|
|
- (bkz: vur kaç)
- (bkz: erkeğin doğası)
- (bkz: sevişerek evlendik)
(bınar, 15.08.2005 15:48)
- sevginin bittiği yada hiç olmadığı yerlerde ortaya çıkan vahim bir olay
(hazzy, 16.08.2005 19:55)
- sevişmek ancak birbirini seven insanların yapabildiği bir eylem olduğundan yanlış bir örnermedir. sevişme yerine seks kullanılırsa daha doğru bir önerme olarka sunulabilir.
- erkekleri ve sevgiyi tanımamış.sevmekten ve sevilmekten nasibini almamış insancıkların sarfettiği önermedir.sevişmeyi erkek de kadın da ister .dogaldır. ama sevmek eylemi sevişmenin olmazsa olmazıdır.sonuçta sevişme olmasa bile sevmek daima vardır ve varolacaktır.
- mesela: oda arkadaşım,
adam tamimeyle kimyasal takılıyor.
- erkekleri hayvan yerine bile koymayan önerme.
- çirkin kadın yoktur az votka vardır diyen canı sevişmek çeken adama karşılık canı sevişme çeken kadının düşüncesi. olur da birbirlerine denk gelirlerse (bkz: mutlu son)
- "...insanlara tuhaf gelir böyle bir sevda niye
ben olup da bileler ki sevgin içimde yüce"
- erkekleri sevme yetisinden yoksun bırakan, onları bir parça ete indirgeyen küfür ifade.
- erkeği bel altına vuran, duygusuz tatminkar olarak tanımlayan ifadelerden biri, acınası bir anlatımdır.
- birinci kısmı yanlış,ikinci kısmı doğru olan söz öbeğidir.seven erkek vardır efendim bu kadar da ruhsuz değildir erkek milleti,ikinci kısma ise sevişmek istemeyen erkek yoktur desek daha doğru olur.
- sevmeden sevişmeler var evet kabul ama erkek kişisi hatun kişisinin cok sevdiğini bile bile hatunu sadece sevişmek için kullanıyorsa insanın gidip bir fahişeyle seviş diyesi geliyor ama alınan cevap daha da acı olabiliyor ''onlar sana sadece bedenlerini sunar dünyanın en mükemmel erkeğiymiş gibi hissetmeni sağlamazlar..''
(bkz: hade abicim)
(bkz: christian troy)
- (bkz: sevişiyorum o halde seviyorum)
- doğru bir tespit sayılabilir. ama erkek de olsa (ohaaa!) sevebileceği insanla sevişmek ister.
~ön uyarı ağır küfür var~
maksat sikiş-sokuşsa sevişmez zaten, basar.
bir sana bir bana al gülüm ver gülüm
sev beni seveyim ki seni
dünyanin hali böyle
al gülüm ver gülüm
(bkz: kezban)(venom, 30.12.2007 15:04)
- ağır bir suçlama ancak sevgiyi ve sevmeyi öğrenememiş zayıf ruhların maruz kaldığı hata olabilmekle birlikte, bir hayli sevebilen erkek de bu dünya üzerinde bulunmakta olup, bir kısmı toplu şekilde savanah civarlarında görülmüştür. efsane olduğu söyleniyor, ancak ben bizzat tanıştım. bir süre birlikte yaşadım ve onlarları gözlemledim. onlar var!
(iussy, 30.12.2007 16:07)
|