belki ilginizi çeker
  1. · duygu pınarı
  2. · kanka listemdekilerin bugün yazdıkları
  3. · askeri darbe sabahı sözlük
  4. · sevişirken ağlayan sevgili
  5. · sözlükte az tıklanan butonlar
  6. · sarmalak
  7. · sofist tepen sokrates
  8. · neşe pınarı
  9. · de ekinin kullanımını bilmeyen sözlük yazarları
  10. · önce yazarına bakıp sonra giriyi okumak
gündem
  1. · tahrik edici erkek kokuları
  2. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  3. · domuz gribi
  4. · ugg
  5. · galatasaray
  6. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  7. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  8. · banned from heaven
  9. · hocayla aynı tuvaleti kullanmak

sevgi pınarı  

sayfa  / 2
  1. (bkz: duygu pınarı)
    (wondrous, 13.03.2005 02:16)
  2. "kankalarımınkileri getir" manasına gelen yeni buton.
    hoşgelmiş.

kanka listemdekilerin bugün yazdıkları:
    (right lane must exist, 01.08.2005 12:32)
  3. zamanında önerdiğim ve "ms office mu lan bu sözlük" yanıtını aldığım macrolu arama dalgasının lite versiyonu, anlamlı bir buluş. işte sözlüğe gay i$i olmayan bir katkı daha. narükuş, 7.
    (unruly, 03.08.2005 17:19)
  4. (bkz: sabah şekerleri)
    (marooned, 03.08.2005 17:20)
  5. ilginç bir uygulama. sözlüğün grup grup takılmasını sağlayabilir ileride, iyi ya da kötü olacağını tarih gösterecek.
    (chete, 08.09.2005 16:57)
  6. (bkz: sevgi adası)
    (greeen, 08.09.2005 16:59)
  7. isminin arı kovanı olarak değiştirilebileceği tuş, zira kanka listesindeki kişiler tanıdıktır, aynı yerlerde takılırlar,sözlükteki yazarlar arı ise; bu mekanlar, konular da kovan sayılabilir
    (uniquemathematician, 23.01.2006 14:34)
  8. kanka listesindeki yazarların girilerine otomatik seri artı oy vererek* göreceli** bir seri artı oy veren cici konumuna gelmenizi sağlayan işlevsel buton.*
    (vikartindur, 20.08.2006 23:23)
  9. kankam bugün hede hödö başlığını açmış çek ordan kankama ayar, ver ordan bi takdire şayan bir esermiş, tadında oluşum.
    (bir garip insan, 04.06.2007 13:27)
  10. okumaktan mutluluk duyduğun yazarların son yazdıklarını tek bir tuşla önümüze döken sözlüğün kolaycı butonu.
    (john benjamin toşşak, 02.07.2007 15:25)
  11. tam da artık "böyle bir şeyler yapabilse bu sözlük ya her kanka'nın yazdığını aramaya üşeniyor bazen insan" diye düşünürken öylesine basıverdiğim buton, meğerse aradığım tam da karşımdaymış! sözlük bugün beni çok mutlu ettin, allah da seni etsin canım.
    (sirona, 09.09.2007 11:55)
  12. (bkz: neşe pınarı)
    (mustafa, 05.04.2008 17:05)
  13. güzel bir uygulama ve mütemadiyen tıklama isteği doğuyor insanda. fakat seovi'nin de işine gelen bir buton aynı zamanda. adam sözlüğe girdiğinde ilk iş olarak sevgi pınarına tıklıyor ve yağdırıyor mübarek, eksilerini.
    (eskiunited, 13.05.2008 19:13)
  14. "sevdiğim şahsiyetlerin gün içindeki çalışmalarından bir kuple" şeklinde tanımlanan kullanışlı buton.
    (aquila, 15.05.2008 22:11)
  15. kanka listeme dahil olanlardan hangi yazar arkadaşım nasıl bir başlığa yazdıysa, tıkladığımda şirket internet güvenliği tarafından erişimin engellemekte olduğu buton. erişmek istediğim adres yasaklı siteler arasındaymış, mış, mış.

başlığı da hakikaten merak ettim.
    (aglaures, 23.05.2008 09:13)
  16. benimde sevgi pınarım olsun o buton orda boş yere durmasın ben sevgi pınarımı tıklıyıveriyim o bana kanka listemi göstersin
    amaaa herşeyin nedeni şu ki
    ben yalnızım ben yalnızııııımmm yalnızıım dı dı dıdırıdım
    (ucgolgelisey, 24.08.2008 00:37)
  17. kanka listenizdeki güzide insanları sanki bekleme salonunuza almış, hadi bakalım son iki gündür neler yaptınız paylaşın birbirinizle ve benimle, karışık dağılın önemli değil der gibi bir his uyandırıyor ben de bu buton..o kadar çok seviyorum kendisini, sonra kanka listemdeki tüm kişilerin birbirleriyle kaynaşmış, tanıştıklarını ve 'aa sende mi enfazlaellikarakterolabilir'in' kanka listesindesin, ben de seni aldım kanka listeme' gibi konuştuklarını hayal ederek bugün butonuna geri dönüyorum..bence gün içinde on-onbeş kez basılması gereken sözlükte bulunan, bir yazara göre en mühim aparat-buton.
    (enfazlaellikarakterolabilir, 16.10.2008 09:56 ~ 09:58)
  18. kara listemi de sevgi pınarımın içinde barındırıyorum. böylece nefret ettiğim insanların yazıları gözüme gözüme giriyor, unutmuyorum kinimi. siz de öyle yapın, nefretinizle dost yaşayın.
    - in the name of kindar sürpriz yumurta!
    (azureel, 31.10.2008 20:33)
  19. "sevgi pınar" diye arkadaşım olmasından mütevellit , orda gördüğümde şaşırdığım butondur.

(bkz: bi arkadaşım ekolu)
    (rei, 21.05.2009 04:51)
  20. bir daha görmeyeyim'in ünlem işareti sola geçmiş, ama bu sefer de sevgi pınarı'nda kankalarımız girilerini görmeye yarayan şey (::) gitmiş. biz kankalarımızın girilerini okumak için illa bütün başlığa bakmak zorunda kalmamalıyız herhalde.

houston, bunun bir çözümü olmalı...

edit: sağlam yerden (wondrous) aldığım istihbarata göre düzelmiş. hayırlı olsun efendim...

bu arada laein de not düşmüş, başlığın yanındaki kalbe tıkladığımızda da kankalarımızın girileri çıkıyor. gözümden kaçan bu ayrıntıyı da eklemek istedim.

tüm ilgilenenlere teşekkürler; bu ilgi ve bilgi nasa'da olsa, dünya kalkınır yav...
    (bir şeyler olacak yarın, 30.05.2009 17:18 ~ 17:37)
  21. canım sıkıldığında tıklayıp tıklayıp eskittiğim button.
    hoş o kadar tıklamaya rağmen kanka listemdekilerin deli gibi yazmamaları sonucu arada bir değişik başlıklar görüp hemen okumama neden olur ayrıca.
    güzeldir, bir ara çalışmıyordu düzelmiş şimdi. güzel button severim onu.
    (iett, 29.06.2009 20:04)
  22. tıklamaya doyamadığım, insanın içini ısıtan buton. ismi de çok güzel. sevgi denizi de diyorum ben oraya.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 28.07.2009 20:33)
  23. tıkladığımda ''kanka listemdekilerin dün ve bugün yazdıkları: 0 tane'' diye yanıt aldığım buton. kankam olmadığından olabilir aslında.

(bkz: ben insan sevmiyorum)
    (testesteron adam, 28.07.2009 20:38)
  24. çog önemli buton lan. harbi. atraksiyona geçizlediğinde bana da bir şeyler oluyor böyle. gaza gelizlemeler falan. "uu beybi güzel bi hareketlenme oldu bende." gibi. misal.
    (morado, 20.08.2009 17:19)
  25. "akmam diyor etrafımı yıkmam diyor" sık sık.
    bizim kankalara bir haller oldu anlaşılan.
    (dirtypain, 20.08.2009 17:22)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil