|
|
- alakasız girileri eksilenen yazarın cümlesi.
- (bkz: farz-ı kifaye)
- seri eksi bombardımanı yapılmış yazarın sözlük kurallarına dahilinde sitemidir. bende selam ediyorum kendisine.
(bkz: seri eksi oy vermek)
(bkz: seri eksi oy veren ibne)
(bkz: seri eksi oy veren ibne olarak kariyer yapmak)
- "ardından biraz da okşarım" diye devam edilmesi gereken ağıt.
- sözlükte an itibariyle dolanan arkadaşa "merhaba" demektir.
-merhaba kardeş, nasılsın, tatmin oluyorsun değil mi?
-girilerinize duacıyız.
- "sen kimsin arkadaşım,bugün canın çok mu sıkıldı, psikopata mı bağladın" dedirten selamdan başka herşey söyletebilecek kişiye gönderilen inceden ayarlı mesaj
- yazarın eski girilerini su yüzüne çıkartıp, hepsine birden toptan eksi oy veren bu kişiliğe, unutulmadığını belli etmek için girilere editlenerek konan mesaj.
- (bkz: seri eksi oy veren ibneye hümanist yaklaşmak)
- (bkz: seri eksi oy veren sapık)
(bkz: sayılmazlar parmak ile tükenmezler kırmak ile)
- (bkz: demirden korksaydım trene binmezdim)
(frock, 07.03.2008 10:49)
- (bkz: @2258038)
- şu sıralar bünyeme yapışmış olan arkadaşa ilettiğim cümledir.
- özellikle bugün, günün bu saatinde yapmak istediğim eylemdir kendisi. uyanıp sözlüğü açmamla birlikte listemde yeni yeni 'en sevilmeyen' eserler gördükçe içimi bir mutluluk, bir huzur kapladı. şaka yapmıyorum, ciddiyim. canım seri eksici dostum sözüm sana...sen benim sinir olacağımı düşünerek yazılarımı eksilerken, ben rte'nin ve bülent arınç'ın akp hakkında anayasa mahkemesine kapatma davası açıldığında tutundukları tavır misali (ki benim açımdan tüylerimi diken diken eden bir benzetme oldu ama) "demekki doğru yoldayım, güzel yazmışım" diyerek içimi bir sevinç bulutu kaplamakta. sırf bu yüzden sana teşekkürü bir borç bilir; yeni sevilmeyen eserlerime gözüm gibi bakacağımı belirterek selamlarımı iletirim.
ekleme: bunu da mı en sevilmeyenlerime soktun...tahmin ediyordum gerçi. canımsın...
(bkz: @2403876)
|