görseller
serhat akınserhat akın
serhat akın 
belki ilginizi çeker
  1. · fenerbahçe nin harcadığı futbolcular
  2. · kadıköy boğa heykeli
  3. · 6 kasım 2002 fenerbahçe galatasaray maçı
  4. · 8 şubat 2009 konyaspor beşiktaş maçı
  5. · 15 ağustos 2007 fenerbahçe anderlecht maçı
  6. · 17 kasım 2007 norveç türkiye maçı
  7. · 5 istediler 6 attık 10 taneye zaman yetmedi
  8. · 2002 dünya kupası
  9. · 18 ekim 2008 kocaelispor fenerbahçe maçı
  10. · molten
gündem
  1. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  2. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  3. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  4. · darwin i bitiren balık
  5. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  6. · dünyanın en seksi şarkısı
  7. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  8. · kızlar basket oynayan erkeklere veriyormuş
  9. · çin seddi yapıldıktan sonra almanların ilk tepkisi

serhat akın  

1. gol attıktan sonra yaptığı hareketlerin bu topraklarda farklı anlamlara geldiğini birisinin anlatmasını umduğum futbolcu. bundan gocunmuyorsa diyeceğim birşey olamaz.
    (cyrus the virus, 08.03.2004 17:15)
  2. gol sonrası boğaya benzemek için kendine boynuz yapan geyikimsi.
    (yıldıztornavida, 25.04.2004 23:19)
  3. boynuzlu golcü
    (chixculub, 26.04.2004 11:09)
  4. sarı kart görünce formasındaki sarı kısmı öpen ateşleyici forvet.
    (jamfra, 27.04.2004 16:41)
  5. bülent ersoya benzerliği dikkat çeken gurbetçi topçu .
    (zitox, 09.09.2004 20:58)
  6. topa yaradana sığınıp ayağını tüm gücüyle sallayan,topu depükleyen insan
    hırçın denilir kendisi için
    esasında hırçın fln değildir,kavgacıdır,saldırgandır bu şekilde prim yapmaya çalışır anlamsız bi şekilde
    sezon başında aziz yıldırımla anlaşmazlığa düşmüş saf saf almanyada takım avına çıkmış eline almış tekrar fenerbahçeye dönmüştür yalvara yakara
    bazı taraftarlar bu yaptığı kekoluğu unutmamıştır
    kendisi çoğu beşiktaş ve galatasaray taraftarının en çok nefret ettiği futbolculardandır.bir diğeri için (bkz: fatih akyel)
    (jamal, 01.11.2004 22:53)
  7. türkiye ligindeki gelmiş geçmiş en çirkef futbolcu. böyle amaçsız bir insanın ne fenerbahçeye, ne lige, ne de kendisine faydası olur.
    (creepingdeath, 02.11.2004 19:27 ~ 19:34)
  8. kendisini kadıköy boğası olarak adlandıran fenerbahçeli futbolcu.
    (chacra, 06.03.2005 23:56)
  9. fc köln'e kiralanmış futbolcu. artık daum'un takımında kendisi.
    (sycrone one, 31.01.2007 16:11)
  10. ali güneş, mustafa doğan, fahri, nobre ve şimdide serhat akın. yeter be kardeşim dedirten transfer söylentisi.
    (biraver, 21.05.2007 12:15)
  11. yeni sezonda beşiktaş taraftarına saç baş yoldurtacak futbolcu. ali güneş ve mustafa doğan'dan sonra fenerbahçe'nin üçüncü transfer zaferi. allah sabır versin.
    (kaşıntı, 21.05.2007 12:17)
  12. sakatlığının, yanlış tedavi yüzünden hiç bir iyileşme göstermediği ve uzun bir süre daha yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklanan, futbola dönmesi çok zor denilen milli futbolcu. geçmiş olsun.
    (azimlii, 10.08.2007 19:57)
  13. futbola dönmüş, bugün oynanan anderlecht-rapid wien maçında takımının tek golünü atmış futbolcu.
    (zoma, 20.09.2007 23:53)
  14. uefa ön elemesinde rapid wien ile oynanan ikinci maçta da tek golü atarak takımının uefa gruplarına kalmasını sağlayan futbolcu.

http://www.youtube.com/...

gol bir yerlerden acayip tanıdık gelmektedir...

