seroo  

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. kezman'ın hiçbir zaman galatasaray forması, hasan şaş'ın da hiçbir zaman fenerbahçe forması giymeyeceği konusunda anlaşmaya vardığımız çiftçi.. yüzü güleninden.. en azından şimdilik..
    (o6kara, 02.08.2008 03:08)
  2. itü vadi yurtları duyuruma anında cevap vererek beni şaşırtan ve sevindiren müstakbel yurttaşım..
    (mustafazmi, 12.08.2008 01:26)
  3. futbol konuşmakla olmaz oynamak lazım zirvesi sayesinde tanıştığım süper sevimli sempatik arkadaş. gerçekten. maç öncesi buluşmamızda organizatörün yanında oturan uzun saçlı bir tip dikkatimi çekti. bu kim lan? dedim. seroo imiş. sonra hoşsohbet felan. kalktık maça gittik. giyinildi sahaya bir çıktım ki bu saçları salmış, yukarıya da bir bandana takmış, sanırsın bir caniggia bir batistuta. aha dedim yaşadık bizde arjantinli topçu var. neyse efendim maç başladı. adam duvar adama attığım her top daha bacağımı yere indirmeden kalede gol tehlikesi. ulen dedim napıyon? abi dedi seni ısındırıyom. lan maç başladı dedim. arada da 4 gol tıkıştırdılar bize. ha öyle mi? dedi.
    gitti gol atmaya. maç 17-5 bitti. son dakikalarda kaleye sokmamakta ısrar ettiği bir top şanssızlık eseri direğe çarpıp grdi (asisti de ben yapmıştım) öyle gol attı. ama gelecek var.
    gelecekten öte, hayat var bu adamda.
    (heathcliff, 18.08.2008 00:17)
  4. vadi yurtlarında kaldığını bilseydim zirveye beni de götür derdim ya tüh. zira bugün pek bir hastaydım, hiç de çekilmiyordu o köpekler. bir dahakine geldiğimde görmek isterim kendisini, zira tanıdıklarım tarafından çok seviliyor*

not: ama ya bu bana yapılır mı, ben tektim bu yurtta kaç gündür. bir sözlüklü yoktu. hemde erkek yurdunda kalan kız modeli oldum iki dakikada*
    (kırmızıdenizyıldızı, 01.09.2008 03:37)
  5. kafa adam. samimi bi' de. muhabbeti de iyi. daha ne olsun lan?
    (strateji, 01.09.2008 16:29)
  6. forvet falan olmaz bundan. yalan o. derslerini de zar zor almış, darısı başıma.

ha birde, yok sana maç falan, sen kazana düştün*

edit: maçta attığı gollerden sonra bana lafımı yutturmuş yazar kişisidir.

(bkz: bozulmak)
    (bkz: muhteşem forvet)
    (kırmızıdenizyıldızı, 10.09.2008 00:28 ~ 06.10.2008 00:14)
  7. çok sık olmasada sözlükte uzun süredir konuşmayı başarabildiğim pek sevgili yazar arkadaşım, ayrıca bugün yazmış olduğu nick altı girimde de anlamışımdır ki değer vermeyi bilen biri, sadece duymuyor dinliyor karşısındakini, beni ben gibi tanımlamış resmen.. kendi nick altı girilerine baktığımda da anlamışımdır ki kendiside pek sevilen biri, e bende sözlükteki serooyu seviyorum, sözlük dışındaki serooylada tanışmak nasip olduğunda onuda sevip sevmeyeceğime karar veririm artık
    (nick bulmak pek zor iş, 22.09.2008 23:39)
  8. beyler şahsi oynamıyoruz zirvesi'nin organizatörlüğünü üstlenmiş okuldaşım yazar. kendisi bugünden beri bana küçük emrah muammelesi yaptı. şöyle ki biz bu arkadaşla aynı takımdaydık. bana ikide bir ''abi başka takımla oynamak istermisin, bak strateji'yle ol sen , iyidir o , onla ol sen onla ol'' , ben de teklifini kabul ettim gayet iyi bir niyetle , sonra bir de baktık ki ilk maçımız bu arkadaş ve takım arkadaşı ıssız'la, bize hiç acımadan 11 tane attılar. üstüne ezdiler ,dalga geçtiler. aslında strateji'ye dediğimi kendisine de söyledim zaten o 10. gole kadar herşey yolundaydı , o gol bizim konsantrasyonumuzu yok etti. bu arada sevdim lan ben bu adamı , güler yüzlü, konuşkan falan tam kral.*
    (cyclops1988, 27.09.2008 23:27 ~ 23:33)
  9. adaş kısaca. büyük küçük olayına döndük direk. ayrıca yol arkadaşım olur kendileri. beraber bir gün geçirmş olmamıza rağmen kendisiyle baya bir kahkaha attık, adeta ben gülmekten kırıldım. ayıldım bayıldım yani o derece. selam ederim buradan kendisine...
    (fernando, 07.10.2008 19:35)
  10. saat 21.34, değerli yazar serooyu taşıyan trenin şu an istanbula ulaşmış olması gerekiyor, pek sevmedi ankarayı zaten. biloperatla hem fikirler, deniz yok bir kere.geçirdiğim en güzel cumartesilerden birini yaşattı bu süper forvet. çok güldürdü o ayrı mesele de, bir de küçücük ankarada bulamadım kendisini diye sitemler etti, yine cüce dedi. bir mutlu edemedim kendisini*

bazen birini gördüğünüzde içinizde sanki onu daha önceden tanıyormuşsunuz gibi bir his oluşur, kendinizi o kişinin yanında rahat hissedersiniz, dilediğiniz kadar saçmalayabilir, içinizden geldiği kadar gülebilirsiniz, yanlış anlaşılma korkunuz olmaz. içinizden geçenleri rahat rahat anlatırsınız, o açıksözlüdür bir de. yeri geldi mi sizi de çevresindekileri de eleştirir, ama ona kırılamazsınız siz. seroo böyle bir yazar işte, insana güven veren, yalnız olmadığını hissettiren. aspiringücünün muhteşem forveti, az biraz asabi,benim gibi bir gülbeyaz hayranı, ilkay akkaya dinler, bir de bizim oralardan, ayırmaz kimseyi,uykusuz okur, bana da bu zamana kadar okumadın geç kaldın diye kızar, hep söylenir*, çok güler, ilk piyuu yu da ondan duydum zaten. bir de şeker babası o*.iyi bir galatasaray taraftarı, normalde pek hazzetmem onlardan, ama bu ayrı bir seroo işte. tanımak lazım. hem sözü var bana, şeref tribününde yer ayıracak bana*

ilerde izmir de yaşayacak evet, ha ben de orda olacağım için kaçar belki. aynı şehir sınırlarında tahammül edemezmiş bana, öyle dedi*
    iyi ki var, iyi ki tanıdım, iyi ki geldi. daha çok uzun zaman kafasını ütüleyeceğim belki, ama bilirim tahammül edecek bana. hem alınganlık yapamadığım tek insan o*
    abim* beni daha çok seviyor ama, geldiğimde adıma zirve de isterim.

iyi ki varsın kardeşim, bu bir şans bence. iyi ki geldin, ankaraya da tahammül ettin.yine gel ama, sevmedin ama yine gel.

edit: tren rötar yapmış, geliş saati gece 00.30 u bulmuş, tüh bi tutturamadık*
    (kırmızıdenizyıldızı, 12.10.2008 21:34 ~ 13.10.2008 08:16)
  11. öncelikle; kardeşim..

daha sonra dostum, arkadaşım, yoldaşım, takımdaşım diye tanımlayabileceğim harika bir insan. yer yüzünde çok az bulunabilecek değerli bir dost.

eveet işin resmiyet kısmını geçtik, gelelim biraz kişisele. efendim bu uzun saçlı, genç, yakışıklı, karizmatik, güleç ve gayet bilgiç güzel insanla tanışıklığımız, bir halı saha zirvesi* neticesinde başladı, gruba dahil olduğunda yanıma oturdu. nickimi söylediğimde, abi ilk defa duyuyorum diyerekten beni şaşırtmadı kendisi. yüzüme yüzüme vurdu tanınmamışlığımı. eğer şu an birazcık tanınıyorsam bunu o an yaptığım hırsa borçluyum sevgili dostlarım. *

işte o maçta keşfettim kendisini ve derhal takımıma* aldım. dönüş yolunda da bana eşlik ederek eşsiz sohbetiyle bana keyifli dakikalar yaşatmıştı kendileri hatırlıyorum. bu zirve sayesinde kurulan arkadaşlığımız zaman geçtikçe ilerledi, sağlamlaştı. daha sonra beraber gidip döndüğümüz ada zirvesi dostluğumuzu sağlam bir temele dayandırdı ve ben bu adamdan bir daha kurtulamadım açıkçası. şaka lan şaka kim kurtulmak istemiş ki. bu saçlarını kıskandığım adam, kısa sürede dost statüsüne ulaştı bende. değerlidir, değeri ve yeri farklıdır her daim.

bi de bana laf atmaları olmasa * yok ağlakmışım, sözlüğün tüm kızlarını tanıyormuşum, yok fernando yu ondan daha çok seviyormuşum*, yok ondan daha yakışıklıymışım, yok çok çapkınmışım.. bırak lütfen bunları sevgili seroo cuum. çalış seninde olur azizim. kıskançlanma lütfen *. bu arada ankara ya gitti kendileri yakın tarihlerde, benim minik kardeşimle * buluştu, buradan ona özlemlerimi götürüp oradan bana onun özlemlerini getirdi. kendisi iyi bir taşıyıcıdır. buradan bunu anlayabiliyoruz *.

çok kafa ve geyik bi insan bu seroo. yani iyi değerlendirilirse iyi malzeme var bu çocukta aslında. iyi de yazıyor bakmayın biraz kasması gerek, kısa tutuyor cümlelerini.. biraz daha geliştirirse kendini daha iyi yerlerde olabilecektir kardeşim inanıyorum. (aha bi eleştirmen olmadığım kalmıştı, buna da el attım tamamdır)

kendisinin aspiringücü ne katacağı daha çok şeyler var ikinci kaptan olarak. güzel iş bitiriyor açıkçası, tüm pis işlerimizi hallediyor. seviyoruz, takip ediyoruz efendim bu pisliği. iyi ki var, iyi ki bizimle. hep bizimle olması dileğiyle..
    (biloperat, 14.10.2008 00:52)
  12. beşinci nesil şanssız forvet
    (heathcliff, 22.11.2008 20:57 ~ 21:10)
  13. iddaa üzerine açtığı pes zirvesinde beşiktaş forması giydireceğim yazar. zirvetöre yazdıklarına baktım, yok ortada iddaa varmış, benle maç yapacakmış yenilen rakip takım forması giyip poz verecekmiş bikbik de bikbik.

halbuki olayın aslı şudur
    -----spoiler-----
    -* olm sizin formalar çok güzel lan, üstüme giycem de utanıyorum millet yanlış anlar diye
    +* giy abi manyakmısın nolacak, kendisine yakışanı bilmeli insan. ne o cicili bicili renkler
    - öyle de abi abi ne bileyim
    + sen bilirsin olm.
    - ya iddaaya filan girsek, benim kaybedeceğim bişey olsa, mazeretim olur lan
    + tamam winning atalım yenilen giysin
    - aaa olur lan! zirve açayım dur
    -----spoiler-----
    (anakin, 25.11.2008 15:43 ~ 15:43)
  14. 1 sene aynı yurtta kaldığım ve pek çok ortak organizasyona girdiğim gerek sami yen'de gerek taksim'de gerekse yurt odasında film izlerken yanımda olan, sohbeti hoş sağlam gs'li yazar.

ha bir de otobüste uykusuz okumamasını rica ediyorum burdan kendisine. *
    (yaratıcı nick bulamadım, 20.12.2008 17:35 ~ 17:36)
  15. dünyada bir yerdeyim ben
    yol kenarında su birikintilerindeyim
    yerim yurdum yoktur benim
    yarim yurdum yoktur benim
    sadece gökyüzüne göreyim

uzak yerler çeker beni
    isterim ki gemilerle gideyim
    bugün burda şarkılar söylerim
    ben kendime şarkılar söylerim
    ama yarın hiçbir yerdeyim

bir gün, dönüp arkama baktığımda gülümseyerek hatırlayacağım, bana kızabilen, bana şaka yapabilen, nadir insanlardan biri o.
    onun gibisini hiç tanımadım, acının rengi dinletip (zorla) yalnızlığımı başıma kaktığında bile kızmadım.
    iyi ki, ama iyi ki var o.
    dünyada bir yerde, 480 km uzağımda, ama kansızım diye et yemem için başımın etini yiyebilecek kadar da yakınımda.
    onu çok seviyorum, belki kazım abinin konserine gidemeyiz beraber, ama ilkay ablanın* kafesine götürecek ben geldiğimde. iyi ki varsın, süper forvet, canım kardeşim
    (kırmızıdenizyıldızı, 28.12.2008 23:18 ~ 23:19)
  16. juan pablo sorin saçlı yazar. çocukken mahallede sonay diye bir eleman vardı, uzun saçlı falan. süper futbol oynardı bu ibne. herkesi çalımlar malımlar golü atardı. bize de maçta hep koyardı bu mahalle, acaip kıskanırdık bu elemanı. bir arkadaşıma "bu kim lan çok pis oynuyo" diye sorduğumda "olm sen asıl onu basketbolda gör" diye cevap vermişti. ben de o zaman karpuzlama tabir ettiğimiz şutları bile atamam, potaya yetiştiremem. "basket oynayak la senin boy da var biraz" teklifiyle gelen çocuklara "eööö annem çağırıyee yemeğe" falan diye kaçamak cevaplar veriyorum falan. bu ibneyi bir de basket oynarken gördükten sonra hepten soğudum oyundan. bir ara dövmeye falan da kalkıştım da götüm yemedi, zira büyüktü bu biraz benden. bir de dayak yerdim üzerine hıyarlığım tescillenirdi tam olurdu amına koyim.

"niye anlattın lan bunu çok sikimizdeymiş gibi" diyen sizler haklısınız da, bağlıycam şimdi. ilk olarak bu seroo şahsıyla kürek halı saha zirvelerinden birinde karşılaştık. ilk gördüğümde başımdan aşağı kaynar sular boşaldı ey sözlükçüler. aynı o sonay ibnesine benziyordu kendisi. çocukluk anılarım su yüzüne çıkmıştı. "eheheh ne güzel gülüyoruz eğlenceli yazarlar falan" dadında giden zirve birden apayrı bir boyut kazanmıştı. yediğim beşlikler, ayağımdan alınan toplar, kesilen paslarım birer birer aklıma geldi. "ulan hazır iki gramlık itibar kazanmışım hepsi gidecek" diye düşündüm. meğerse yanlış düşünmüşüm. daha ilk zirveden bu adamla bir kaynaşma olayına girdik. özellikle efsanevi 2 kasım 2008 aspiringücü bayan münih maçı ile anlamıştım ki, bu adam sonay gibi değil kesinlikle. karşımda çok etkisiz oynamıştı. bir çalım bile atamadı bana efendim. sonay olsa çimleri yemiştim amına koyayım. üstüne üstlük sıcakkanlılığıyla, dostane tavırlarıyla da beni çok etkilemişti. isminin önüne bilimum klişe övgü sözcüğü ekleyebileceğiniz(hoşsohbet vs) bu şahısla aramda yavaş ama sağlam ilerleyen bir dostluk gelişiyor.

kendisine hiç anlatmamıştım bu olayı ama çocukluğumla yüzleşmemi sağladığı için kendisine teşekkür ediyorum.
    (albiceleste, 28.12.2008 23:55 ~ 23:56)
  17. (bkz: ayaklı çan), aziz dostum, güzel insan...
    (nommo, 29.12.2008 19:18)
  18. şu dünyada gördüğüm en pozitif adamlardan biri. tipi pozitif. aha bak resmini çiziyorum aynısını: +
    (busburak, 02.01.2009 20:33 ~ 03.01.2009 00:57)
  19. güzel yazın diyorsun ya ey sözlük, bu adam hakkında güzel bir tane kelime gelmiyor aklıma. neresinden tutsam sapı elimde kalıyor. ne yazacağımı şaşırmış vaziyetteyim. hayır şimdi çok kötü şeyler de yazmak istemiyorum. nasıl yapsak anlamadım. bu kısım böyle kalsın şimdilik, aklıma bi'şey gelince yazarım ben. bak kimse ellemesin yazık olur. çocuk bekliyor.

hassiktir notu: lan tam aklıma bi'şey gelmişti, unuttum mk. vallaha kaldı burası böyle gördün mü?
    (gözünefartutulmustavsangibi, 07.01.2009 18:35 ~ 13.01.2009 15:44)
  20. "boynuna o yeşil fuları sarma çocuk
    gece trenlerine binme, kaybolursun
    sokaklarda mızıka çalma çocuk
    vurulursun.."

en çok ona yakışıyor, hep olsun. hep yanımda olsun, bana kızabilmesine, beni eleştirmesine tahammül edebildiğim yegane insan.
    özgür ruh o..
    ernesto
    (kırmızıdenizyıldızı, 19.01.2009 01:18)
  21. özsütte elektriklerin kesilmesinin sebebi, her daim bizi gülümseten vapurda mercimek* ve beni anlamayan, kaçacağımı dilimize dolayan, onsuz ortaköyün tadının olmadığını farkettiğim,tokasını kaptıran, her daim benle uğraşma potansiyeline sahip olan, grubumuzun (karga, mercimek,biloperat,ayka) vazgeçilmez elemanı, çok sevdiğimiz yazar.

ha evet cumhuriyet işkembecisi yokmuş, evet pinti de azcık*
    ama o olmasa, bu kadar gülemeyiz, o ve biloperat olmasa kesin kaybolmuştum.
    o gerçekten de hödük bilinen dük*
    iyi ki var, hep de olsun muhteşem forvet.
    (kırmızıdenizyıldızı, 09.03.2009 20:48)
  22. sözünün eri olmayan, ancak layık olmadığı bir takımda kaptanlık yapabilecek kadar şansı yaver gitmiş, nam-ı diyar çakma kristiyano ronaldo (yazılışı bile çakma, düşünün artık), duygusuz, yontulmamış uzun saçlı, köse bir yazar arkadaş.

şekerpare alcan olm bana, editlemicem alana kadar. ahada yazdım buraya, pis herif.
    (biloperat, 12.04.2009 00:38 ~ 00:39)
  23. hakkında bu kadar çok giri girilince gol attı sandığım şanssız forvet.
    (heathcliff, 12.04.2009 01:43)
  24. çok kritik giallorossi maçından önceki akşam kadıköyde içki masalarında çekilen fotoğrafları basına sızmıştır. ikinci bir batuhan karadeniz vakası yolda.
    (merdaneli çamaşır makinesi, 19.04.2009 10:13)
  25. tırt forvet çakma hakem. abi adamlar kendi sahasına geçince başlayın diyerek büyük bir basiretsizlik örneği göstermiş sözde hakem. ulan adam biraz inisiyatif alır be. üzüldüm incindim. takım arkadaşlarına bok atan bi zihniyete sahip kendisi. bunları 10 dakikalık yürüme mesafesinde idrak ettim. heralde 1 saat oturup konuşsak neyse rencide etmek istemiyorum lan seni. maçımız olsa da silkelesem biraz seni.
    (herut, 20.04.2009 00:09 ~ 00:10)
 sayfa  / 2