birçok arının kafasını kurcalayan sorudur. bu sorunun cevabı da sevdimsenibirkere'nin muhtemelen internete işyerinden bağlandığı için ve geceleri de işyerinde olmadığı için internete,dolayısıyla da sözlüğe girememesidir. şahsım bu kanıya resmi tatillerdeki günün başlıkları arasında şiir,şair,şarkıcı ve şarkı sözü eksikliğini fark ederek varmıştır.
ali neden 31 çeken ayda 31 çekmiyor* ? hemcinsine dayılanan güvercin delikanlı mıdır? gibi bizi aydınlanmaya götüren sorular silsilesinin son halkası. konuyla ilgili olarak bir de şu var :
(bkz: başlık sıçmak)
"sevdimsenibirkere" dışında kimseyi pek ilgilendirmeyen, gerçek hayatta kendisine soracak kadar bile onu tanımayanları hiç ilgilendirmeyen, açıkcası beni de ilgilendirmeyen bir veya birkaç cevabı olan saçma sapan soru...
nedeni bilinmeyen kanayan bir yara... geç saatlerde biten işimden evime döndüğüm zamanlarda biraz kafa dağıtmak için sözlüğe giriyorum. evet lüksüm bu. ama gel gör ki onu gece göremeyince sabah işime gitmek içimden gelmiyor. bütün gecemi büyük bir hüzün dalgası sarıyor...bir kuşun kanadından kopan tüy gibi hissediyorum kendimi.. rüzgarda savruluyorum.. size ne mk girer girmez!