(bkz: 6 kasım 2002 fenerbahçe galatasaray maçı)
    (zoma, 06.10.2007 12:11)
  15. "serhat attı iki oldu" gibi bir spiker klişesine malzeme olan eskilerin golcüsü.

bir diğeri için;
    (bkz: rüştü çift yumruk)
    (authentic, 20.07.2008 18:11)
  16. kocaelisporun kadrosuna katmak istediği gurbetçi.
    (nfrt, 31.07.2008 18:22)
  17. kocaelispor'a 1 yıllığına kiralık olarak transfer olmuş futbolcu.

http://www.ntvspor.net/...
    (eskiunited, 15.08.2008 16:39)
  18. (lonestar, 15.08.2008 16:42)
  19. 4 aydır para alamadığı gerekçesiyle kocaelisporla yollarını ayıran oyuncu. adama demezler mi sen ne verdin 4 aydır kocaelispor'a? zoru gördün kaç bakalım..
    (asasdas, 19.12.2008 17:10 ~ 17:47)
  20. ben hep serhat'ın futbolunu beğenmişimdir. o sağ kanattan deli danalar gibi koşuşu aklıma geldikçe heyecanlanırım. aslında iyi oynuyordu fenerbahçe'de , neden gönderildiğini anlayamamıştım. kocaelispor'a geldi ama çok ön planda durmadı, biz de takip edemedik. kendisi için hayırlısı olsun. ayrıca hafızamda hala yer eden bir şeyi var ki ; (bkz: kadıköy boğası)
    (dolmakalem, 07.01.2009 12:22)
  21. konyaspor'a gelmiş bu sefer de. mevlana'yı bir ziyaret edip bir sonraki anadolu takımına doğru yol alır sanıyorum.
    (sycrone one, 03.02.2009 00:58)
  22. babadan fenerbahçeli gurbetçi futbolcudur. daum zamanında, sağ kanada monte edilmiş ve mevkinin vazgeçilmezi olmuştur. fakat, daha sonra forma şansı bulamaması ve ardından yaşananlar, hem teknik kadro hem de yönetimle arasını açmıştır. ve kaçınılmaz sonun başlangıcı, anderlecht'e transferi onaylanır ve gerçekleşir... kadıköy'ün boğası, artık belçika'dadır.

fenerbahçe taraftarının gözünde, yeri her zaman farklıdır ve öyle de kalacaktır. o inanılmaz sürati ve çevikliğiyle, dünya futboluna damga vurmasını beklerken, yakasını bırakmayan talihsiz sakatlıklar, yanlış tedavi sonrası, futbolunu bitirme noktasına getirmiştir ki, o her şeye rağmen futbola dönmüş ve yapabileceklerinin daha bitmediğini göstermek için yeni bir sayfa açmıştır. ama ya sonrası...

sonrası, beklenenler olmamış ve serhat, futbolunun en bitik dönemlerini yaşamakla beraber, anadolu'da, oradan oraya savrulurken, fenerbahçeli'lerede ''nerdeeee o kadıköy'ün boğası, he nerdee?'' demek kalmıştır...
    (juaqly, 23.05.2009 19:49 ~ 19:52)
  23. kendisini hiç sevmezdim hala da sevmem(futbolculuğunu değil de tavırları, konuşmaları vs) ama ntvspor'da yer alan sözleri bana işte bu dedirtti. kendisini takdir ediyorum.

"şu anda da yurt içi ve yurt dışından bazı kulüplerden transfer teklifleri alıyorum ama hiç acele etmeyeceğim. çünkü ben serhat akın'ım. geçmiş dönemde hep hedefi olan takımlarda oynadım ve gollerimle başarılara imza attım. daha 28 yaşındayım. futbolun en güzel dönemindeyim. bir benim attığım gollere bakın, bir de milyonlarca euro verilerek alınan futbolcuların attıklarına bakın. ben serhat akın'ım ve daha ölmedim. bunu herkese göstereceğim"

bu azim ve kararlılık varken iyi yerlere yeniden gelebilir. la galaxy, heerenveen ve xanthi teklif vermiş, bonservisi elindeymiş. yolu açık olsun
    (caddebostan, 16.07.2009 22:30)
  24. kemal aslanla beraber açmadan solan gülleri olmuşlardır fenerbahçenin. ikisi de kendilerini ispat etmişlerdir ama kemal sakatlıkların, serhat da almanyada yetişmiş olmanın getirdiği kültür uyumsuzluğu konusunun kurbanı olmuştur. bu sebeple de azizden tırpanı yemiştir serhat. bize vereceği çok şey var serhatın. bu haliyle transfer olsa, gene en sevineceğim transfer olur içi dışı, özü sözü bir serhat.
    her ne kadar fenerbahçeden "istifa" etsen de hep fenerli kalacaksın. keşke daum seni fenere alsa.
    (yannis, 16.07.2009 23:59)
  25. serat attı 2 sıfır oldu anonsunu kulaklarımda çınlatan altıyol göbeğindeki boğaya benzemek için attığı golden sonra bir o kadar daha enerji harcayan topçu insanı..
    (geldedindegelmedikmiaşkaboyuneğmedikmi, 02.10.2009 15:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil