seri eksi oy veren ibneye açık mektup 

adana çık aradan

1. "muhterem seri eksi oy veren ibne,

ben ki naçizane bir sözlük yazarıyım. ufak bir numunesi olduğum şu yazar güruhunun tüm bireyleri gibi, mütemadiyen; bilgi, tecrübe, geyik, zırva ve saçmalıklarımı elime geçen yazarlık imkanı ile hoyratça kullanma çabası içindeyim.

biliyorum. ben gibi iki üç müteakip eksi aldığı için sana sitem eden çok yazar var benim gibi. ama lütfen bizi anlayışla karşıla. ne kadar yakınsak da senin ilgini cezbetmeyi seviyoruz. lütfen bize daha çok zaman ayır.

sen ki sözlüğün en büyük değerisin, bize lütfundan ihsan et ve oylarından mahrum koyma bizi.

sen ki sözlüğün tüm girilerini okuyanı ve bilenisin. oy verdiğin her bir giriyi vitrinlerimize yerleştirip mesajımızı dünyaya duyarmamıza destek verensin.

saygı ve sevgilerimle,

azwepsa esdamze"

(bkz: @1554719)'den alıntıdır.
    (azwepsa, 12.06.2007 12:13)

2. lan ibne,

sattın beni. neyse ki refik ibnesi de azmış geldi bizim sokağa yakaladım şerefsizi. dönüyorum, bulmayayım seni. ayrıca hakkında bazı dedikodular duydum, doğruluğunu bilmiyorum.
    şöyle ki:
    en boktan el öpüşü bile orijinal, la desene fitili de var kremi de.

ulan şerefsiz,
    sen! koparıp burdun fil taşağını(fil dayan!). sabunlu suda portakal düşer mi be?
    öne oturdum,
    öyleyse ver bari, öyleyse bana iki defa. göğüse mi dar o? değişebilir, seri eksi oy veren ibne.
    (kampus onunde korsan cd satan sivil polis, 14.06.2007 13:14)
  3. vazgeçemediğim;

nicedir sensizim, özlüyorum olmayan statümü rezzan kiraza düşürmene bile razıyım o derece kanırmış durumdayım.. şahsım kutucuğunda en sevilmeyen eserler kısmında derece yapabilme ihtimalini seviyorum.. bekletme beni, gel hadi...

eksi aşığın...
    (ornitorenk, 16.06.2007 04:56 ~ 04:58)
  4. ey yorganının kısa gelmesi ümidi ile kavrulup, tutuştuğum eksiden sorumlu devlet bekârı,

mouseni yeni aldığından mı bilinmez ama bir şekilde hadiseyi loopa bağlamaktan kaçınmadığın su götürmez bir gerçek.enerjini strateji oyunlarına harcasan ya da sosyal hizmetlerde gönüllü olarak çalışsan da, müebbet eksiye çarptırdığın girilerden kurtulsak.

bir national coğrafya öğretmeni ...
    (corvo, 16.06.2007 05:54)
  5. sayın seri eksi oy veren ibne size mektup yazacaktım ama şiir etkili olur diye düşündüm:

sözlüğün ozanları

sen itü sözlüğün yazalarını
    durdurabilir misin sandın?
    girilerin manasını
    susturabilir misin sandın?

korkmuyoruz eksilerinden
    mouse tutan ellerinden
    ürkmüyoruz ibneliğinden
    ve gizli eşcinselliğinden

boyun eğmeyiz asla sana
    eksilesen bile girilerimizi
    biz doğarız statülerimizden
    gücün varsa durdur bizi!

sözlüğün ruhundanız biz,
    yılların ayarı bizde
    yüzlerce yazarımız var
    ışıldar durur sözlükte

tutamassın eksilerine
    yazarların ışığını
    susturamassın oylarınla
    sözlüğün yazarlarını

boyun eğmeyiz asla sana
    eksilesen bile girilerimizi
    biz doğarız statülerimizden
    gücün varsa durdur bizi!
    (nigra, 12.07.2007 15:57 ~ 16:06)
  6. bak beyim, sana iki çift lafım var. koskoca adamsın. paran var, pulun var, herşeyin var. binlerce kişi çalışıyor emrinde belki. yakışır mı sana girilerle oynamak. yakışır mı bunca masum giriyi bu karda kışta eksilemek, en sevilmeyenelere sokmak? ama nasıl yakışmaz! sen değil misin en yakın arkadaşının bile yüzüne gülerek arkasından eksiyi basan, bir damlacık saaddeti çok gören! anlamıyor musun beyim, bu insanlar artılanmayı seviyor. ama ben boşuna konuşuyorum. artılamayı tanımayan adama artılamayı anlatmaya çalışıyorum. sen büyük yazar, binlerce giri sahibi, eksileme uzmanı seri eksi oy veren ibne. sen mi büyüksün? hayır ben büyüğüm, ben, sürrealist. sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç. gözümde "bilmiyorum ne olacak" oyu kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne bana ne de diğer yazarlara hiç birşey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi. çünkü biz birbirimize artıyla eksiyle değil, düşüncelerimizle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz ve artılıyoruz bolca. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin eksi oyların yeter mi sanıyorsun? dokunma artık girilerime. dokunma arkadaşlarıma. dokunma o eksi oy butonuna. eğer bir eksi oy daha alırsam; ben, ömründe bir karıncayı sikip belini bile incitmemis olan ben, sürrealist, hiç düşünmeden basar eksilerim seni. anlıyor musun? eksiler, dönüp arkama bakmam bile.
    (sürrealist, 21.11.2007 11:23)
  7. seri eksi oy veren, sevgiye muhtaç, statü düşkünü ibnetör kardeş,

mektup yazma özürlü beni bile, bu mektubu yazmaya teşvik ettiğiniz için öncelikle teşekkür ederim. uzun uzadıya yazma kabiliyetim olmadığından size olan duygularımı kısa ve öz ifade etmeyi tercih ettim.

harbiden ibnenin önde gidenisin ama istikrarına hayran kalmamak elde değil. gece 12'yi sabırsızlıkla bekleyip, çalışmalarının sonucu olan statü düşüşlerini gördükçe birbirine eklediğin orgazm sigaralarınla sana mutluluklar dilerim. ayrıca sanal alemde değil gerçek hayattaki statünün dibe vurmasını temenni ederim.

not: eğer mektubum eline geçtiğinde bir değişiklik yapıp okuma zahmetinde bulunursan bir mesajla bana ulaşmanı rica ediyorum. hep böyle ibne kalman dileğiyle..
    (applepie, 12.12.2007 00:20)
  8. arkadaşım ibne,

arkadaşım dediysem seni sevdiğimden falan değil. gizli ibnelik kriterlerinin hepsine haiz olduğunu biliyorum. kafayı bana taktığını, her girime eksi verdiğini ise dünya alem biliyor, sadece ben değil. ha sen kendini bilmiyorsun bir türlü, orası aynı.

aslında umrumda değil eksi oyların. hatta bu giriyi de, eksi oylarına karşı yoksunluk krizi içindeyken yazıyorum. biliyorum ki anında eksi oy vereceksin, ben de bugünün bir anlamı olduğuna inanacağım. umrumda olmasa da, alışkanlık senin oylarını görmek belki.

neyse bu kadar yeter. eksi oylarını bekler, canı gönülden küfürlerimi iletirim.

maia
    (maia, 12.12.2007 15:13)
  9. sevgili seri eksi oy veren ipne,

sana bundan sonra seovi diyeceğim umarım kızmazsın. veya vazgeçtim ipneliğini belirtmek için seov ipne diyeceğim kızsan da umrumda değil.
    sözlükte klavyeyi kullanarak giriler yazmaktaydım. doğruydu veya yanlıştı girilerim bilinmez. ki sonra şahsım tuşuna bastım. bir de ne göreyim sırayla bütün eserlerime oy verilmeye başlanmış. ehehehe dedim içimden.baktım hakkatende en sevilmeyen eserlerimin numerik sırası 3 den 4 e sonra 5 e yükseldi. neyse dedim. ha bu arada sanırım bir grupsunuz çünkü sanatımın doruk noktalarıen sevilmeyenlere sokmanızı gerçekten takdir ettim. gözümde diğer seovilerle daha en sevilmeyenlere düşmedi diye geyik yaptığını görür gibiydim. gülümsedim. sen ve arkadaşın seovilerin ne kadar yeteneksiz ve ne kadar eksik olduğunuzu gördüm. sinirlendiğin seni üzen birşeyin altına cevap yazmak veya arkadaşım olmuyor böyle diye mesaj atmak yerine eksilemeyi seçtiniz. kişisel yeteneksizliğinizin veya kendinizi kelimelerle savunma yetinizin getirdikleri ile yaşamak zaten hayatın diğer dallarında sana yeterince zarar veriyordur. bu yüzden seni mutlu edecekse eksile, eksileki günlük hayattaki geride kalmışlığını bir nebze olsun unut ve kendi sınırlı seovi çevrende anlatıcak birşeylerin olsun.
    neyse çalışmalarınızın devamını diler gerçek hayatta oy kullanmamanı temenni ederim.

not: oy butonlarının yanındaki mesaj fasilitesini kullanman dileğiyle
    (dream of the endless, 24.12.2007 22:31 ~ 22:33)
  10. lan taa ilk günden ibne olduğunu tahmin etmiştim ama bu kadar ibne çıkacağını hiç düşünmedim. sevgiler dostun
    (horasco, 24.12.2007 22:46)
  11. sevgilim, balım, cancağazım, bidenem, alın yazım, eksi oy verenim

nasılsın, iyi misin? bizi sorarsan, biz çok iyiyiz. çoluk çocuk, torun torba ellerinden öper. ama sana karşı hepimizde bir kırgınlık, bir soğukluk var. ne zamandır aramıyor, hal hatır sormuyorsun. biz aramasak görüşemeyeceğiz. geçenlerde sana işim düştü iki dakkanı ayırmadın, çok kırıldım. (bkz: @2148571) sana açık zarf attım ama senin daha önemli işlerin vardı, değil mi? ulan tanımadığın etmediğin adamlara satıyorsun beni. niye lan, niye? ben söyleyeyim, sırf popüler olmak adına. belki sinirlenir de seri eksi oy veren ibne başlığına iki sallar, adın sol tarafta gözükür diye. al işte sinirlendirdin sonunda beni. eksi istatistiklere oynuyorum diyorum lan. anlamıyor musun? eğer beni düşünüyorsan evine dön. gel bana yardım et. eksi taraftan fethedelim sözlüğü. yok eğer gelmem dersen o zaman nato kafa nato mermer ibnesin, haberin olsun.

