galatasaraya olan transfer haberlerini kesinlikle ve kesinlikle endişe ile takip ettiğim futbolcu. fenerbahçeye galatasaraydan daha fazla zarar vermiş futbolcu olarakta anılmaktadır aynı zamanda.
fenerde oynadığı zamanlarda çoğu fenerli eş dost akraba tarafından pek hoş sözlerle karşılanmayan, benimse fenerde oynadığını gördükçe sevindiğim fakat milli takımda görünce üzüldüğüm kazma+kalas karışımı defans oyuncularından biridir. diyelim savunma oyuncusunun harikulade bir top tekniğine sahip olması beklenmez önemli olan özellikler arasında adam kesme, hızlı ve atak olma, iyi pas yapma ve pozisyon gereği iç güdülerine dayanarak stratejik yer parselleme gibi özellikleri olması gerekir. fakat bu adam o kadar kötü savunma yapmasına rağmen, adam kaçırması, bariz ağır kalması, pozisyonlarda alakasız yerlerde durması vb. gibi özelliklerinde dolayı hala anlamam, aklım almaz fenerbahçe de nasıl bu kadar çok forma şansı bulduğunu. adam kaçırdığı için sanırım 2 defa kırmızı kart yemişti
cl de.
milli takımdayken de az yüreğimizi ağzımıza getirmemiştir, bir kere ben bu adamı
dengesiz futbol anlayışının temsilcisi olarak görürdüm. görürdüm diyorum çünkü fenerden ayrıldıktan sonra bir daha izleme fırsatı bulamadım. milli takıma seçilmiştir doğrudur fakat kaç maç oynamıştır milli takımda?
açıkçası yazımın başında da belirttiğim gibi galatasaraya olan transfer haberlerini kesinlikle ve kesinlikle
endişe ile takip ettiğim futbolcu. galatasaraya alt yapı harici pişmeye yani tecrübe kazanmaya veyahut temel yeteneklerini geliştirmeye gelen futbolcular oynamamalıdır.