belki ilginizi çeker
  1. · ingilizce konuşurken yapılmış en büyük salaklık
  2. · sevgi karaköse
  3. · efsane hocalar
  4. · çieaa diye hapşıran kız modeli
  5. · what are you doing morning morning
gündem
  1. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  2. · günün tek kelimelik özeti
  3. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  4. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  5. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  6. · uludağ sözlük
  7. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  8. · anneannenin ölmesi
  9. · eski defter adamları

sevgi karaköse  

1. bornova anadolu lisesi tarihinin en dedikodusu yapılan öğretmenidir. kendisi ingilizce öğretmeni olarak bilinse de aslında ingilizcenin kırıntısını bilmez. fiziksel olarak tarif etmemiz gerekirse kendisinin bodur mantara benzediği söylenebilir. okula en abiye kıyafetleri o giyer ve tırnaklarının boyu üç cm.den kısaya inmemiştir. erkek öğrencilerin ona kur yapmasına bayılan bu 60 yaşlarındaki hocamız sınıfa girdiğinde herkes "good morning our beautiful teacher!!" nidaları atar. öğrencilerine my beautiful lady ya da my handsome gentleman diye hitap eder. herkesin notlarını yazdığı defterciği vakko kabıyla kaplıdır. bazen okula postiş takarak geldiği günler sınıflar azıtır ve hocamız sınıfa girdiğinde kafasından aşağı konfeti döker. bu postiş saçları kendisinin dediğine göre rahmetli anacığının saçlarıdır. yağ çektiniz mi tam not alabilirsiniz. ona kendisini güzel hissettirin yeter!
    (dinazor kafa, 27.06.2006 19:40)
  2. en çok dedikodusu yapılanın yanı sıra belki de en çok dedikodu yapan hocasıdır. sırf dedikodu yaparak onlarca dersimiz kaynamıştır.
    (mercadian, 14.01.2007 01:49)
  3. bornova anadolu lisesi'nin ingilizceyle uzaktan yakından alakası olmayan ingilizce öğretmeni. kendisi 40-50 yaşlarındadır ve inanılmaz derecede çirkindir.bu çirkinliğinin farkında olmayıp kendini acayip güzel sanması daha da inanılmazdır.en önemli özelliklerinden biri de dağıttığı deli saçması "worksheet" lerdir.ingilizce telaffuzu acayip komiktir.dağıttığı worksheetlerdeki her kelimeyi "ripit aftır mi" diyerek kıt ingilizcesiyle bize de söyletmiştir ve bizleri krizlere sokmuştur.kısacası bir bal ingilizce bölümü mezununun asla unutamayacağı bir öğretmendir kendisi.
    (dreadful, 24.02.2007 16:20)
  4. ayrıca sınıf içinde telefonla uğraşan öğrencilerin telefonlarını alır. denize attım der. "maybe foça maybe çeşme." yi de ekler. fakat yıl sonunda verir. fakat yıl sonuna kadar telefonsuz geçiremicek bu gençler o zamana kadar yeni bir telefon almıştır 600-700 ytl'lik telefonlar boşa gitmiştir. evet böyledir sevgi karaköse.
    (mercadian, 17.04.2007 12:19)
  5. korsan kitap kesinlikle kabul etmeyen ingilizce hocası. şöyle ki, lise sondayız, 2.dönem rapor alıp gideceğiz. hem zaten işimiz başımızdan aşkın; malum öss. dedik gidelim sevgi yolundan ucuz ucuz alalım şu ingilizce kitaplarını. neyse aldık. derste kadın dellendi. no my beautiful lady deyip duruyor. almazsan 0 veririm filan derken dedik lanet olsun alalım bari orjinalini. bin bir eziyet buldum kitabı ve pazartesi günü olan dersine orjinal kitapla gittim. ama o da ne? hoca değişmemiş mi anasını satayım? al bir de burdan yak! oyalananlar, öbür haftasonu değiştiririm cart curt filan diyenler bütün sene paşalar gibi fotokopi kitabı kullandı, ben saf gibi 2 kitapla dolaştım. tahmin edersiniz ki en çok sevgi karaköse'yi özlüyorum lise yıllarımdan.
    (delicaponcadı, 07.05.2008 23:10 ~ 04.10.2008 12:37)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil