sülük gibi yapışacak bir türlü rahat vermeyecek başa bela olacak kadın tipidir.
daha yakışıklı ve daha çok parası olan bir erkek gördüğündeki davranışlarıyla eski davranışları arasındaki farkı çok rahat ayırt edebileceğimiz kadındır.
edit:: tecrübeye şaayan.
...deli diyorlar bana desinler değişemem , desinler değişemem ...
diyen kadındır.
ne ?
şarkının devamını söylüyor işte kadın ne var bunda ?
kalk bir siktir git çay koy denmesi gereken kadındır. çünkü yüz verilirse boku yediğimizin göstergesidir. bu lafın asıl meali elaleme verdim verdim içlerinde en saf ve zengini seni gördüm sana çok pis yapışcam haberin olsun dur.
büyük konuşan,anı yaşayan ve gelecek günler için peşin hüküm veren kadındır.gelecek günler ona neler getirecektir bunları düşünmek istemeyen, aşktan gözü kararmıştır.yaşayan her canlı için umut vardır bunuda aklından çıkarmamalıdır.
sakin olunuz efem, bekleyiniz yeniden seversiniz.bişeycik olmas, siz varsanız aşk yeniden var demektir...
büyük ihtimal kadir baba'dan veya kaya'dan (a.r.o.g.) dayağı yiyecek kadındır..
yaaaaallllan söylüyorsunnnnnnnnnnnnn
hayatına şarkı sözleriyle yön veren kadındır.bir sonraki hareketi muhtemelen facebookta iletisine "quzushuuum seni chok sefiyoyumm" yazıp profil resmine sevgilisiyle fotoğrafını koymak olacaktır.telefonu eline yapışık yaşar,dini imanı sevgilisi olmuştur.izlediği dizilerden,filmlerden etkilenen kadın olup ilgi manyağı, sevgi arsızı, triplerin efendisidir.
duygusal kelepçedir. boğar adamı.
sevdim seni bir kere başkasını sevemem diyen erkekten bir farkı yoktur