saat 21.34, değerli yazar serooyu taşıyan trenin şu an istanbula ulaşmış olması gerekiyor, pek sevmedi
ankarayı zaten.
biloperatla hem fikirler, deniz yok bir kere.geçirdiğim en güzel cumartesilerden birini yaşattı bu süper forvet. çok güldürdü o ayrı mesele de, bir de küçücük ankarada bulamadım kendisini diye sitemler etti, yine cüce dedi. bir mutlu edemedim kendisini
*
bazen birini gördüğünüzde içinizde sanki onu daha önceden tanıyormuşsunuz gibi bir his oluşur, kendinizi o kişinin yanında rahat hissedersiniz, dilediğiniz kadar saçmalayabilir, içinizden geldiği kadar gülebilirsiniz, yanlış anlaşılma korkunuz olmaz. içinizden geçenleri rahat rahat anlatırsınız, o açıksözlüdür bir de. yeri geldi mi sizi de çevresindekileri de eleştirir, ama ona kırılamazsınız siz. seroo böyle bir yazar işte, insana güven veren, yalnız olmadığını hissettiren.
aspiringücünün muhteşem forveti, az biraz asabi,benim gibi bir
gülbeyaz hayranı, ilkay akkaya dinler, bir de bizim oralardan, ayırmaz kimseyi,
uykusuz okur, bana da bu zamana kadar okumadın geç kaldın diye kızar, hep söylenir
*, çok güler, ilk
piyuu yu da ondan duydum zaten. bir de
şeker babası o
*.iyi bir galatasaray taraftarı, normalde pek hazzetmem onlardan, ama bu ayrı bir seroo işte. tanımak lazım. hem sözü var bana, şeref tribününde yer ayıracak bana
*
ilerde izmir de yaşayacak evet, ha ben de orda olacağım için kaçar belki. aynı şehir sınırlarında tahammül edemezmiş bana, öyle dedi
*
iyi ki var, iyi ki tanıdım, iyi ki geldi. daha çok uzun zaman kafasını ütüleyeceğim belki, ama bilirim tahammül edecek bana. hem alınganlık yapamadığım tek insan o
*
abim
* beni daha çok seviyor ama, geldiğimde adıma zirve de isterim.
iyi ki varsın kardeşim, bu bir şans bence. iyi ki geldin, ankaraya da tahammül ettin.yine gel ama, sevmedin ama yine gel.
edit: tren rötar yapmış, geliş saati gece 00.30 u bulmuş, tüh bi tutturamadık
*