sözlüğün yeni bekçisi.
hepimiz uyurken yoklama ekranını boş bırakmayan,onu rakip sözlüklerden gelebilecek olası tehditlere karşı koruyan arı.
ayrıca kendisi her dalda her insanla yaptığı enterasan muhabbetleriyle de bilinir.kaçırılmaması gereken bir yazar.
tanıdıkça tanıyasım,konuştukça konuşasım gelen yazar kişisidir.bu arkadaşımız kendisini sanata adamıştır.oyunlar yazar,oynar,şarkılar yazar,rap yapar. adıma şarkı yazacağını söylemiştir,yazmazsa iki elim yakasındadır.kahvaltıda votka içmek,esrarkeş abileriyle takılmak gibi tasvip etmediğim huyları vardır.tek temennim bu kötü alışkanlıklarını bırakmasıdır.onun dışında pırlanta gibi çocuktur.bağra basılan taştır.
kendisini önce 22 yıllık hayat hikayesini kısaca anlattığında takdir ettim. daha sonra ise musiki açıdan. aynı tarz müzikle insanı altına işetip sandalyeden de düşürüyor, tüylerini diken diken edip bambaşka alemlere de sürüklüyor. yeri geliyor sıkıcı ve bunaltıcı gece yarılarında kafadar rolüne bürünüp sabaha karşı anca bilgisayarın başından kalkmanıza sebep oluyor. ayrıca bizim adımıza sapık eşcinsellerle ve andaval 'kız msn var mı?'cılarla o görüşüyor, ardından bizi haberdar ediyor.* uzun ömürler diliyoruz kendisine. güneşli günler..
girilierini zevkle takip ettiğim ve takip ettirildiğim harika eserleri olan bir yazardır kendisi. sözlükte muhabbetimiz nasıl başladı hatırlayamıyorum ama git gide daha iyi oluyo her şey. en yakın zamanda bir zirvede görüp tanışmak istediğim biridir. eğer beni yemiyorsa ve mümkün olursa streetball: boy stepsi kalktı mı zirvesi'nde aynı takımda yer alıcağım yazardır.
ortalığı karıştırmakta üstüne yokmuş bunu anladım ben bugün. uydur uydur yaz tabi oh ne güzel. insan bi sonunu düşünür di mi? ben neden susuyorum sence hı? bi düşün bakalım. hey allahım ya.*
yoğun istek üzerine gelen edit: efendim aslında gerçeklerin yılmaz savunucusu, tehditlerden yılmayan bir insanmış. yanılmışım. evet..
80'lerden bu yana her türlü şarkıyı bulabileceğimiz bi arşive sahip insan..tavsiye ettiği şarkılar ise,dinlemeye değer..gecenin bi yarısı gülme krizine sokacak cinsten**..öyle ki,bi anda hayata bağlandım bu şarkılarla..peşini bırakmayacağımdır.sağol arkadaşım..
an itibariyle sol framedeki tüm başlıkları potansiyel yılmaz güney filmi olarak görmemi sağlayan yazar. (bi an evlilik içi tecavüz başlığını yılmaz güney filmi sandım)
bir süreliğine (6 ay kadar) kafa dinlemek adına cırdonstadt'a göç etmiş abimizdir , yılbaşını orada geçirecekmiş. yapma etme abi napacaksın o kadar cırdonla tek başına dediysem de dinlemedi , bira içip kuruyemiş atıştırcaz be oğlum deyiverip kilitledi hesabını.
o bir kenar mahalleli, o bir acayip adam, o bir sirkeci-halkalı banliyo trenlerine kaçak binen alayına isyankar,o bir sanat sepet adamı,o bir elinde das kapital bir elinde kelebek bıçağı taşıyan bıçkın delikanlı, o bir gangster rapçi.
adam gibi adamdır. sözlük hesabını kilitlediği için şu an yazamıyor, bana da kalan günleri saydırtıyor.* mükemmel rap şarkılara imzasını atan bu insanda yazma yeteneği, oyunculuk, muhabbet, ne derseniz var. ayrıca delidir. gecenin 2sinde arap şükrü eşliğinde nerdeyse bir büyük rakı bitirip sabah 8'de hiçbir şey olmamış gibi yürüyüşe gidebilir.*
süper sanat adamı,şarkılarını dinlemekten kendimi alıkoyamadığım* harika insan,komik aşkım*... istanbul'a taşınma sebebi bile olabilir...* bir de potansiyel cadde çocuğu ama en kral delikanlı...
özlemişim valla...her ne kadar tak mikrofonunu ver yine alttan alttan çoşkuyu desemde gaza getiremedim, yok abi mikrofonum takılı değil diye salladı beni ya olsun, big pimpin dinlemeyi özlemişim seth'ten. gitmiş kendini ücra köşelere kilitlemiş, şekeri elinden alınmş çocuk gibi mahsun ama bir o kadarda inatçı özleyin beni nidaları atmakta. gel diyoruz artık burdan kendisine, bir de rüyanda görsen inanma ama bir yandan da siktir ettim aşkı diyorum. bir de yk rulaz diye eklemek istiyorum. unutmuşum söylemeyi günün temasına oldukça uyan şarkılar çalarak son 15 dakikada bizi mest ve deli etmiştir.
pijamalarla cafeye geldiği zaman içimizdeki sevgi kelebeklerini hareketlendiren, bir sorunumuz olduğu zaman "abi bi baksana götüm sıkıştı" mesajlarıyla rahatsız edilen mahalleden abimizdir. engin bilgisiyle, yaratıcı fikirleriyle, güldürürken osurtan esprileriyle herkesten ayrı bir yere sahiptir mahallemizde. son zamanlarda yaşanan olaylarda üzmüştür karalara bağlamıştır herkesi.
sevindirici bir haber için claimchainer'e bağlanıyoruz..
alınan son bilgilere göre tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır, önümüzdeki günlerde olacak mahkemesinden hayırlı sonuçlar çıkmasını bekliyoruz.