selamlarımla. allah'a emanet ol. öperim yanaklarından.
    (endergelisencaykurrizeataklari, 24.12.2007 23:02)
  12. sevgili seri eksi oy veren ibne

girime başlamadan evvel bir takım hısım ve akrabalarını en içten hayvani iç güdülerimle selamlarım.sonunda seninle tanışmak bana da nasip oldu.sayende sevilen eserim kalmamış olması sonucu bu durumu skime danıştım.kendisinin hiç umrunda olmadığını öğrendiğim vakit bunu seninle de paylaşmak istedim.

not: partnerin seni aldatıyo.

credit: seni kaale alıp mektup yazdık ayıp ayıp*
    (sıracalı, 26.12.2007 16:41 ~ 17:07)
  13. (bkz: wondrous a açık mektup)
    (vincent vega, 26.12.2007 16:51)
  14. statüsü athena, girileri müstesna
    bilgisi bir derya, tecrübesi dünya
    parmakları şimşek, oy verişi şipşak
    seri eksi oy veren ibne kardeş,

çok şükür, işlerim çok iyi bu aralar. yetişemiyorum bile talebe. allah senden gani gani razı olsun. eğer ki bugün oy pıtırcıkları sayesinde altıma bir porşe cip çektiysem bu senin sayendedir. senin verdiğin oylardan kaçan, ürkek, titrek ve sarsılmış oy pıtırcıklarına açtığım servisle* sığınacak sakin bir liman sundum.

gün geçmedi ki senden kaçan bana gelmesi, saat bile geçmedi. ben de en az senin kadar çalıştım ve çabaladım. şimdi çok zenginim. sen sağol, oy pıtırcıkları sağolsun...

her geçen gün senin de iyi haberlerini alıyorum. hız kesmeden mesaiye devam. allah yolunu açık etsin mesai arkadaşım.

bu arada duydum ki sırf oğlan kaldırmak için yeni bi gay bar açıyormuşsun. tüm masaları, sandalyeleri de benim sana hediyem olsun.

hadi kolay gelsin.

azwepsa esdamze
    (azwepsa, 26.12.2007 17:27)
  15. sevgili ibne işinin başındasın gözümden kaçmadı değil, aman inerken dikkat et.
    (horasco, 02.01.2008 12:35)
  16. sözlük yazarlarının girilerinin beğenilmemesine duyduğu sitemdir.
    (desperation, 02.01.2008 12:38)
  17. seri eksi oy veren ibne;

uzun zaman oldu yazmadım sana. baktım yine vermişsin eksileri. dedim şuna açık bir mektup yazayım, hislerime tercüman olsun. hatta "marka insanı" emrah'ı çağırmayı bile düşündüm; malum mütemadiyen girilerimi sikmektesin.

her neyse, gözüm canım ciğerim sen biraz boş kaldın bu ara sanırım. diyorum ki; kayser'in yanına staja git biraz takıl hava al gez toz.

azwepsa denilen insanın, sana yukarıda belirttiği o sandalyeleri bilmemneleri göndermediği de aldığım duyumlar arasında. ne kadar ibne olsan da, bu sana bile yapılmaz be kardeşim.

eksilenmemiş birkaç girim var; gözünden kaçtı sanırım yoğun mesain arasında. onlara da bi atıver. son maruzatım buydu.

sana her zaman kapımız açık; gelirsen bekleriz bizim bu tarafa.

gözlerinden öperim;

maia
    (maia, 02.03.2008 19:47 ~ 19:48)
  18. statüye inanmıyorum ancak seri eksi oy veren bir ibne var.
    (1925, 02.03.2008 19:51)
  19. kanka naber,

olm millet uyuz oluyo lan. neyse sen gene de kimseye benim sana isimleri verdigimi soyleme. diger nicklerle falan yazmaya da devam et işkillenmesinler. gerçi kafaları da basmiyi ama olsun. abi bu aralar bu savaş geyiğine çok şey oluyo, mümkünse biraz uzat mesaiyi. adamların sevilenlerine giriyo ne demek lan bu?

aksatıyosun bu aralar yakışıyo mu hiç kanka?
    hadi abi ha gayret. bu arada ibne falan diyolar senin için? bilmediğimiz bir şey varsa söyle götü kollayalım.

neo
    (neo, 02.03.2008 19:51)