|
|
- sevgi yumurcakları, sevgi çemberi, neşe pınarı gibi sözcük öbekleriyle özdeşleşen olası trt programı ismi.
- sevgi, mutluluk içimizde diyerek hayata hep olumlu bakan, sevdalı yüreklerdir ama bayıktırlar o ayrı konu.
- (bkz: esra ceyhan)
(bkz: iclal aydın)
- fazla pıtırdayınca insanı irrite eden, pıtırdayamayasıcalar.
- (bkz: boylumlama)
- havai fişek olmayı başardığı gün sevgi pıtırcığı olacak insan.
pıtır pıtır kalpten ışıklar dökecek tepenizden.
(bkz: havai fişek olup patlamak istiyorum)
- aşktan aklı 1 karış havada olup, zamanla sivilceye dönüşebilecek acı verebilecek gönül meselesi yaşayan insanlar.
- garip insanlardır. sevgi, aşk, dostluk,insanlık temaları ile kaplı e-mailleri her gün yollarlar. lakin o mesajlardan birinde de; miyagi san naber, nasılsın, açmısın, öldün mü, kaldın mı? yazmazlar.
- (bkz: badim)
- bir kase mercimek çorbasına on kaşık şeker koyun, iyice karıştırın; işte sevgi pıtırcığınız hazır. aşkım, hayatım, bir tanem; her önlerine gelene sıfatları bu. herkesi severler, ama bunun mümkün olmadığını hepimiz biliriz. feleğin çemberinden 40 kez geçmiş bu orospular, insanın en büyük zaafının ilgi olduğunu iyi bilirler.
dünyadaki en tiksindiğim 2 insan tipinden biri heycandan titreyen elleri masanın altındayken soğuk adam rolü oynayan ukala dümbelekleri, diğeri de bu naylon sevgi budalaları.
gizliden gizliden hep ben, hep ben diyen ve bana bakın, bana bakın diyen insanlardan kaçınınız.
insanlardan nefret ediyorsanız haklısınız.
memleketimdem insan manzaraları bolum 643871
|