cmnin atatürk'ü
gerek kritik anlarda attığı peş peşe gollerle takımını kurtarması,gerek takım içinde bir abi edasıyla gençleri kaynaştırması,gerekse delikanlı karakteriyle tam bir lider,tam bir kaptan.cm de görüp görebilceğiniz en faydalı insan.takım kazanırken pek ortalarda gözükmez ama takım zor duruma düştüğünde bir atatürk,bir willam wallace edasıyla orataya çıkar ve 20m,30m hatta 40m'den allah yarattı demeyip * çakı çakı verir 90'a.
nikiforenko'yu avrupa'nın büyük kulüplerinde görmek isteriz
(bkz. nikiforenko barcelona'ya kampanyası)
(bkz. cm oynarken akıl sağlığını yitirmek)
cm 01/02'de üstüne golcü olmayan, maç başına bir gol ortalaması tutturduğu sezonlarda vasat oynadığı söylenebilecek, fakat cm 03/04'de eski formundan çok şey kaybetmiş olan oyuncu. cm'nin yapımcıları her versiyona oyuna heycan getirmek amacıyla bir kaç süper, genç, ucuz, pek bilinmeyen adam koyarlar. bu oyuncular gerçekte pek de iyi değillerdir ya, oyunda süper olduklarından büyük bir hayran kitlesine sahip olurlar. bu bağlamda bu oyunculara piyango vurmuş gibi olur ki nikiforenko da kendisine büyük ikramiye vurmuşlardandır. bazı cm oynayıcıları ise bu oyuncuların gerçekte de bu kadar iyi olduğunu sanır, bir türlü bu oyuncuları transfer etmeyen başkanlara küfürler yağdırırlar, birilerinin gerçek hayatta da bu oyuncuları kaeşfetmesi için serzenişte bulunurlar (bkz. biri nikiforenko yu keşfetsin artık)
cm 01-02 adlı oyunun en iyi ofansif ortasahasıdır yani kısaca amcsidir
bu oyuncu eğer oynuyorsa oynadığı takımın maç kaybetmesi genelde mucizelere kalmış bir olaydır,çünkü en umulmadık anlarda ortaya çıkıp birden uzaktan olsun yakından olsun attığı gollerle birçok maçı kurtaran takımı ipten alan bir dinamodur
ama malesef diğer hileli diyebileceğimiz oyuncularda olduğu gibi bu oyuncuyu da satmak gayet zordur.değeri arttıkça artar ama talibi nedense bulunamaz
ama aslında zaten talip aramaya gerek yoktur.takımınızda durup istediğiniz an oyuna sokup takımın makus giden talihini tek başına değiştirmesini keyifle izleyebilirsiniz...
cm 01/02 ni tartışmasız en başarılı oyuncusu. ronaldinho falan bile hikaye. 2-0 mağlup olduğum maçta son on dakika oyuna girip maçı 3-2 kazanmamı sağlamış adamdır.
psikopattır. yok yok ciddi anlamda. bildiğin pascal nouma ruhu var arkadaşta. efsaneliği, golcülüğü überliği falan anlatılmış bir sürü giride. fakat bu adamın bana göre en önemli özelliği gördüğü manyak kırmızı kartlardır. rakibine kafa atması, kasıtlı çift dalması, hakemi itmesi gibi nedenlerden dolayı 3 sezonda 15-20 maç kaçırdığına bizzat şahidim.
o değil rambo okanuche yi ne kadar seviyorsa, ben de bu adamı o kadar seviyorum kardeşim.
cm 01/02 oyununu oynama nedenlerinden biridir. büyük takımlarda, küçük takımlara göre performansı düşüş gösterse de her takımda oynayabilecek kabiliyettedir ancak gerçekte oyundaki kadar ünlü olamamıştır.
cm 01-02 oynarken galatasaray, barcelona, milan, real madrid, konyaspor ya da ankaragücü; hangi takımı alırsam alayım farketmez alabildiğim ilk fırsatta aldığım topçu.
bu adamı oynatmak için zinedine zidane'ı kesiyordum takımdan. çocuk aklı işte.