ben evleniyorum - biz evleniyoruz serisinin üçüncü programı. bu programda damat adayları - gelin adayları yerine prensler ve prensesler var.
rtük yüzünden üçüncü kez ismi değişmiş olan program...
ismi
1.
ben evleniyorumdan
biz evleniyoruza
2.
biz evleniyoruzdan sevda masalına
olmak üzere iki kez değişmiş program
küçükken oynadığımız dansa davet oyunundan esinlenerek hazırlanmış evlenmek üzere seçilmiş kişilerin rağbet ettiği yarışma programı...
genelde başına "bir" getirilir.uzun araştırmalarıma rağmen "iki" sevda masalını bir arada görme şerefine ulaşamadım.
insanlara prens ve prensesler adları verilerek onları havaya sokmaya çalışan biz evleniyoruz ve ben evleniyorumun başka bir versiyonu olan ebru akel'in sunduğu evde kalmış insanların katıldığı yarışma
bariz tutmamuş yarışma zira eve tülin'i sokuyoruz altyazısı geçtiğinde, ratinglerin tavana vurduğu söylenmekte.
bir grup geri zekalının düzüşmelerini izlemek için başlamış olan,ve zaten haddinden fazla koyun olan milletimizin karnını otla daha da doyuran,milyarlarca liralık kontör harcanmasına sebebiyet vermiş yarışmacık.
mühendislik öğrencilerinin (erkek) şimdilik yerden yere vurdukları , bir kaç sene sonra ise hala yayında olursa ' annemin bana seçtiği hatunu alacağıma gider kendi şansımı kendim bulur hiç olmazsa hediyeleri kaparım' diyerek muhtac olacağı, caner ve tülinler yetiştirmiş, ve nicelerini altyapısında barındıran kurum, kuruluş, yarışma
sabah programı yapan *dişi fırlamış aydın* a malzeme olan,insanları zorla
birbirine yamamaya çalışan abzurik tv yarışması.
(under, 23.04.2004 19:34)
damat adaylarının gelin adaylarında pardon prenseslerde aradığı başlıca özelliğin dişlerinin beyaz olması olan bbg türevi ilginç hadise
bana anlatmaya kalkma sakın.
inanırım çünkü.
sen anlatırsan inanırım.
öyle meyilliyim ki senin anlatacaklarına.
sevda,masallarda kaldı.
sus ne olur.