bu durumu kaldıramayacak ve ilişki bitecektir. dünya üzerinde , sevgilisinin başka bir erkekle uyumasını kaldırabilecek bünyeye sahip bir erkek tanımıyorum. ha biri çıkar der ki ''ben kaldırırım arkadaş , uyuysun benim gül kokulu yarim , bir civanın yanında'' ona da saygı duymaktan başka bir çaremiz kalmaz. o değil de , uyku anında sorun yok , eğer bir de ıslak düşler görürse bu yataktaki erkek , malı dikleyip , istem dışı bir sapladı mı ablanın kıçının arasına , işte o vakit abla görür , dünya kaç bucak , erkekle uyunur mu vs... o an sorgulamaya başlar ama çok geçtir , bıçak kemiğe dayanmıştır.
    (hplovecraft, 26.07.2007 23:56)
  13. (bkz: kuzendir kuzen)
    yahut
    (bkz: kedidir kedi)
    (dirtypain, 27.07.2007 00:00)
  14. beraber uyuduğunuz kişi yakın bir arkadaşınızsa tehlike teşkil etmeyecek durumdur. tabi burda yakınlık derecesi de önemlidir. aradaki çekim, hala kankayız ama du bakalım vb bir etmen olmadığı sürece çok da normal bir şeydir. kız arkadaşla uyumaktan farksızdır.

ani gelişen edit: bazen çok şeyi değiştirebilir. hayırlara dahi vesile olabilir.
    (zinzoline, 20.09.2007 20:20 ~ 21.10.2007 14:03)
  15. sevgiliden olan erkek bebekle de uyuyor olunabilir.
    (sky, 20.09.2007 20:25)
  16. zorunlu haller dışında asla normal olmayan durum.
    nedir bu zorunlu haller
    -yılbaşı akşamı içkiyi çok kaçırmış vaziyette,çok kalabalık bir partide tamamen tesadüf eseri kız ve erkeğin yanyana sızması
    -bir grup arkadaşla kampa gitmek
    -sel, deprem gibi doğal felaketler
    -yangın, su baskını gibi daha doğal felaketler
    (bkz: ben kendimden biliyorum)
    (yineyenidenkobalamin, 20.09.2007 20:30)
  17. bizim şerefsiz timur vardı bi keresinde onla uyumuştum ben. sabaha kadar osurdu. ilişkimize çok zarar verdi.
    (ben de öyle biliyordum, 20.09.2007 20:43)
  18. eğer erkeksen hem problem olmayan hem problem yaratabilecek durum.iki kanka yatakta rahatlıkla uyuyabilecekken,gay eğilimi olan bir arkadaşsa yanınızdaki zor durumda kalabilmeniz muhtemel durum.
    (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 20.09.2007 20:52)
  19. (rasputin, 20.09.2007 21:03)
  20. akraba dışında herhangi bir erkekle yapılması çok kötü sonuçlara yol açabilir.her ne kadar anlayışlı bir erkek olsa da büyük sorunlara yol açar muhtemelen.
    (eomer, 20.09.2007 21:17)
  21. (sekizinci cüce, 20.09.2007 22:11)
  22. (doubleyou, 20.09.2007 22:21 ~ 22:21)
  23. +bugün nalan yok da seninle uyuyabilir miyim şerafettin ?
    -ayıp oluyor ama murtaza abi!
    (bkz: adım adım ibnelik)
    (zebani, 20.09.2007 22:41)
  24. * abi bu ihsan da ayı gibi adam. mandayı sikse bağırtır yani.
    - puhahaha... hakkaten lan.
    < ben geldim canım.
    - hoşgeldin hayatım. nasıldı gece?
    < güzeldi de... her tarafım ağırıyor. nejla'da yer yoktu. ben de ihsan'da kaldım.
    - ?
    (nokia şarzı, 24.10.2007 15:03)
  25. (altlejant, 24.10.2007 16:20)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil