sevda demirel 

adana çık aradan

1. bu hatun kişisi öyle bi kişidir ki,deplasmanda hande ataizine tokat atmayı becerebilmiştir yani.sonra da zaten ününe ün katmıştır.vücudunun her yeri silikonlarla dolu olup kendini seksi zanneden fakat gelse de ilgimi çekemeyecek (!!) olan hatun.
    (agust bocuu muittin, 19.03.2004 20:04 ~ 09.08.2006 16:43)

2. gerçek adı fahriye elmas olan ve türkiyenin avrupa tarafından dahi tescillenen ilk silokonlusudur.
    (homo erectus, 19.03.2004 20:05 ~ 04.05.2004 14:32)
  3. arada bir orası burası basınç etkisiyle patlayan insan
    (alf, 19.03.2004 20:24)
  4. profilo alışveriş merkezinde görmemle "vaşş bu ne olm???" olduğum,anlatılması sözcüklerle zor olan,tavır hareket ve yaşadığı olaylar sebebiyle halk tarafından pek de hoş karşılanmayan dişican...
    (berti, 19.03.2004 21:23)
  5. yıldız teknik üniversitesi kimya mühendisliği mezunu olmakla beraber yaptığı işlerin diplomasıyla alakası olmayan bir televole bayanı
    (bermuda, 21.03.2004 01:13)
  6. her 'ne dedin sen¿' repliğinden sonra allah kahretsin ki aklımıza gelen ve karşındakine tokat atma şekillerine girmemize sebep olan kart insan..
    (bınar, 11.05.2004 10:57)
  7. televole kültüründen gelen silikon hatun.
    (telvin, 11.05.2004 12:18)
  8. lise yıllarında arkadaşlarla 7 bin doların kaç türk lirasına tekabül ettiğini hesaplamamıza vesile olmuş hatun kişi kimse.
    (wonderkid, 11.05.2004 16:42)
  9. (bkz. alamancılar)
    (skuba, 08.07.2004 04:28)
  10. çok akıllıdır kendisi. şöyle ki;

eğlence için telefonuyla banyoda, küvette çıplak fotoğraflar çekmiş. artık kendi mi çekmiş, arkadaşları mı çekmiş bilinmez, sonuçta çekmiş. ardından bu telefonu kadıköy'de bir telefoncuya götürüp üstüne biraz da para vererek yeni bir makine almış. çakal telefoncu da bu esnada tüm fotoğrafları kopyalamış. aradan biraz zaman geçtikten sonra bir internet sitesinde bu fotoğrafların diğer sevda demirel fotolarıyla beraber satışa çıkarıldığını görünce heyecana gelmiş. biraz önce gördüğümde, televizyon aracılığıyla site kurucusuna demediğini bırakmıyordu. "namussuz, ahlaksız, hırsız, vs"

tamam o sitenin bu fotoğrafları yayımlaması doğru bir davranış değil ama, sen ne halt etmeye banyoda yaptığın fantezileri kendi telefonunla çeker de makineyi değiştirirken bunları silmezsin ki? olmadı sevda 10 üzerinden 1 veriyoruz ve haftanın safı seçiyoruz seni.*
    (aqua, 08.06.2005 01:42)
  11. sokakta yürürken gördüğünüz en uzun boylu kadın, abartı makyajlı ve kıyafetli, upuzun saçlı, kocaman gözlüklü ise %80 ihtimalle sevda demirel'dir. insanın karanlıkta görse korkacağı biridir, kocaman dudakları ve kocaman göğüsleri ile. masallardaki bir dudağı yerde bir dudağı gökte tanımı cuk diye oturmaktadır kendilerine.
    (chrystal, 26.05.2006 17:17)
  12. zamanında hande ataizi yi canlı yayında tokatlayan şimdilerde ise "programına çağırırsa tekrar gelirim neden olmasın" şeklinde dosthane cevap veren eski manken fotomodel. tabi hande ataizi yoğurdu üfleyerek yer mi orası belirsiz.
    (dna, 21.10.2006 22:54)
  13. an itibariyle "ben allahı çok çok seven bir insanım" diyen kişi.
    (seanpenn, 24.01.2007 23:16)
  14. (bkz: silikon vadisi)
    (deniz büyücüsü, 27.03.2007 18:26)
  15. yapay bir fizik, silikonlu memeler, iğrenç bir surat, üstüne fahişe olduğuna dair dedikodular. zeka olarak da pek iç açıcı değildir. bu vasıflarla yakında milletvekili dahi olur. olmadı diplomat ya da elçi falan olur.
    (bkz: ne dedin sen)
    (h376, 27.05.2007 19:39)
  16. az geçkin, ama yapay da olsa, yine de güzel vücudlu hatun kişidir. ünlüdür kendi çapında, kendini banyo yaparken, kulisinde giyinirken falan kameraya çektirir...

hafif kadınlardandır diyebilir miyiz ki, eh diyelim o vakit.
    (kahnesty, 27.05.2007 19:41)
  17. dikkat çekmeyen insan.

yıllar önce bir yaz günü, hanımefendiyi görme şerefine nail olmuş bir kişiyim efendim. söylendiğinin aksine hiç te dikkat çekmeyen bir kişidir. çünki, yanımdaki şezlongta saatlerce güneşlenmiş ve ben onu değil de diğer tarafımda ki berkant
    * farketmişimdir.

yani, berkant, sevda demirel'den daha dikkat çeken bir şahıstır.

ama durumu benim saflıgıma bağlamak ta mantıksız olmaz. çünki, o gün ben uzun süre insanların bana neden baktığını anlayamamıştım. "allah allah" deyip, sağımı solumu örtmeye başlamış, hatta havluya sarınmıştım. sonra, havuza atlarken su sıçratan çocuklara;

"sersem çocuklar, dikkat etsenize, hede hödööö" diye, kulağımın dibinde bağıran, ahmet abi ses tonuna sahip, mor dudaklı birini görünce kendime geldim.

sonra farkettim ki, herkes ahmet abiye bakıyormuş, o an yıkıldım. anladım ki, şu dünyada sevda demirel kadar yerim yokmuş.
    (kabuklu badem, 27.05.2007 19:57 ~ 20:17)
  18. hande ataizine çatank şeklinde tokat atan şahsiyet....
    amerikadayım deyipte mersinde barlarda sahne alan "sevda demirel her gece sizlerle" şeklinde billboardlarda ilanlarını gördüğümüz medyatik kişilik...
    (pureevilmusic, 03.03.2008 22:19)