belki ilginizi çeker
  1. · seri eksi oy veren ibneler zirvesi
gündem
  1. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  2. · boylumlama
  3. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  4. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  5. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  6. · bir kadının bilmesi gerekenler
  7. · okan bayülgen
  8. · dizzy
  9. · ironic

seri eksi oy veren ibne tarikatı  

1. uzun zamandır ortalarda görünmemekle beraber(ki bu kişilerin çoğu bildiğim kadarıyla artık sözlükte değil) tekrar hortlamış güruhtur.

öncelikle seri eksi oy veren ibne kimdir nedir tanıtmakta fayda görüyorum ki en gerçek ve doğru bilgi için çeşitli kaynaklardan yararlanmak mümkündür. mesela tam olarak (bkz: @392860) da anlatılandır bu kişi.

seri eksi oy veren ibne tarikatının geçmişine bir göz atmak gerekirse, sözlük henüz 1 yaşını doldurmadan evvel "bakalım nasıl tepki vericekler lan" şeklinde bir geyiğin üstüne atılmış kolpa bir kişilikti. tabii ki hemen pek çok inanan edindi. insanlar yediği her eksinin bokunu seri eksi veren ibneye yüklediler.

seri eksi oy veren ibne tarikatı'da böylece güçlendi, birbirine destek çıktı. her birini birleştiren bir ortak payda vardı sonuçta. (bkz: ego)
    insanlar yazdıkları şeylerin başkaları tarafından beğenilmesi gerekliliğine o kadar şartlanmışlardı ki, belki biraz kaba bir tabirle* yazmış oldukları yarrak gibi girilerin bile kabahatini seri eksi veren ibnede buldular. statülerini sorun ettiler, "aa benim statüm neden balkabağı ? oysa ben harika bir yazarım, çok komiğim, sempatiğim" nidaları yükseldi.

sonuç felaket. insanlar saldıracak nokta ararken onlara verilen hedefe dört elle sarıldılar. eminim ki onlar da böyle bir şey olmadığının pek ala farkında. hınçla nefretle saldırdılar. böylece seri eksi veren ibne tarikatı da tarihte yerini almış oldu.
    başlıklar açıldı, sayısız giri girildi vs. "bak bana da dadandı, aslında ben çok iyi yazıyorum, kasıtlı bi olay var" şovu aldı yürüdü bir şekilde.
    belki sürü psikolojisi, belki kompleks, belki hakikatli bir saflığın ürünü olabilir.
    ha pek ala şu da olabilir. "seri eksi oy veren ibne tarikatı bizzat kendileri seri eksi oy veren kişilerdir", veya en az bir kişiye vermişlerdir ve bundan dolayı bu kadar tedirginlerdir, tetiktedirler veya durumdan bu kadar emindirler.

konu ile ilgili bkz, tantra demeyi çok isterdim ama diyemem malesef.
    konu ile ilgili (bkz: seri eksi oy yediğini sanan embesil)
    (radiance, 08.12.2005 00:50)
  2. (bkz: illuminati)
    (azwepsa, 08.12.2005 14:28 ~ 14:29)
  3. (bkz: eksiminati)
    (bkz: ibneminati)
    (olty, 04.06.2006 19:51 ~ 20:26)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil