görseller
seren serengilseren serengil

belki ilginizi çeker
  1. · katana
  2. · msü
  3. · sere serpe
  4. · emrahı döven zincirli motorcular
  5. · oruçlu birini orucunu bozmaya teşvik etmek
  6. · reiki
  7. · seviyeli bir ilişki
  8. · dilimizdeki garabetler
  9. · ünlüler çiftliği
  10. · türkçe şarkılardaki gizli erotizm
  11. · otomatik ödeyin netbook'unuz olsun! (reklam)
gündem
  1. · hz muhammed yaşasaydı olabilecekler
  2. · zengin çocuğu isimleri
  3. · arı sıçtı
  4. · türklerin tarihlerinde yaptığı en büyük hatalar
  5. · yedinci nesil yazara tavsiyeler
  6. · 2010 yılında windows xp kullanan geri kalmış
  7. · pes oynarken söylenen sözler
  8. · sevişmeyi reddeden erkek
  9. · okulu bırakma nedenleri
 sayfa  / 2

seren serengil  

1. 7 aptal fanatiği olduğunu öğrendiğimiz balık etli hatun.
    (headfucker, 15.05.2004 19:06)
  2. (bkz. katana)
    (livingdeath, 29.08.2004 23:05)
  3. mum dibine ışık vermez. kim bilebilirdi öztürk serengil'in böyle bir kızı olacağını.

televizyonda program falan da yapıyormuş bu. seyredenleri de varmış. hatta o programda hayranlarına akıl verirmiş, kolej mezunu ya, aklı ona fazla gelmiş. şarkı da söylermiş. çok çalışmış, alnının teriyle hummer almış. televizyonlardaki medya maymunlarını o da sevmezmiş.
    (aqua, 29.08.2004 23:24)
  4. msü fotograf bölümünü kazanıp,bölüm binasının manzara görmemesi nedeniyle gitmekten vazgeçtiğini söyleyen şaşırmış kişi.
    (benbirküçükcezveyimköşebucakgezmeyim, 10.10.2004 22:12)
  5. ilk ünlüler çiftliğinin renkli simalarından. çiftlikteyken boşanan kişi.
    (azwepsa, 23.10.2004 22:48)
  6. ayaklı kozmetik deposu

ayrıca fotoğraf çekilirken mutlaka kendini başka bir açıdan görmek gibi bir takıntısı varmış.
    nasıl göründüğüylle ilgili kompleksi olduğunu düşünüyorum
    (felis, 07.11.2004 17:35)
  7. tek yeteneği para harcamak, evlenmek ve boşanmak olan insancık
    (nesseja, 26.11.2004 22:04)
  8. an itibariyle zaga'da bol keseden sallayan hatun.
    (aqua, 09.01.2005 01:16)
  9. gerçek yüz hattını ve göz rengini kendisinin bile hatırlamadığını düşündüğüm, ortalıkta dolaşıp arada hortlayan değişik bir ünlü kişilik..
    (beatrice, 21.09.2005 02:07)
  10. ünlüler çiftliğindeyken elinde slikon ile odalarına dalıp pencere kenarlarını doldurmak isteyen arkadaşına "bu odada ben yatıyorum,yeterince slikon var yani" demesiyle gönlümü kazanmış,serengil kabusunun son üyesi.
    (bkz: seni sevmedim süt oğlan,babanı da sevmezdim zaten!)
    (naylon, 21.09.2005 07:35)
  11. botoks torbası.
    (selenikom, 10.10.2005 19:24)
  12. "annem hakkaten çok kaliteli bir sanatçı annesi" cümlesini söyleyen sanatçı annesi kızı!.
    (cyberboy, 10.10.2005 22:26)
  13. (bkz: sere serpe)
    (hansvoralberg, 10.10.2005 22:29)
  14. ayşe özgün'ün programında musasından bahsederken ''for example biz musa'yla evlendik'' diyen komik şey.
    (böcek, 16.11.2005 12:32)
  15. dudaklarının kenarını yataktan kalkar kalkmaz ilk iş olarak kalemle çizip sonra ruja buladığını,sonrada gündemden düşme kaygısıyla bugün kime bulaşsam diye düşündüğünü sandığım antipatik kişilik..
    (şimdilikkararveremedim, 16.11.2005 14:08)
  16. pakize suda'nın bahsi geçen şahısla ilgili muhteşem bir yazısı vardır.

"seren serengil gitti cezaevinde evlendi, biliyorsunuz. hem de öyle fikir suçlusuyla falan değil, kapkaççı çetesiyle ilişkisi olduğu söylenen biriyle. üstelik taze koca fantezi müzikle iştigal ediyor. hani popstar falan olsa neyse...

şimdi, cengiz imren'i küçümsediğimi, seren serengil'e layık görmediğimi düşünmeyin. ben, daha doğrusu türk toplumu olarak biz, seren'in yalancısıyız. bugüne kadar verdiği demeçlerden, kendisinin krallara layık biri olduğu kanaatini edinmiştik.

ağzından ne asil, ne zengin, ne görgülü, ne bilgili olduğundan başka laf çıkmazdı biliyorsunuz. haliyle şartlanmıştık biz de.

gerçi kral konusunu tam olarak idrak edememiş olabiliriz. kral çeşit çeşit oysa... ‘‘fanteziler kralı’’, ‘‘kapkaççılar kralı...’’ olabilir yani.

anacığı ‘‘seren diye kızım yok’’ demiş.

kadıncağız yıllardır lahanadan havyar yapacağım diye uğraştı durdu. olmuyor işte. oysa güzelim lahananın nesi var? eldeki mevcut malzemeye rağmen inat etti.

oysa seren'i hiç tanımayan biri bile, ingilizceseverlerin diliyle, ‘‘backround’’una bakıp görebilir ki seren budur. piyano çaldırıp bale yaptırmakla genlerle oynanamıyor.

* * *

ben hiç ayıplamıyorum seren'i. hiç de kızmıyorum. aksine çok takdir ediyorum şu son yaptığını. hayatının en doğru adımını attı.

‘‘yeter be! ben buyum!’’ dedi, kırdı çemberi.

dgm kapısında 8.5 saat beklemeler...

cezaevine yiyecek giyecek taşımalar...

hummer cipten, evden barktan, değerli incik boncuktan vazgeçmeler...

aşk için bunları yapabilen kaç kişi çıkar bu devirde bilmiyorum.

‘‘cengiz'in şartlarında yaşayacağım bundan böyle’’ demiş.

kız hakikaten áşık.

‘‘aşk öldü’’ diye şikáyet edip duran biri olarak şimdi bu kıza sahip çıkmak durumundayım arkadaşlar!

sinemada seyretseniz benzer olayı -ki artık böylesine filmlerde bile rastlamak zor- dayanamaz alkışlarsınız. nevin hanım bile alkışlar. e, ne diye ayıplıyorsunuz şimdi seren'i?

ben takdirlerimi sunuyorum doğrusu...

bravo seren!"
    (latent, 11.01.2006 13:16)
  17. bir dönem ünlü bayanlar arasında moda olan zenci (basketçi vs.) sevgili ekolünden, kirli sakallı sevgili ekolüne yatay geçiş yapmış bir insandır.

işte o gün bugündür kirli sakal, levent inanır ya da kerem alışık sakalı falan değil; bildiğin seren serengil sakalıdır gözümde.

(ortam şartları ideal. cengiz imren'in tüysüz dönemleri ihmal edilecek.)
    (wolfshade, 17.03.2006 23:59)
  18. bir zamanlar ünlüler çiftliğinde yarışmacı olarak bulunan tavuklar şimdilerde küs olduğu hatun kişi. ünlüler çiftliği tavukları oluşumu adına bir tavuk "beni ve arkadaşlarımı "gel tavuk gel" diyerek yanına çağırıyordu. bizler de gitmiyorduk haliyle tavır koyduk kendisine özür dilesin barışalım" şeklinde bir demeç vermiş. bu olayın sonu ne olacak merakla beklenior.
    (bkz: tavukları köpek çağırıyormuş gibi çağıran hatun)
    (chixculub, 13.04.2006 01:28)
  19. 9 aylık bebeğini düşürdüğü duyuruluyor magazin programlarında çarşaf çarşaf. nasıl düşer 9 aylık bebek o da ayrı bir sorunsal ya neyse.
    (troke, 12.09.2006 00:34)
  20. aslında cok sevilmeyen bir insandır.ancak yaşadığı bu son olay seveni ve sevmeyenini üzmüştür.ben çok üzüldüm şahsen.bir insan 9 ay karnında taşıdığı bebeği son anda kaybederse kafayı yer.bebeğin boynuna dolanan kordon öldürmüştür bebeği açıklamalara göre.çok yazık gerçekten.allahtan kendisine sabır vermesini dilerim.(bkz: allah düşmanımın başına vermesin).
    (fitnefücur, 13.09.2006 11:29)
  21. an itibari ile makinaya konuk olan, yıllardır cidden aynı yaşta, aynı saç modeline ve makyaja sahip, çoğu kişinin itici bulduğu aslında kendi halinde şeker hangi vasıfla ünlü olduğunu da anlaşılmayan bayan.
    (rita, 20.05.2007 01:24 ~ 19:01)
  22. zihnimde sürekli annesinden şikayet eden , şımarık bi kız olarak canlanan dişi.
    (ibrik, 21.05.2007 17:01)
  23. yıllar önce tuzla piyade okulu'nda verdiği konserde yedeksubay adaylarına telefon numarasını veren hatundur kendisi. arayan olmuş mudur bilmiyorum. evet o sırada ordaydım , hayır o konsere gitmedim.
    (albertkamuvicdanı, 15.06.2007 15:00 ~ 02.07.2007 13:13)
  24. nedense kendisini her gördüğümde suya atsak kesin batmaz izlenimi uyandırıyor bende.ablam şiş gözüküyor çünkü.
    (pistachio, 15.06.2007 15:06)
  25. küçüklüğümde star tv'de program yapan bu hatuna bir telefon gelmişti. telefondan gelen ses 1980 ylında seren serengilin vokalistliğini yaptığını söylemekteydi. şimdi duyduğuma göre bizim oldukça eskimiş bu ne iş yaptığı belli olmayan bu teyze 1980 yılında doğmuş. doğar doğmaz vokalist tutmuş. vay be dedirten olgun genç teyzemiz.
    (şerbet, 30.06.2007 00:31)
 sayfa  / 2

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook