görseller
sevcan orhansevcan orhan
sevcan orhansevcan orhan
belki ilginizi çeker
  1. · daha senden gayri aşık mı yoktur
  2. · küçük armutlu
  3. · hem sesi hem kendisi güzel olan kadınlar
  4. · karadut rengahenk türküler 3
  5. · nem kaldı
  6. · yeni başlayanlar için türkü
  7. · beyaz show
  8. · senin olsun bu ömrüm
  9. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · marjinal isim meraklısı aile
  2. · sözlük yazarlarının hayalleri
  3. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  4. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  5. · ezel
  6. · annenin gençlik fotoğrafları
  7. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  8. · sözlükteki başarılı yazarlar
  9. · türkiye nin 3 büyük sineması

sevcan orhan  

1. halk müziğiyle iştigal eder. işini hakkıyla yapan, itü türk müziği devlet konservatuarı ses eğitimi bölümü mezunu gayet hoş bir hanımefendidir.

http://www.sevcanorhan.com/
    (selenge, 11.10.2006 20:46 ~ 20:48)
  2. türküleri gayet güzel yorumlayan hanımefendi kişi.
    birçok sanatçı geçinen kadından daha güzel olmasına karşın her zaman alçakgönüllü, olgun bir kadındır.
    trt de yaptığı türkü proğramlarında söylediği türkülerle gönülleri mest eder.
    (kagan7558, 18.02.2008 14:50 ~ 14:50)
  3. sesinin güzelliği yüzüne vurmuş ya da yüzünün güzelliği sesine vurmuş halk müziği sanatçısıdır,daha senden gayri aşık mı yoktur adlı türküyü muhteşem yorumlamıştır.evlendiğini de bilal12 arkadaşımdan öğrenmiş oldum,hüzünlendim,umarım hep mutlu olur...
    (vamişkunan, 11.08.2008 12:40 ~ 12:41)
  4. "nenni bebek" türküsü ile çıkmıştı karşımıza ilk. epey zaman oldu. şimdi bininciye dönüyor bilgisayarda, bir "adalardan çıktım yayan" diyişi var... "di gel bu dertlere dayan" diye inleyişi var... türküyü yakanın ciğeri nasıl yanmışsa, sevcan hanım'ın sesinde de bir kor, köz mü yoksa, işte öyle birşeyler var. dinleyeni sormayın gitsin. sorsanız da cevap üç noktayı geçmez.
    (şorşak kirpi, 27.10.2008 00:06 ~ 00:07)
  5. "bebeğin beşiği camdan yuvarlandı düştü damdan" deyu ağıtımsı ninnimsi bir türkü ile tee yıllar önce müzik piyasasına adım attı idi bu hatun kişi. o vakitler songül karlı'nın ilk günlerini kendine model almıştı. mazbut, türkü tadında (ne geyiktir bu da yahu) yaşayan, dekolte vermeyen, gerekmedikçe konuşup gülmeyen yani anneannelerimizin "maşallah tü tü tü" diye takdir ettiği televizyon yüzlerindendi. sonradan kendisi trt saz sanatçılarından biri ile evlendi, program yapmaya da başladı kurumda. meğersem kendisinin devasa 32 tekmil dişleri varmış kikirderken gözümüze kaçıveren. ellam populer kültürün her malzemesi mevcut. artık nerde ne espri patlatacak ve kendi esprisine gülerken straplez bluzu düşüp frikiğe mal olacak deyu beklemede millet. bu sabah trt nin sabah kuşağı programında da çok kötü fenaydı zira.
    (anophelos, 07.05.2009 23:19)
  6. pek bi güzel sanatçı.
    (hacktor, 07.05.2009 23:22)
  7. şu kadını gördükçe anlamıyorum adriana lima deyip ağzından sular akan türk erkeklerini. çok güzel kadın lan.
    (simliboya, 27.08.2009 03:52)
  8. gülümseyerek türkü söyleyebilen bir hanımefendi.

http://www.youtube.com/...
    (suskungeveze, 27.08.2009 04:05)
  9. kendisiyle bir tv kanalının klip programında "..koyun geldi, kuzu geldi, okuycudan yazı geldi, hacosmanın kızı geldi, hadi gari sen de gel" sözlerini barındıran türküyle tanıştığım,hemcinsim olsa da güzelliğine ağzımı açarak baktığım boylu poslu ama kocası yakışıklı olmayan halk müziği icracısı.
    başarılar efendim.
    (skolyoz, 27.08.2009 11:27)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil