|
|
- the oc'deki hastası olduğum karakter
(bınar, 23.10.2004 00:44)
- son bölümlerde summer a karşı iyice ağırlığını koymuş ve aslında ne kadar çekilmez olduğunu anlamış,o şımarık kızın kaprislerini çekmeyeceğini göstermeye başlamıştır.
- the oc'de seth cohen karakterini adam brody oynamaktadır. silik görünüyordu ama summer'a söylediği birkaç delikanlı sözle kalbimizi kazanıverdi kerata.
- (bkz: seth)
- the oc adlı dizideki en çok dikkat çeken karakterdir..seçimi sırasında her ne kadar bu kadar başarılı olacağı tahmin edilmese de olan oldu..dizi tuttu ve onu canlandıran adam brody acaip prim yaptı..herhalde dizideki durumu gereği onu beğenmeyen bir kız yoktur..nitekim olmaması gerek, şu erkek halimle bile güzel bir adammış diye düşünüyorum..öte yandan senaryo gereği acaip asosyal olan "sethelah ezekiel cohen" bölümler ve sezonlar ilerledikçe iyice azıtıp, o kız senin o kız benim moduna geçen bir tip olmuştur..the oc'nin 2. sezonunu izlemeyenler var ondan dolayı spoiler yapmak istemem ama çok bomba şeyler gelecektir başına..neyse efendim, dizideki rol arkadaşı olan richel bilson ile gerçek hayatta sevgili olan adam brody tarafından canlandırılan seth karakteri gerçekten de diziye renk katmaktadır..
(zeus, 08.07.2005 14:32 ~ 26.05.2007 02:39)
- (bkz: adam brody)
- giyinişine saygı duyulası dizi karakteri.
- dizinin son bölümünde summer'la evlenen kişidir. diziyi izlenilesi kılmıştır. süveterlerine hastayızdır ailecek.
- çelişkili bir karakterdir. cohenların şımarık çocuğu ryan'ın baş belasıdır. ancak çelişkileri summer'ı kendisine çekmiştir.
- repliklerinin hastası olduğum karakter.
- ezik görünmesine rağmen güçlü olması zekası ve kendimi kendisine fazlasıyla benzetmemle kalbimi kazanmış karakterdir. josh schwartz arkadaşımızı tebrik ediyorum burdan.
|