belki ilginizi çeker
  1. · yelena isinbayeva
  2. · 5 mayıs 2007 beşiktaş fenerbahçe maçı
  3. · karizmatik isme sahip olan ünlüler
  4. · minibüse binerken bisss diyen teyzeler
  5. · rekor yenilemek
  6. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ibrahim üzülmez
  2. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  3. · marjinal isim meraklısı aile
  4. · aşk ı memnu
  5. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  6. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  7. · domuz gribi
  8. · ad ve soyadıyla anılan futbolcular
  9. · babacan

sergei bubka  

1. sırıkla yüksek atlamanın gelmiş geçmiş en büyük sporcusudur.bir yarışmada 3 rekor ardarda kırabilme yeteneğine sahiptir.rusya vatandaşıdır.
    (guanoapes, 09.04.2004 20:23)
  2. 6,14 metrelik derecesi ile dünya rekorunun sahibi olan emektar sporcu. şu anda da uluslararası olimpiyat komitesinde görev almaktadır. *
    (laudatedominumvesperaedidominica, 22.04.2004 23:07)
  3. yanılmıyorsam puma ile sponsorluk anlaşması imzalarken "dünya rekoru başına x yüzbin dolar" gibi bir madde koyduran, bir süre sonra da özel bir yarışmada sadece birer santim arttırarak kendi rekorunu 15 santim kadar geliştirip 15x yüzbin doları pumadan tokatlayan, citius-altius-fortius lardan altius * seçilen sıradışı başarıda bir sporcu.
    (diskonnektus erektus, 23.04.2004 00:20)
  4. sırıkla yüksek atlama dünya rekoru dışında en çok dünya rekoru kırma (32) dünya rekoru da olan sporcudur.

(bkz: ne dedim lan ben)
    (colony of birchmen, 30.08.2007 15:17)
  5. yanılmıyorsam rusya değil ukrayna vatandaşıdır. o dönemde sscb için yarışmıştır o ayrı...
    (karadut, 19.08.2009 11:04)
  6. yelena isinbayeva 'yı rekor denemelerinde yalnız bırakmayan, desteğini esirgemeyen şampiyon.
    (olivia elton john, 19.08.2009 11:11)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil