belki ilginizi çeker
  1. · erhan güleryüz
  2. · aşk acısı
  3. · damardan
  4. · sevişerek ayrılanlar
  5. · kendim ettim kendim buldum
  6. · inatçılar
  7. · sevgiliye son sözler
  8. · severken ayrılmak
  9. · son sözü söyleyip gitmenin egoya faydaları
  10. · ilişkiyi gözden geçirmek
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · prison brake
  2. · günün tek şarkılık özeti
  3. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  4. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  5. · sözlük yazarlarının itirafları
  6. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  7. · colin kazım richards
  8. · lost
  9. · two guys and one girl

severek ayrılanlar  

sayfa  / 2
  1. eğer severek ayrılmışsanız ayna'nın damardan giren şarkılarından. alır götürür sizi.
    (mavio, 19.04.2004 20:25 ~ 17.02.2007 10:33)
  2. arnıza yolların, yabancı kolların girme olayı. çiftlerden biri başka bir şehir e gidiyorsa ve yollar ayiriyorsa onları sebepsizce işte severek ayrılmak budur.
    (hergele, 19.04.2004 21:30)
  3. (bınar, 19.04.2004 21:51)
  4. aptallıkla ilgisi yoktur. zaman ve mesafeler rol oynar genellile. arada 12 saat olmasına rağmen** inatla yapmayacağım şey.
    (fidelmiyo, 19.04.2004 22:15)
  5. severek ayrılanlar bilirler ayrılığı
    sen benim eş ruhumsun
    unutmuş olsan hissederdim
    unutmuş olsan yanımda durmazdı her sabah hayalin
    seni görmek için geri geldim
    sen gideli çok olmuş
    nereye gidersen git aklında bir gülüşüm
    çantanda bir resmim olsun
    ben seni gerçekten sevdim
    bitmez demiştim
    bitmedi.....
    (despinaa, 23.04.2004 00:04)
  6. yine bir erhan güleryüz klasiği ve birçok insanın kendinden birşeyler bulabileceği ayna klasiklerinden sadece biri...(bkz. erhan güleryüz)
    (carmelo, 23.04.2004 00:05 ~ 00:06)
  7. (tenekeci, 23.04.2004 00:15)
  8. uçakların nasıl uçtuklarından sonra anlayamadığım bir diğer hadise.
    (wonderkid, 23.04.2004 08:15)
  9. ayrılıkların en kötusu...
    (mhu, 23.04.2004 13:16)
  10. (mavio, 31.07.2004 22:15)
  11. sebebi büyük ihtimalle mesafe olan ayrılık türü. fakat dayanamazlar fazla geri birleşirler zaten. görüşememenin yarattığı üzüntüye verilen bir tepkidir sadece.
    (mystra, 31.07.2004 22:36)
  12. büyük ihtimalle bir daha birleşemezler. sonuçta birbirlerini severken ayrılmışlarsa, aralarında çözümlenemeyecek sorunlar var demektir(maddi ya da manevi).
    (esdora, 31.08.2004 02:02)
  13. deli gibi sevmenin bile zaman zaman mutlu olmaya yetmediğini anladığınızda, uzun süre çabalayıp, didinip, elinizde hiçbirşey olmadığını gördüğünüzde, bu sevginin beden ve ruhunuzu tükettiğini hissettiğinizde ve herşeyin süre uzadıkça daha güç, daha yorucu, daha fazla acı çektirici olduğunu farkettiğinizde, zor da olsa mantığınızı öne çıkarıp düşünebilirseniz gerçekleşmesi muhtamel olan olaydır.(ama olağanüstü boyutlarda aşıksanız zaten mantığınızı kullanmanız imkansızdır,onunla beraber acı çekmeyi göze alırsınız.)
    (marla singer, 31.08.2004 02:08 ~ 28.05.2006 21:03)
  14. (benbirküçükcezveyimköşebucakgezmeyim, 13.01.2005 19:42)
  15. (traşköpüğü, 29.01.2005 22:36)
  16. allahın sabır ve güç vermesi dilenen bahtsızlar(tabi sadece şartların kurbanı olanlar için....).
    (chrysanthemum, 30.01.2005 00:04)
  17. (tutkuyakar, 30.01.2005 00:16)
  18. aptallıkla ilgisi yoktur bunun. ilişki öyle bir duruma gelmiş olabilir ki ayrılmak artık zorunlu hale gelmiştir. o da seviyordur sen de seviyorsundur ama acaba aşk her zaman herşeyi aşma gücüne sahip midir ya da öyle bir anlaşmazlık vardır ki çiftler arasında, bu ilerde daha da büyük bir kabusa dönüşcektir. yol yakınken dönmek daha mantıklı gelir o zaman. insanlar kalbi ile değil beyni ile düşündüğünde gerçekleşebilcek eylemdir. ve bence ayrılıkların en zorudur. çok güçlü olmalı insan o zaman çok..
    (bliss, 27.11.2005 14:19)
  19. herşeyiyle en sevdiğim ayna şarkılarındandır kendisi. yıllar sonra radyoda duydum yine, beni benden aldı.

severek ayrılanlar bilirler ayrılığı
    severek ayrılanlar yaşarlar pişmanlığı
    çok uzak şehirlerde aynı çarpar iki yürek
    çok uzak bir şehirde beklendiğini bilerek

gün gelir için yanar elin gider mektuplara
    gün gelir beni ararsın gözün dalar uzaklara
    yaz gelir sıcak olur akşam sahil yollarında
    her adımda beni ararsın gözün dalar uzaklara

rüzgâr aşkımı kucağına alsa
    dağları tepeleri aşsa
    saçlarına ulaşsa

severek ayrılanlar bilirler ayrılığı
    sen benim eş ruhumsun
    unutmuş olsan hissederdim
    unutmuş olsan yanımda durmazdı her sabah hayâlin
    seni görmek için geri geldim
    sen gideli çok olmuş
    nereye gidersen git
    çantanda bir resmim aklında gülüşüm olsun
    ben seni gerçekten sevdim
    bitmez demiştim bitmedi
    (dr conners, 01.06.2006 22:31)
  20. mesafeyi, ailesini, çevresini, cartı curtu, bahane eden veya bunlara artık katlanamayacak hale gelmiş sevgili durumu diğerine izah eder. diğer sevgilinin iki seçeneği vardır. tabi ki yapması gereken sonuna kadar götürmeye çalışmaktır. ancak bazen çekilen surlar, araya giren mesafeler yüzünden aşılamaz. ayrılmak istemeyen sevgili kendini yiyip bitirir. böyle ayrılık sebebi mi olur der, ağlar, sızlar, içer ve en sonunda durumu kabul etmek zorunda kalır.

başka bir kız/erkek bulur, yeni sevgilisine sarılıp eski sevdiğinin ismini sayıklar.
    (tuygun, 01.06.2006 23:08)
  21. (bkz: acı)
    (darkenfact, 19.05.2007 17:55)
  22. yapacak başka bişeyleri kalmayan insanlardır. ya da sadece bir insandır bu yapacak bişeyi kalmayan ve artık pes etmek zorundadır. aglasa da kendını parçalasa da olması gereken budur. bazen sebep farklı şeyler olsa da genelde geçmişte taraflardan birinin yaptığı hatalardır bu acılı ayrılığa sebep olan. insan uğraşır didinir duru o hatalarını yok etmek için ama karşı tarafında biraz sabırlı olması gerekmektedir. ama her zaman bu sabırlı insan olmaz karşınızda ve sonuçta da severek ayrılanlar kervanına siz de katılmak zorunda kalırsınız... yazık...
    (bravado, 18.06.2007 22:47)
  23. "severek ayrılan" diye birşey olmaz. olamaz. yoktur. bunu yaratanlar o kadar da sevmiyormuştur. ama sevmiş olmak "sevdim" demek istiyordur. arşivi bu yaşa kadar bir kez olsun aşık olmamış, sevmemişliklerle dolu yavan hikayelerle çok minimalist kalacaktır. aslında ayrılınmış bir sevgili, bitmiş bir ilişki ondan daha öncelikli bir durumun sebebiyle oluşur. daha öncelikli geliyorsa o bir başka olan durum, bu benim bildiğim manada "yeterince sevmemektir" ya da çiftlerden biri yeterince sevmemiştir. diğeri gurur yapıp kabullenmişse, o da gururunu sevmiştir.
    velhasıl kelam "severek ayrılmak" gibi iki tane yanyana gelmemesi gereken kelimeyi birleştirip yeni bir kavram yaratan kişilerimiz vardır hayatta. ve kesinlikle ya saçmalıyor, ya da elalemi aptal yerine koyuyor, ya da aşkı mazoşistce yaşamak istiyor, böylesinden hoşlanıyor, bunu bilerek bundan tad aldığı için yapıyor; bu da zaten aşkı değil bu acılı duyguyu arabeskleşmeyi seviyor demektir...ve yine bir çember gibi başa dönülür. saçmalıyordur.
    (creme brulee, 19.06.2007 09:51)
  24. hem sadistliği hemde aşkı en üst düzeyde yaşayan insan görünümlü işkence makinelerinin ilişkide heyecan olsun diye ara sıra yaptıkları olaylar
    (tbym, 19.06.2007 10:13)
  25. zamanında sözlerinin her kelimesiyle mevcut bir duruma hitap etmiş, acıklı ama çok güzel bir ayna-erhan güleryüz şarkısı.
    (chocolattes, 19.06.2007 10:19)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil